
אין בעד מה: הדרך הכי קלה לפתוח צנצנת תקועה
זה לא סוף העולם ואתם בכלל לא צריכים מגבת: 3 הדרכים הכי פשוטות שיש לפתוח צנצנות עקשניות. תתכוננו להודות לנו
כולם מכירים את הרגע המתסכל הזה - אתם בשיא הבישולים, ממהרים להוסיף עוד מרכיב אחד לסיר או לתבנית, אבל אז הכל נעצר: הצנצנת תקועה, ולא משנה בכמה מגבות תעטפו אותה או לכמה אנשים תושיטו אותה, היא פשוט מסרבת להיפתח. נראה שהריבה, או המלפפונים החמוצים, או מה שלא יהיה בתוכה, לכודים בפנים לעד.ובכן, כעת מסתבר שיש דרכים להתמודד עם המצוקה הקשה הזו - והן פשוטות ומהירות בהרבה משחשבתם: בידיעה שפורסמה היום (יום ב') ב"סאן" הבריטי, הועלה סרטון שמציג את שלוש השיטות הקלות ביותר לפתוח צנצנת שהמכסה שלה נתקע. וקשה להאמין שזה יכול להיות כל כך קל.
אז איך עושים את זה? הסרטון, שפורסם לראשונה לפני יותר משנה, כולל שלוש שיטות - שעבור כל אחת מהן תזדקקו לחפץ אחד בלבד. השיטה הראשונה שמוצגת בסרטון היא כזו שכנראה לא חשבתם עליה: במקום לעטוף את המכסה במגבת - אחזו אותו באמצעות ניילון נצמד וסובבו קלות לפתיחה. אם זה עובד טוב כמו בסרטון - זה כנראה יהיה פשוט מאוד.

זה קל משחשבתם. פתיחת צנצנת באמצעות גומיה
צילום מסך: מתוך הסרטון
גם השיטה השניה תדרוש מכם רק אביזר אחד כאמור, והפעם - גומיה עבה. הניחו את הגומיה מסביב לפקק, ולאחר מכן פשוט סובבו אותו כרגיל - והוא ייפתח בקלות.
עבור השיטה השלישית תזדקקו לכף עץ: חבטו בצנצנת מכל צדדיה באמצעות הכף, ולאחר מכן - באורח כמעט פלאי - המכסה ייפתח בקלות מפתיעה.
אז בפעם הבאה שאתם נתקעים באמצע הבישולים או האפיה, אם יש לכם בבית גומיה, ניילון נצמד או כף עץ - אין לכם סיבה לדאוג (ואם אין לכם אף אחד מאלה, אולי הגיע הזמן שתצאו לקניות).
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg