השף ששבר את הרשת: כך תכינו את המקושקשת הטובה בעולם - ב-40 שניות בלבד

השף דניאל פטרסון חושף מתכון מיוחד לביצה מקושקשת ושובר את הרשת. והכל - ב-40 שניות בלבד

nrg סגנון | 13/9/2017 22:03
בשונה משפים בכל העולם, השף בעל כוכבי המישלין, דניאל פטרסון מקליפורניה, משתמש באמצעים לא שגרתיים כדי להכין את ארוחת הבוקר הפופולרית.

במקום להכין את הביצים במחבת, פטרסון שם אותם בתוך סיר עם מים רותחים כפי שמוצג בסרטון שהפך ויראלי ברשת.

הטריק אולי נראה יוצא דופן, אבל פטרסון טוען בספרו החדש שהשיטה מפיקה את הביצים הטעימות ביותר. כפי שנראה בסרטון, השף ראשית מפריד את חלמון הביצה מהחלבון. את החלמונים הוא זורק לתוך סיר עם מים חמים לפי שהם מגיעים לרתיחה.
 

בשלב הבא, פטרסון מערבב את המים בכיוון השעון, עד שהם יוצרים מערבולת ומוסיף מעט מלח. הוא מכסה את הסיר במשך 20 שניות. בזמן זה הביצים אמורות לצוף מעל המים כמקשה אחת. לאחר מכן, כל מה שנותר זה להוציא את הביצים מהסיר מבלי לפרק אותם - ולהגיש.

השף המפורסם ממליץ להוסיף הרבה פלפל שחור ומעט שמן זית כדי לשפר את הטעם. כל התענוג הזה לוקח 40 שניות בלבד.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים

עוד ב''במגזין''

פייסבוק