
בלנדר מקצועי הכרחי כדי להחזיק מטבח בריא
בלנדר נשמע כמו המכשיר האידיאלי לקיץ, אבל הבלנדר המקצועי של DAVO OMNIBLEND יעשה לכם את כל העבודה בכל עונות השנה. השייקים שלו יחזקו את מערכת החיסון וישמרו על הבריאות, הוא מכין מרק, טוחן, חותך, מקציף, מערבב וחוסך שימוש במכשירים אחרים. מיכל צפיר, הכוהנת הגדולה של התזונה הבריאה, בדקה את הבלנדר וגם היא ממליצה עליו

תשאלו אנשים באיזו עונה בשנה הם משתמשים הכי הרבה ב”בלנדר מקצועי” והתשובה תהיה בוודאי בקיץ - האסוציאציות יהיו בוודאי קשורות לשייקים של פירות ולמיצים קרים. כמובן שזה נכון, אבל כדאי לדעת שבלנדר מקצועי באמת, של DAVO OMNIBLEND הוא אחד המכשירים החשובים ביותר למטבח הבריא בכל עונות השנה ויש לו שימושים רבים גם בחורף. טרנד הבריאות העולמי שסוחף עכשיו ישראלים רבים, קשור לא רק למזון שאנחנו אוכלים, אלא גם למכשירים ולציוד שאיתם אנחנו מכינים אותו. מיכל צפיר, המנטורית מספר אחת בישראל למזון בריא, קיבלה לידיה של הבלנדר של DAVO OMNIBLEND ומצאה לפחות ארבע סיבות מדוע כדאי להפוך אותו לאחד מכלי המטבח היותר משמעותיים לא רק בעיקר בקיץ, אלא בכל עונות השנה ובמיוחד בחורף.
“אם מחזיקים במטבח את הציוד המתאים”, אומרת צפיר, “זה מבטיח לנו שנוכל להפיק מהמזון שאנחנו אוכלים את המקסימום. בדקתי את הבלנדר של DAVO OMNIBLEND ואת הביצועים שלו, השוויתי למכשירים אחרים שאני מכירה ואני ממליצה עליו לשימוש מכמה סיבות”:
חיזוק מערכת חיסון - החורף זו העונה בה מערכת החיסון שלנו אמורה לתפקד בשיא כושרה. היא מתמודדת עם קור ורוח, חוסמת מתקפות של וירוסים ונלחמת בחיידקים. מעבר לכך, בדרך כלל בחורף הבית סגור, החלונות מוגפים וכל שיעול של אחד מבני הבית עלול לגרום להדבקה במחלה. אחת הדרכים הבריאות והטבעיות לחיזוק הגוף ולתמיכה במערכת החיסונית היא הכנת שייק ירוק תוך שימוש בירקות ובפירות הידועים כשופעים בויטמין C, התומך במערכת החיסון. לשייק כזה אפשר להוסיף גם סוגים של צמחי מרפא כמו סמבוקוס ואפילו אסטרגלוס והנה משקה בריא, טעים, מזין ומעולה לחורף. גם בקיץ תומך הבלנדר המקצועי במערכת החיסון שלנו, במעבר מהחום שבחוץ לקור של המזגן שבבית. בימים החמים מאוד של הקיץ הבית סגור והאוויר שבו ממוחזר בעזרת המזגן, כך שגם אז אנחנו זקוקים להגנה מפני וירוסים וחיידקים שנשארים באוויר. מעבר לכך, השייקים הבריאים עוזרים לנו להתמודד גם עם החיידקים שאנחנו מביאים מהים ומהבריכה.
מרקים חמים – אחת ההנאות היותר גדולות של החורף היא להיכנס הביתה מהקור שבחוץ ולצלול לתוך צלחת של מרק מהביל, שבדיוק מוכן לאכילה. כל מה שזה דורש זו הפעלה של הבלנדר לארבע עד חמש דקות והנה המרק מוכן. שלא כמו בסיר, בבלנדר אפשר להכין רק מנה אחת או שתיים והן מוכנות וזמינות מיד.
בקרת משקל - זו אחת הצרות המוכרות של החורף - עלייה במשקל. בדרך כלל אנחנו מרבים בחורף לאכול פחמימות וסוכרים. הבגדים הרחבים עוזרים להסתיר את המשקל שהוספנו ואין צורך ללכת לים ולהיחשף עם הצמיג שהעלינו על עצמנו. עם בלנדר מקצועי אפשר להכין שייק של שיבולת שועל, אורז או כל מיני סוגים של דגנים אחרים, שיהפכו לארוחת ביניים מזינה, קלה וזמינה להכנה. אפשר גם להכין בעזרתו מרק קטניות עשיר. בקיץ בוודאי שאנחנו רוצים לשמור על המשקל שלנו, וארוחות הביניים הקלות של הבלנד המקצועי יעשו עבורנו את העבודה.
ספורט: בעת פעילות ספורטיבית הגוף שלנו משקיע הרבה אנרגיה. זו הסיבה שמומלץ להתאים גם את צריכת הויטמינים והמינרלים שלנו לרמת האינטנסיביות שהגוף משקיע בפעילויות שלו. הכנת שייק היא הדרך הפשוטה, הקלה וגם הנעימה על מנת להעשיר את התפריט התזונתי שלנו ולהוסיף לגוף רכיבי מזון מועשרים בצורה בה יהיה לו קל לספוג אותם.
שייק ירוק לחיזוק המערכת החיסונית
המצרכים הדרושים: חצי צרור פטרוזיליה, ארבעה גבעולים של סלרי טרי, שני תפוחי עץ ירוקים, פרוסה אחת של ג’ינג’ר טרי וכפית של אצת הספירולינה. לכל אלה יש להוסיף שתי כוסות מים.
אופן ההכנה: יש להכניס לתוך הבלנדר המקצועי של DAVO OMNIBLEND את המצרכים, על פי סדר הופעתם ברשימה ולהפעיל את הבלנדר במהירות גבוהה לדקה אחת.

כל המכשירים שבלנדר מקצועי של DAVO OMNIBLEND יחליף עבורכם
ערבוב – במקום לערבב בעזרת היד או להכניס את החומרים למיקסר, אפשר פשוט להניח אותם בבלנדר ולתת לו לעבור בפולסים קצרים או במהירות שתתאים להכנת מה שרציתם, כמו בלילות וכו’.
חיתוך – הבלנדר יכול לשמש כתחליף לקיצוץ ולחיתוך הידניים, או למי שבדרך כלל עושים זאת במעבד מזון. גם כאן ניתן להשתמש בבלנדר בעזרת הפעלה של פולסים קצרים, עד שיתקבל החיתוך שרצוי לכם.
טחינה - נכון שאפשר לטחון פירות וירקות קרים גם במעבד מזון או בבלנדר מוט, אבל אם אנחנו רוצים להוסיף לתערובת גם פירות וירקות קשים ואפילו קוביות קרח, כאן כבר מתעורר הצורך להשתמש בבלנדר מקצועי, עם מנוע עוצמתי ועם להבים שיעמדו לאורך זמן בפני שחיקה. הבלנדר המקצועי של DAVO OMNIBLEND יכול להחליף גם את מקומן של מטחנות התבלינים וניתן לטחון בו גם טחינה יבשה וגם רטובה, באותם הסכינים ובאותו הכד.
הכנה של מרק חם – בדרך כלל אנשים נוהגים לחמם את המרק שהכינו בעזרת מיקרוגל. בבלנדר המקצועי ניתן להכין מרק בתוך ארבע עד שש דקות ואפשר גם להסתפק בהכנת מנה אחת או שתיים מבלי להכין סיר מרק מלא.
כל פעולות הקצפה - השילוב של מנוע עוצמתי ומערכת של שישה סכיני אל חלד הופכים את הבלנדר המקצועי למכשיר אידיאלי להקצפה, במקום להשתמש במיקסר הרגיל או אפילו במיקסר ידני.
מסקנה: אם על השיש במטבח שלכם מונח הבלנדר המקצועי של DAVO OMNIBLEND כשהוא זמין בכל עת להפעלה, הרבה מכשירים חשמליים שעומדים אצלכם בארון הופכים למיותרים.
הכנת מרק תאילנדי טעים ועשיר
המצרכים הדרושים: כוס אחת של חלב קוקוס, חצי כוס כרוב חתוך, כוס אחת של עלי תרד או קייל, פלפל אדום אחד, כפית אחת של ג’ינג’ר קצוץ, שן שום, מעט זרעי צ’ילי אדום, חופן טרי של בזיליקום וחופן טרי של כוסברה, חצי כוס של פטריות חתוכות דק.
אופן ההכנה: מכניסים אל הבלנדר של DAVO OMNIBLEND את כל המצרכים שברשימה, מלבד הכוסברה והפטריות ומעבדים הכל במהירות גבוהה למשך כשלוש וחצי עד ארבע דקות. משתמשים בפטריות ובכוסברה לקישוט.
“ההכנה של המתכונים הללו פשוטה”, אומרת מיכל צפיר, “והבלנדר של DAVO OMNIBLEND הופך אותם גם לקלים להכנה וגם לטעימים ותורם ליכולת שלנו להפיק מהם את המקסימום. מסתבר שעל מנת לחיות חיים בריאים צריך גם את האוכל הנכון וגם הציוד המתאים כדי לעבד אותו”.

לסיכום, הנה שש סיבות טובות למה כדאי שיהיה לכם בבית בלנדר מקצועי של DAVO OMNIBLEND.
טוחן גם רטוב וגם יבש באותם הסכינים ובאותו הכד.
טוחן בשיא המהירות את כל סוגי הירקות, הפירות והעלים ומייצר שייק עם מרקם חלק ומוקצף.
כותש קוביות של קרח והופך אותן לברד בהפעלת פולסים בודדים
מסוגל להפוך בתוך דקות ספורות ירקות למרק חם.
הופך פירות וירקות קפואים לגלידה במרקם חלק ונעים.
מסוגל לטחון את כל סוגי הקטניות והדגנים ולהפוך אותם בשניות ספורות לקמח.
לפרטים נוספים לחץ כאן
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg