השפים קבעו: איזו סופגניה הכי טעימה?

במקום לבזבז קלוריות ולבדוק את כל הסופגניות שיש בשוק, המומחים שלנו בדקו עבורכם והחליטו: איזו סופגניה כדאי לאכול השנה?

nrg סגנון | 25/12/2016 14:33
תגיות: סופגניות, ויראלי, חנוכה, בדיקות, טעימות, מומחים, שפים
בשבועות האחרונים כבר אי אפשר להתחמק מהן: סופגניות. קטנות וגדולות, בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל מילוי שאפשר רק להעלות על הדעת. אבל איך יודעים איזו מהן לבחור ומי לא שווה את הקלוריות?

לכבוד פתיחתו הרשמית של חג החנוכה - ביקשנו מארבעה מומחים לטעום שלל סופגניות ממותגים שונים ולהכריע אחת ולתמיד: מי הכי טובה?

לא סופרים קלוריות. המומחים טועמים:
 

צילום: קובי שרביט
עריכה: דניאלה רדין

שף עלי זועבי, שף איציק הראל, שף-קונדיטור אורגד רואש והמסעדנית לילי בן שלום הקריבו את מכסת הקלוריות היומית שלהם וערכו מבחן טעימות עיוור כדי לקבוע באיזו סופגניה כדאי לכם להשקיע השנה. אז מי הייתה המנצחת הגדולה?

השפים טעמו סופגניות קלאסיות של חמישה מותגים: רולדין, סידס, יינות ביתן, מתוקה וביסקוטי. לאחר מכן הם הסכימו חד משמעית: הסופגניה של "מתוקה" הגיעה למקום הראשון וזכתה לשבחים הרבים ביותר ולציון ממוצע של 8.5. 

למקום האחרון, לעומת זאת, הגיעה הסופגניה הטבעונית של "סידס", שקיבלה ציון ממוצע של 1.5 בלבד. אנחנו אמנם מוכנים לאכול כל בצק מטוגן שיש בתוכו ריבה, אבל תמיד טוב לדעת.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים

עוד ב''במגזין''

פייסבוק