 |
הצבעים בתמונה בסדר גמור. הכרובית שאתם רואים היא באמת כתומה. הפיתוח החקלאי הזה, שהחל בקנדה לפני שלושים שנה, מגיע עכשיו לארצות הברית. הכרובית בת התערובת פותחה על ידי חוקרים של אוניברסיטת קורנל. מייקל דיקסון שהוביל את צוות הפיתוח, אומר שכרוביות כתומות יתפסו את עינם של שפים במסעדות בגלל מראן. אבל לכרובית החדשה גם ריכוז ויטמינים גבוה פי 25 מזה של בת דודתה החיוורת, כך שהיא צפויה למשוך גם את חובבי מזון הבריאות. "צבע הכרובית יישאר כתום גם אחרי הבישול", מבטיח דיקסון. "אני צופה שהיא תהיה די פופולרית. עשינו בדיקות שוק לפני כמה שנים, והתגובות היו חיוביות". "בכל פעם שמוצר חדש יוצא לשוק, אנשים מהססים בתחילה, אבל אז רואים את הערך המוסף שבו", אומרת סי לי, פרופסור לכימיית מזון בקורנל, שקבעה את הערך התזונתי של הכרובית הכתומה. "זהו שוק נישה עבור צרכנים שאוהבים מגוון".
|
 |
 |
 |
 |
|
|