אל תנסו את זה בבית: מה עשו שפים עם נוטלה?
שימו לב: הגיע הזמן להניח בצד את קערת הספגטי בולונז שלכם - ולהכיר את הפסטה החדשה שעומדת לכבוש לכם את הלב והבטן
מה אתם עושים עם נוטלה? בהנחה שאתם אנשים נורמטיביים, סביר להניח שעד כה השתמשתם במותג האהוב כממרח על פרוסת לחם במקרה הרע, וכשידוך לפנקייק או קרפ במקרה הטוב. אבל כעת מסתבר שיש עוד משהו שאפשר לעשות עם נוטלה.
קשה להתנגד. נוטלה
שאטרסטוק
שפים במסעדה אוסטרלית הגיעו למסקנה שנוטלה לא שייכת רק לאגף הקינוחים - והחליטו לעשות מעשה: על פי ידיעה שפורסמה ב"מירור" הבריטי, השפים החליטו לשלב בין מתוקים לעיקריות, ויצרו בעזרת ממרח האגוזים הפופולרי מנה חדשה - פסטה נוטלה.
ברגע הראשון זה אמנם נשמע כמו שני מרכיבים שאין ביניהם שום קשר, אבל אחרי שמביטים בתמונה של המנה המפתה קשה שלא לפנטז על ביס עסיסי, גדוש פחמימות ושוקולד.
למען הסר ספק, כדי לייצר את המנה השפים לא השתמשו בפסטה רגילה - אלא בכזו שבתהליך הייצור שלה נעשה שימוש בקקאו, שמעניק לה טעם עשיר ושוקולדי.
בעמוד האינסטגרם של המסעדה פורסמה תמונה של המנה, ולצידה הכיתוב: "לציון יום הפסטה העולמי ב-25 לאוקטובר, אנחנו משחררים מהדורה מוגבלת של פסטה נוטלה. היא מיוצרת מפסטת שוקולד מכוסה ברוטב נוטלה ופרנג'ליקו, ומצופה ב'פרמזן שוקולד'. מעל מונחים פטל, פתיתי שקדים ומנטה". עוד צוין כי המנה תהיה זמינה רק בין התאריכים 24-29 לחודש. לא יודעים מה איתכם, מבחינתנו זו סיבה טובה להזמין כרטיס טיסה.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg