האותיות הרזות: קרקר מחיטה מלאה ופשתן (בייגל בייגל)
נכון שהקרקר עשיר בסיבים, אבל עם כל כך הרבה שומן רווי ומלח כדאי להסתפק בשני ביסים. המדור שמפשפש באותיות הקטנות על האריזות

עם זאת, המרכיב הנמצא במקום השני ברשימה הינו שומנים מוקשים חלקית, לא ברור לגמרי למה התכוון היצרן, האם הכוונה לשומן טראנס או למשהו אחר.
כמו כן ניתן לראות כי אחוז השומן בקרקר גבוה 19.9) אחוז,( וכ-45 אחוז ממנו הינו שומן רווי, שאינו מומלץ לבריאות.
צריכה מוגברת בבת אחת של הקרקרים עלולה לגרום לצרבות בשל אחוזי השומן הגבוהים, ותכולת הנתרן הגבוהה 99) מ"ג לקרקר(! אינה מומלצת לסובלים מיתר לחץ דם.
בשורה התחתונה: הקרקר יכול להשתלב במידה מוגבלת מאוד בתפריט היומי (1-2 קרקרים) כמקור לסיבים, אך לא מומלץ לעבור את הצריכה הזו בשל התכולה הגבוהה של הנתרן ושל השומן.