ניקול מעירה- אתי מפנימה: גברת דודאי משדרגת את האוכל

אחרי שניקול ראידמן העליבה את אתי דודאי לגבי איכות האוכל שהיא מגישה במסיבות שלה, החליטה דודאי לשכור ליום הולדתה שף צרפתי שיגיש מנות גורמה

מיקי לוין | 3/1/2012 11:34 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
לאחר שאתי דודאי קיבלה ביקורת נוקבת מניקול ראידמן, שטענה שהיא לא יודעת לארח בביתה ושהיא מגישה אוכל פשוט לאורחים, היא למדה את הלקח ולא מתכוונת לחזור על טעויות העבר הבלתי נסלחות.

בימים אלה מארגנת אתי מסיבת יום הולדת נוצצת בביתה בסביון. האירוע יערך בחמישי הקרוב והוזמנו אליו 100 אנשים.


דודאי לא מתכוונת להגיש מרק בצל או נקניקיות.  המעושרת הזמינה את השף הצרפתי מורייס מונייר, שכיהן 12 שנה כשף בשגרירות הצרפתית.

בתפריט יהיו מנות פינגר פוד גורמה של טאפסים ומתוקים. אנחנו, בינתיים, תוהים לגבי המטבח הצרפתי: יהיו רגלי צפרדעים?

כנראה שלא. הנה התפריט:

מתאבנים (יוגשו ע"י מלצרים מסתובבים)


מרק קרם ערמונים בנגיעות כמהין

קרוסטיני קלוי קרם רוקפור ופקאן, תפ"ע מסוכר, ובלסמי מצומצם

טרטלט בייבי מוצרלה פסטו ועגבנייה קונפי

בריוש סלמון מעושן וגבינת שמנת

בליניס בטטה בשילוב שמנת חמוצה וקוויאר אדום.

טארטלט אספרגוס ברוטב פרמז'ן

מיני מאפה בצק פריך: פלפלים קלויים, 3 הבצלים ובטטה ורוזמרין.

סביצ'ה דג ים בשילוב פרי עונתי

פילה דג ים בקראסט עשבי תיבול על סלט עדשים שחורות, רוטב יוגורט וצ'יפס בטטה

נתחי פילה סלמון בציפוי פנקו על מצע סלט אטריות בורמזי,בוטנים מקורמלים ועלי תבלין

ניוקי ברוטב קרם בטטה, ערמונים ועלי נענע


מיני קינוחים (יוגשו ע"י מלצרים מסתובבים)


פטיפורים: טרטלטים פירות העונה צבעוניים, מטילי שוקולד, אקלרים ואופרות

פאדג' שוקולד חם

כדורי טראפלס שוקולד בלגי מריר עשירים ונימוחים מגולגלים באבקת קקאו

מוס טרמיסו –אספרסו , קרם פראש ושוקלד בלגי

מוס שוקולד בשילוב קראנץ שוקולד חלב

מוס חלווה, סילן ושבבי פיסטוק




צילום: סטודיו לם וליץ
בקרוב יאכלו צרפתי. מעושרות צילום: סטודיו לם וליץ
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
תפוז אנשים