גאוני: כך תגרמו לאבוקדו להבשיל ב-10 דקות

תמו ימי ההמתנה מורטת העצבים לחלון הזמן הקטן במהלכו האבוקדו מושלם לאכילה: לפי שיטה שפורסמה ברשת, כל מה שתזדקקו לו הוא תנור אפייה, נייר אלומיניום - ואבוקדו. נסו את זה בבית

nrg סגנון | 17/4/2016 11:50
תגיות: אבוקדו, פירות, בשל, בשלות,
מכירים את הרגע שאתם ממש משוועים לאכול אבוקדו רך ובשל - אבל יוצאים מתוסכלים מביקור אצל הירקן, אחרי שגיליתם שכל האבוקדו שהוא מחזיק קשים כמו אבן? ובכן, מסתבר שיש פיתרון מהיר ופשוט למצוקה המוכרת הזו.

עוד כותרות ב-nrg:
- בפעם הראשונה: איראן הציגה את מערכת ה-S300
- "העם הרוסי מצא עצמו על סף מוות בגלל היהודים"
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו

כל מה שתזדקקו לו כדי להפוך את האבוקדו הקשה שלכם לבשל בתוך דקות ספורות, הוא תבנית אפייה, נייר אלומיניום - ואבוקדו לא בשל, כך עולה מידיעה שפורסמה אמש (שבת) ב"מטרו" הבריטי.
 
אפרת ליכטנשטט
תמו ימי ההמתנה. אבוקדו אפרת ליכטנשטט

וכך עובדת השיטה: ראשית, עטפו את האבוקדו שלכם בשלמותו, כולל הקליפה, בנייר האלומיניום - והניחו אותו על תבנית האפייה. לאחר מכן אפו אותו בתנור בחום של 100 מעלות - למשך עשר דקות.

בשלב זה יש לבדוק אם האבוקדו כבר התרכך - ואם לא, להחזירו לתנור ולבדוק את מצבו מדי עשר דקות. על פי הידיעה, "הבשלת" האבוקדו עשויה להימשך אפילו שעה, והדבר תלוי במידת הרכות שלו בתחילת התהליך. לאחר שהאבוקדו מתרכך, יש להוציאו מהתנור ולהעבירו למקרר עד שיתקרר - ויהפוך מושלם לאכילה.

השיטה, שפורסמה לראשונה באתר PureWow, אמורה לפתור את בעיית חלון הזמן הקטן מאוד במהלכו האבוקדו בשל ומושלם לאכילה.

 ב-PureWow הסבירו כי השיטה עובדת משום שבזמן שהאבוקדו בתנור, הוא מוקף בגז האתילן, שמופרש בדרך כלל בקצב איטי יותר עד להבשלה. אנחנו עוד לא ניסינו, אבל זה בהחלט נשמע מבטיח.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים

פייסבוק