
כבר כאן: הדור הבא של מסחטות הבריאות מבית HUROM
HUROM ISRAEL מציגה את המסחטות החדשות - דור שני ודור אלפא. המסחטות מפיקות מהמזון ערכים תזונתיים גבוהים יותר וכן יותר ויטמינים ויותר אנזימים פעילים, טוב יותר מכל מסחטה שהכרתם
המודעות לבריאות ולצריכה נכונה של מזון, שהולכת וכובשת את העולם, סוחפת איתה גם ישראלים רבים, שהופכים מודעים יותר ויותר למזון שהם צורכים ולטיפול הנכון בו. הטרנד העולמי הזה הביא גם להתפתחות מסחטות המיץ. המסחטות הישנות יוצאות מהמטבח ואת מקומן כובשות מסחטות בריאות. הביקוש הביא את שוק המסחטות להציע מסחטות ברמה גבוהה יותר, כאלה שפועלות באיטיות ושומרות על הערכים התזונתיים של חומרי הגלם הנסחטים. החברה מספר אחת בעולם בתחום מסחטות הבריאות היא HUROM הקוריאנית, שעוסקת כל העת בפיתוח ובהשקעה של טכנולוגיה חדשנית ומתקדמת, הנשענת גם על מחקרים בנושא מזון ובריאות. החברה לא רק מייצרת מסחטות איכותיות, עיצוב הדגמים שלה מזכה אותה גם בפרסים בינלאומיים.
המודעות למסחטות בריאות וההשקעה והפיתוח בתחום החלה במזרח אסיה וענתה על הצורך לסחוט עלים ועשבים, כמו עשב חיטה וכן צמחים ועלים מסוגים שונים, על מנת להפיק מהם את מירב הערכים התזונתיים, לשמירת הבריאות. בהמשך גילה גם המערב את מסחטות הבריאות ונוצר ביקוש למסחטות איכותיות. מי שכבשה את השוק העולמי היתה HUROM, שהחלה לייצר מסחטות לעשב חיטה גם עבור מותגים אמריקאיים (“אומגה” ו”אוסקר”). ככל שהמודעות במערב התפתחה כך גברה הדרישה לעוד סוגי מסחטות, שחוץ מצמחים, עלים ועשבים יסחטו גם ירקות פירות.
המסחטות המוקדמות בשוק היו בעלות סכין והן עדיין קיימות, הן סוחטות מיצים אך אינן שומרות על הערכים התזונתיים. החסרונות שלהן - תהליך הניקוי מסובך ובמהלך הסחיטה הסכין המהירה הורסת את הויטמינים והאנזימים. כעת, עם עליית המודעות, מסחטה מקצועית ואיכותית היא פריט חובה במטבח בריאותי.

זה התחיל עם מעבר לבורג במקום סכין
השינוי החל כאשר מסחטות החלו להופיע בשוק עם בורג סחיטה במקום סכין. הוא המשיך כאשר HUROM הכפילה את כמות החריצים על הבורג. התוצאה - יותר מיץ מאותה כמות של חומר גלם ובנוסף ניכר היה שינוי באיכות של המרקם וגם המיץ הפך צלול יותר. החידוש היה – שמירה על ערכים תזונתיים עדיפה על סחיטה מהירה.
במסחטות אלה כבר לא היו סכין או פומפייה ובמקומם הופיע בורג סחיטה מחומר איכותי “(ULTEM)”, שהופך אותו עמיד יותר לאורך זמן ומונע את חימצון החומר הנסחט, על מנת שלא ייפגעו ערכיו התזונתיים. גם הבורג וגם כל שאר חלקי הפלסטיק שבאים במגע עם המזון, עשויים מהחומר ULTEM שאיכותו גבוהה – הוא עמיד מאוד ואינו מפריש רעלים (BPA FREE). במקביל, החליפה HUROM גם את מנועי המסחטות, שעשו הרבה רעש ובזבזו חשמל, במנוע AC תעשייתי, שהצריכה שלו היא רק 150W. השינוי לא פגע בעוצמת הסחיטה ועדיין ניתן היה לבצע סחיטה עמוקה מפירות וירקות קשים ולהגיע למקסימום מיצוי בסחיטת עלים ועשב חיטה. התוצאה – סחיטה בריאה ששמרה על מקסימום ערכי תזונה, על מבנה התאים של המזון ועל ויטמינים ואנזימים, שחשיבותם לבריאות גדולה. כמו כן הנוזל הכיל פחות סוכרים חופשיים. בנוסף מסחטות היו קלות לניקוי ולתפעול.
המשך המהפכה הגיע - ערכים תזונתיים במיצוי גבוה יותר
עד כה המסחטות ענו על צרכי הקהל אבל התקדמות הטכנולוגיה ודרישה גוברת של הצרכנים הכניסה לשוק עוד ועוד דגמים מתקדמים של מסחטות והשנה הופיע דור מסחטות חדש, שמשתלט על השוק. גם הפעם ISRAEL HUROM מובילה בשיפור הטכנולוגיה וביעילות המסחטות.
המסחטות החדשות הן בעלות פי שתיים חריצי סחיטה, המפיקים יותר מיץ מאותה כמות חומר גלם. למסחטה יש ידית מיצוי, בעזרתה ניתן להפיק יותר מיץ מפירות רכים. חל שינוי גם במרקם המיץ, בעקבות הכפלת כמות החריצים ואין בו את תחושת הסיבים, כך שהוא מרגיש חלק לגמרי. יחד עם זאת, הוא מכיל אותה כמות סיבים, שבזכות הסחיטה העדינה אינם מורגשים בשתייה. זהו יתרון בעיקר לילדים, שמעדיפים את המרקם העדין, וגם מתאים במיוחד לצרכים של בריאטריים, שעברו ניתוח קיצור קיבה.
דור המסחטות החדש של ISRAEL HUROM מקנה 10 שנים של אחריות - עדות לכך שהיצרן סומך על המוצר, העשוי מחומרים איכותיים ביותר. למסחטות יש מנוע AC תעשייתי ושקט, עם צריכת חשמל נמוכה, שאינה מפחיתה מעוצמת הסחיטה. השתפרה איכותם של החלקים מפלסטיק והם שומרים על צבעם לאורך זמן.
מיכל צפיר, מי שמובילה את טרנד הבריאות בישראל, ניסתה את המסחטה המתקדמת של HUROM, ואחרי שבדקה את יכולותיה אמרה: “למסחטה הזו חיכינו בישראל. זה לא רק המרקם והטעם, שאיכותם גבוהה מאוד, זו גם צורת הסחיטה. הערכים התזונתיים של המיצים נשמרים וכאן עיקר החשיבות. זו מסחטה שצריכה להיות בכל מטבח בו שומרים על הבריאות של בני הבית”.
ההבדלים בין סוגי המסחטות מדור ראשון ושני לבין דור אלפא של HUROM
תחום המסחטות מגוון מאוד וחשוב שנדע מה ההבדלים שביניהן, על מנת לבחור במסחטה הטובה ביותר עבורנו. הנה סקירה של ההבדלים הטכנולוגיים בין הדורות השונים של מסחטות הקייימות בשוק.
מסחטת עשב חיטה - בעלת מבנה ייחודי, המותאם במיוחד לסחיטה של עלים ועשבים. היא מגיעה גם עם אביזרים ייחודיים להכנת סורבה, פסטה ביתית וכדומה. זוהי מסחטת עשב חיטה.
דגם הדור הראשון של המסחטות - אלה המסחטות המוכרות והנפוצות ביותר שיש בשוק. יש בהן מיכל סחיטה קטן יותר (לרוב בגודל 300 ס”מ), הן מכילות בורג סחיטה עם כנף אחת ומהירות הסחיטה שלהן היא בין 70 ל-80 סל”ד (סיבובים לדקה). ברוב הדגמים מצורפים גם מתכונים בעברית.
דגם הדור השני הוא של מסחטות HUROM או DAV 600 בלבד - אלה כבר באות עם מיכל סחיטה גדול יותר, של 500 מ”ל, עם בורג סחיטה ועם פי שניים חריצי סחיטה ובנוסף להן גם שתי כנפיים. מהירות הסחיטה היא איטית יותר (40 סל”ד) ומצורף אליהן ספר מתכונים בעברית עם 365 מתכונים, אם תרצו - מתכון לכל יום בשנה. דגם HUROM HH מגיע גם עם ידית מיצוי לסחיטה יעילה הרבה יותר.
דור האלפא החדיש – מסחטת HUROM בלבד -מיכל הסחיטה גדול (500 מ”ל) דגם אלפא מגיע עם רשת נוספת ייעודית להכנת סורבה וגלידות. מבנה משופר של מיכל הסחיטה להרכבה פשוט וקל יותר. יש בו שתי כנפיים מקוצרות להכנסה מהירה יותר של המזון. הדגם מגיע עם ידית מיצוי, בעזרתה אפשר לבחור את כמות הסיבים שתהיה במיץ וסחיטת פירות רכים. מהירות הסחיטה היא 40 סל”ד וישנו גם מנגב סיליקון שמסתובב במהירות 17 סל”ד, כשהוא מבצע את הסיבוב הפוך, על מנת להגיע לסחיטה אפקטיבית. כאן כבר תקבלו שני ספרים של מתכונים בעברית, האחד להכנת גלידות וסורבה והשני להכנת סוגים שונים של מיצים.
המסחטה התעשייתית - ברור שבדגם כזה מותקן מיכל ענק של 1000 מ”ל, בורג סחיטה גדול יותר ופי שתיים חריצי סחיטה. גם כאן יש ידית מיצוי. מהירות הסחיטה היא 40 סל”ד והדגם יכול לפעול עד שמונה שעות רצופות. זה הדגם שיתאים ארגונומית לכל סביבת עבודה תעשייתית, המצריכה סחיטה בכמויות גדולות.
כמדי שנה- מקדישה החברה יום אחד, כל שנה, בו היא מציגה את הקולקציה החדשה במחירים חד פעמיים.
היום זה היום המובטח!
השאירו פרטים עכשיו, והבטיחו לעצמכם את המכשיר הטוב ביותר במחיר הנוח ביותר!
לפרטים לחץ כאן
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg