השפים קבעו: איזו גבינה צהובה הכי טעימה?
נתקעים שעות מול המקרר בסופר? ביקשנו מארבעה שפים מובילים לערוך מבחן טעימות עיוור ולקבוע אחת ולתמיד: איזו גבינה צהובה הכי כדאי לכם לקנות? לגזור ולשמור
באיזו גבינה צהובה אתם משתמשים? אם התשובה היא "מה שיש בסופר", אולי הגיע הזמן שתתחילו להבחין ושתדעו איזה גבינה כדאי לכם לקנות – ואיזו ממש לא. ביקשנו מארבעה שפים לטעום חמישה סוגי גבינה צהובה ולקבוע אחת ולתמיד: מיהי הגבינה הכי טובה?צילום: זהר קליגמן, משה בן שמחון
עריכה: אלון קניג ודניאלה רדין
שף בצלאל מור יוסף, שף שאול אדרת, שפית דליה אלחדף ושף לירן גבאי טעמו חמישה סוגים של גבינה צהובה: גוש חלב, עמק, כפיר, גלבוע ונעם. התוצאות – לפניכם.
למקומות האחרונים הגיעו גבינות "כפיר" ו"גלבוע", שזכו לביקורות קשות מהשופטים – שאפילו ביקשו להורידן מהשולחן. גם גבינת "עמק" הפופולרית לא עוררה התלהבות בקרב הטועמים.
הגבינות שזו לתשבחות היו "נעם" ו"גוש חלב", אותן העדיפו כל השפים פב רחש. שף לירן גבאי ציין כי מדובר בגבינות "יותר רכות", ואילו שף שאול אדרת ציין כי "נעם" היא הגבינה "שילדים יאהבו" – ואילו "גוש חלב" היא הגבינה שהעדיף באופן אישי. נו, רשמתם?
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg