מהפנט: כך מיוצר אחד החטיפים הנמכרים בעולם
סרטון שפורסם ברשת מספק הצצה לתהליך המורכב שנדרש כדי לייצר את אחד מחטיפי תפוחי האדמה הפופולריים ביותר בעולם. זהירות: מעורר תיאבון
בין אם אתם חובבי שמנת-בצל, ברביקיו, טעם טבעי, או דווקא הרפתקנים שבוחרים בטעמים כמו פאי פקאן ומלפפון חמוץ – רוב הסיכויים שיצא לכם לאכול פרינגלס לפחות פעם בחיים. אבל האם ידעתם גם מה קורה מאחורי הקלעים?עוד כותרות ב-nrg:
- ערן זהבי השתולל בדרך לחדר ההלבשה
- הליכוד וליברמן סיכמו: "נקווה שהפלונטר עם בנט ייפתר"
כל התכנים הכי מעניינים - בעמוד הפייסבוק שלנו
כך קורה הקסם:
סרטון שפורסם אתמול (יום ג') ב"דיילי מייל" הבריטי, מציג את תהליך הייצור המורכב של החטיף האמריקאי האהוב - שיוצר לראשונה לפני כמעט 50 שנה ונמכר כיום בכל רחבי העולם.
במהלך הסרטון מתועד התהליך הארוך שמתרחש עד שחטיף תפוחי האדמה מקבל את פריכותו ואת הצורה המזוהה עמו – ונארז במיכלי הגליל המוכרים.
בתחילת הסרטון מוצגת התערובת ממנה מורכב הצ'יפס, ביחס של שליש מים ושני שלישים פתיתי תפוחי אדמה. בשלב זה מעורבב פנימה גם עמילן תירס, כדי לתת קשיחות לבלילה בזמן טיגונה.

מאחורי הקלעים. כך מיוצר הפרינגלס
צילום מסך: מתוך הסרטון
לאחר מכן, בהליך שמורכב ממספר שלבים, מובלת הבלילה במסוע אל מכשיר שיוצר פיסות תפו"א – שנכנסות לטיגון בן 11 שניות בלבד ולאחריו מובלות לייבוש. בתום שלב זה, מתובל החטיף על פי הטעם שמיועד לו.
בהמשך, לאחר ביקורת של עובד ומספר שלבים נוספים שנועדו לוודא שכל החטיפים מופרדים זה מזה, מושחלים החטיפים לתוך האריזה – ויוצאים לאוויר העולם. לא יודעים מה איתכם, אותנו זה עשה רעבים.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg