הנשים החזקות: הכירו את המנהלות החדשות של רחובות

עם פתיחת שנת הלימודים, התחדשה רחובות בשתי מנהלות. גלית מלכה-מרום, שתוביל את בי"ס הרצוג, מבטיחה לטפח אח את השפה והתרבות העברית, ואילו אורית קמרינסקי-שרעבי, מנהלת הדרים, רואה בבית הספר בית

ליעד גרינבוים | 2/9/2009 16:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
רחובות מתחדשת עם פתיחת שנת הלימודים: אורית קמרינסקי-שרעבי וגלית מלכה-מרום נכנסות לתפקידיהן כמנהלות החדשות של בית הספר הדרים ובית הספר הרצוג בעיר.
 
מלכה-מרום.
מלכה-מרום."השפה היא המבע של החברה הישראלית" צילום: זמן רחובות
 
קמרינסקי-שרעבי, המנהלת החדשה של בית הספר הדרים, עבדה עד כה בבית הספר היסודי בן צבי בעיר, כסגנית מנהל ולפני כן כמורה מחנכת לכתות ה'-ו' וכרכזת מחשבים. היא אף עברה הדרכת מורות בתחום המחשבים, ומשמשת כמנחת קבוצות העשרה במחשבים ובמתמטיקה של תלמידים מחוננים.

"אני מאמינה, כי לכל ילד יש את הזכות לקבל את החינוך הטוב ביותר", היא טוענת. "אני רואה את בית הספר כבית אוהב, מקבל ותומך לתלמידיו ולקהילתו. בית המעניק תחושת מוגנות ומסוגלות הן מבחינה לימודית והן מבחינה חברתית, תוך טיפוח תחושת הגאווה והשייכות לבית הספר, לעיר, לעם ולמדינה".

מלכה-מרום, המנהלת החדשה של בית הספר הרצוג בשכונת רחובות ההולנדית, היא תושבת גדרה ועוסקת בהוראה 23 שנים. במהלך השנים שימשה במגוון רחב של תפקידים במערכת החינוך: מחנכת, סגנית מנהל, רכזת, מדריכת שפה, מעריכה

ארצית של מבחני מיצ"ב ורכזת חינוך חברתי.

למלכה-מרום עמדה נחרצת לגבי הצורך בטיפוח השפה והתרבות העברית בבית הספר: "התרבות העברית יוצרת ערך מוסף לחוט השדרה שלנו כעם. יש לנו הזכות לחשוף את התלמידים לעושר הלשוני הטמון בתרבות הזו, לערכים האוניברסליים ולערכים ההיסטוריים המקופלים בין יצירותיה.

"השפה היא המבע של החברה הישראלית, ומהווה חלק בלתי נפרד מהתרבות העברית. השפה מהווה כלי ביטוי של תקשורת מיטבית בין האוכלוסיות השונות, ואלו מרכיבות את הפסיפס של החברה הישראלית".

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים