ללמוד מהמאסטרים: אלקנה ביטון פותח בי"ס לבישול

יוזמה חדשה באשקלון: אלקנה ביטון, שסיים במקום השני בתוכנית הריאליטי המצליחה "מאסטר שף", פותח בי"ס ייחודי לבישול. שותפיו למיזם הם סהר רפאל, שזכה בתוכנית הריאליטי "המטבח" ומיקי סוויסה, אחד השפים המוכרים בעיר

ליאור אבני | 26/1/2011 7:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
שיתוף פעולה מעניין בין הדמויות המובילות בתחום הקולינארי באשקלון יצר קונספט של סדנאות בישול ייחודיות. השפים אלקנה ביטון, סהר רפאל ומיקי סוויסה יעבירו שיעורי בישול קבועים ללקוחות שמעוניינים ללמוד להכין אוכל מהמאסטרים.
 
אלקנה ביטון, סהר רפאל ומיקי סוויסה
אלקנה ביטון, סהר רפאל ומיקי סוויסה צילום: ניר עזריאל

את השפים המדריכים כמעט אין צורך להציג: אלקנה ביטון, שסיים במקום השני בתוכנית הריאליטי המצליחה "מאסטר שף"; סהר רפאל, שזכה בתוכנית הריאליטי "המטבח"; ומיקי סוויסה, אחד השפים המוכרים והמוערכים באשקלון.

בשבוע שעבר התקיים טקס ההשקה של סדנת הבישול, שהפגישות במסגרתה תתקיימנה במתחם הכלים "נסלי" בעיר. הסדנאות יתקיימו בחלל שידמה מטבח ביתי, במטרה ליצור אווירה נעימה עבור הבשלנים המתחילים. לערב ההשקה של המיזם הגיעו מוזמנים רבים, שקיבלו הדגמה לשיעורים העתידיים.
הקסם והכריזמה של ביטון

את ערב ההשקה פתח סוויסה, שינהל את התחום הקולינארי של הסדנאות, בהדגמה כיצד יכול אפילו מי שאין לו כל רקע בבישול, להכין בתוך דקות רביולי אבוקדו במילוי גבינה וסלומון.

מיד אחריו עלה ביטון, ובאמצעות הקסם והכריזמה שאפיינו אותו בתוכנית "מאסטר שף", הציג מתכון מקורי לדג לברק בחלב קוקוס. מנת הדג זכתה להתלהבות רבה בקרב הנוכחים. שלישי היה רפאל, שחתם

את סנדת הפיילוט הראשונה עם סלט סלק קר.

לאחר שסיימו להכין את המנות, הציגו השפים את התוכנית המקצועית של הסדנאות השונות, בהן סדנת אפייה וקונדיטוריה; סדנה איטלקית; מטבח ספרדי; סדנת אפיית לחמים; סדנאות לילדים; סדנת אירוח בצ'יק צ'אק; וסדנאות מטבח עולמי. כמו כן תתקיים סדנת בשרים על האש וטיפול בבשר, שתלווה בטעימות יין והרצאות של ייננים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/local/south/ -->