 | |  | המסעדות בתל- אביב |  |
|  |  | חדשות, כשרות, משלוחים ופרטים |  |
|  |  | |  | |  |  |  |  | אימומה
|  |  |  |  | ברמסעדה בסגנון צרפתי ים תיכוני. הירקון 12, טל' 5167210. פתוח: א'ה' 19:00 עד אחרון האורחים, ו' ושבת 12:00 עד אחרון האורחים. המלצת השף: ראשונה סלט מולים ושרימפס על מצע קרפצ'יו פרי הדר. עיקרית לביבות עוף בבטטה בניחוח ג'ינג'ר ובוטנים, קדרת אוסובוקו טלה בירקות שור. אחרונה סלסלת ג'ינג'ר במוס תמרים ושוקולד לבן. בר אלכוהול עשיר במחירים חבריים. אירועים עד 150 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | אל גאוצ'ו
|  |  |  |  | בשר דרום אמריקאי כשר. בוגרשוב 49 פינת פינסקר 45, טל' 5256455, הפתיחה ב1.2. פתוח: א'ה' 12:0023:30, ו' 12:0016:00, מוצ"ש 19:3024:00. עסקית: א'ה' 12:0018:00, 79/54 שקל. ימים א' וב' אכול כפי יכולתך, 99 שקל. המלצת השף: סטייק אל גאוצ'ו. אירועים עד 100 איש. www.rest.co.il\elgauto. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מסעדת פרגיות
|  |  |  |  | מסעדת שיפודים חדשה ומעוצבת. קרליבך 23, טל' 5621007. פתוח: א'ה' 11:001:00, ו' 11:00 עד אחרון האורחים, שבת 12:001:00. המלצת השף: מגוון סלטים רחב, שיפודי פרגיות, צלעות כבש מלווה בפיתות ולאפות מהטבון במקום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | פסקאדו
|  |  |  |  | דגים ופירות ים בסגנון ספרדי. הברזל 2, רמתהחייל; טל' 6473748. פתוח: א'ה' 12:00 עד אחרון האורחים, ו' 12:00 עד אחרון האורחים, ערב סלסה 21:003:00, שבת 12:00 עד אחרון האורחים. עסקית: א'ה' מ12:00, 65 שקל. המלצת השף: טאפסים ביתיים ספרדיים, פאיה פירות ים, מוסר ים בעשבי תיבול, קוקטייל פירות ים. כל יום ה' וו' דינר דאנס חגיגה לטינית. אירועים עד 90 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום, ניתן להזמין פאיה הביתה. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | קפה פסטה הרצליה פיתוח
|  |  |  |  | ספיר 1, בית אמפא, הרצליהפיתוח. טל' 951404509. פתוח: א'ה' 7:0024:00, ו' עד אחרון האורחים, שבת 8:0024:00. המלצת השף: פסטות, סנדוויצ'ים ומאפי הבית. מהמכונה: טוניני למבורגיני. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | תרצה 17
|  |  |  |  | בר קפה. טל' 6813953. מתחם נגה מאחורי תיאטרון נגה, כניסה דרך גינה לחלל מדהים שמזכיר את הלופטים בניויורק. ישיבה סביב בר מרכזי גדול במיוחד + שולחנות קפה. פתוח: כל ערב 20:00 עד אחרון האורחים. ו' מ15:30 מסיבת דאנס. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | רשימת המסעדות
|  |  |  |  | כתובות ופרטים: |  |  |  |  |
|  |  |  |  | אוכל ביתי
|  |  |  |  | בבלהבלב ת"א הישנה, מסעדה ביתית ונעימה המציעה גורמה יומיומי. מונטיפיורי 42, טל' 5602228. פתוח: א'שבת 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00. המלצת השף: כבד קצוץ, מרק קרעפלך, גולאש ועוד מנות המשתנות מדי יום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. שליחויות בטל' 5602228. גישה לנכים.קיטוןמסעדה מזרח אירופית. דיזנגוף 145, טל' 5233679. פתוח: כל השבוע 11:3022:00. המלצת השף: חמין מעיים, כבד קצוץ, קרעפלך, וורניקס. אירועים עד 20 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA ניתן לקחת דרך התפנוקיה + משלוחים. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | איטלקי
|  |  |  |  | בלה ונציהמסעדה איטלקית. נוסדה ב1987 בכפר שמריהו ועברה לחרש פינת משכית 27, א.ת הרצליהפיתוח. טל' 957063509, 957612609. פתוח: כל השבוע 12:0023:30, עסקית: א'ו' 12:0017:00 49, 63 שקל. המלצת השף: רביולי פטריות וצנובר אלפרדו. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.בלינייחיאלי 6 (מרכז סוזן דלל), נווהצדק. טל' 5178486. פתוח: א'ו' 12:0016:00, 19:0024:00, שבת 12:0017:00, 19:3024:00. עדיף להזמין מקום מראש. עסקית: א'ו' 12:0016:00. מזנון אנטיפסטי חופשי. פסטה או גריל 3969 שקל. המלצת השף: מדליוני פילה על גריל בתיבול איטלקי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום.בראקטובזל 37, טל' 6020724. פתוח: כל יום 11:0016:00, 18:3024:00. עסקית: א'ה' 12:3016:00. המלצת השף: פטוצ'יני לימון ופסטה, פסטו אלפורנו. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.ג'קומטיאיטלקית בסגנון קליפורני.שד' שאול המלך 27, בגן הפסלים של מוזיאון ת"א לאמנות. טל' 6951993. פתוח: כל השבוע מ10:30 עד אחרון האורחי ם. עסקית: א'ה' 12:0016:00, 4575 שקל. המלצת השף: טונה צרובה על מצע פטריות פורטובלו. אירועים עד 100 איש כל השבוע. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.דיזנגוף 99האיטלקית ליד הקאמרי. דיזנגוף 99, טל' 5274808. פתוח: א'ה' 8:001:00, ו' 8:003:00, שבת 10:001:00. עסקית: א'ו' 12:0017:00, 29, 39 שקל. המלצת השף: מגוון לזניות הבית ומבחר מאכלים איטלקיים. בר סלטים טבעיים. TA לקחת מהמקום.טאבולההנשיא 75, הרצליהפיתוח, טל' 957381809. פתוח: כל השבוע 12:001:00. עסקית: א'ה' 12:0019:00. המלצת השף: אנטי פסטי, פסטות טריות, בשרים, דגים, קינוחים, מרתף יינות עשיר. אירועים עד 60 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. חדר פרטי ל8 סועדים.פביואופנהיימר 11, נווהאביבים, טל' 6415555. פתוח: א'ה' 12:0024:00, ו' 9:0024:00. שבת 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0018:00. המלצת השף: אסג'ני, מבחר טעימות של פסטות, פסטות פירות ים, בשרים ודגים. אירועים עד 150 איש, עסקיים וקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.פיצ ה מטרפיצה דרום אמריקאית לפי מטר רץ. אבן גבירול 137, טל' 6043969. אלנבי 46, טל' 5176434. פתוח: א'ו' 11:004:00, שבת 16:004:00. הרצליה, טל' 955771309. כפרסבא, טל' 748096009. פתוח: א'שבת מ11:00 עד אחרי חצות. המלצת השף: פיצה "סמבה" סלסה קרודה, בטטה מתוקה, ארבע גבינות ובצל צלוי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום.פפה ליאומסעדה איטלקית באווירה צרפתית. יגאל אלון 90 (בית אשדר), טל' 5622074. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00, 5464 שקל. המלצת השף: ריזוטו פירות ים, טרין כבד אווז וכבד עוף ברוטב ג'ל מדרה. אירועים עד 80 איש. TA לקחת מהמקום. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | אמריקאי
|  |  |  |  | 2C LOUNGE BARקומה 49, מרכז עזריאלי, המגדל העגול (דרך פתחתקוה 132), טל' 6953720. פתוח: א', ג'שבת 24 שעות ביממה. עסקית: א'ה' 12:0018:00. המלצת השף: פילה יען ברוטב שאלוט ויין אדום. אירועים עד 450 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.אודאוןהארבעה 10, טל' 5628868. פתוח: כל יום 12:001:00. עסקית: א'ה' 12:0018:00, ו' 12:0016:00. המלצת השף: גרבלקס מוגש עם סלט תפו"א, ארוגולה ורוקט; פילה בורי בתוספת ראגו אספרגוס ופטריות, ברוטב קונפי לימון וקארי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.קפה אוונגרדברמסעדה בסגנון קליפורני. הברזל 3, רמתהחייל, טל' 6480082. פתוח: א'ו' 10:002:00, שבת 12:002:00. המלצת הבית: המבורגר אוונגרד, אנטריקוט, פטה כפרי. עסקית: א'ה' 12:0017:00, 15 אחוז הנחה על התפריט, או המבורגר ושתייה, 45 שקל. אירועים עד 12 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | ביסטרו
|  |  |  |  | לה סנטרלשד' רוטשילד 29, טל' 5667822. פתוח: א'ה' 7:301:00, ו' 7:302:00, שבת 10:002:00. עסקית: א'ה' 12:0016:00. המלצת השף: מבחר פטה וטרין, מנות ספיישל משתנות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום, רק ממבחר מאפי הבית, עוגות וקישים מהקונדיטוריה (הזמנה יום מראש). גישה לנכים + שירותים.פועהרבי יוחנן 3, שוק הפשפשים, יפו, טל' 6823821. פתוח: ב'ד' 9:0024:00, ה' מ9:00 עד יום ו' ב24:00, שבת 11:0024:00 חמין. המלצת השף: ארוחות בוקר כל היום, התפריט משתנה על בסיס קבוע. הפתעות בקפה.כל יום שני ב 22:00 קלג'ה ג'אז, מינימום הזמנה 60 שקל. אירועים עד 15 איש. גישה לנכים.קפה בריד חרוצים 13, טל' 6889696. פתוח: א'ו' 9:00 עד אחרון האורחים, שבת 12:00 עד אחרון האורחים. עסקית: א'ה' 12:0017:00. המלצת השף: אנטיפסטי, קונפי אווז. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | בר מסעדה
|  |  |  |  | סטולי ברקינג ג'ורג' 26, טל' 5250468. פתוח: א'ה' 18:006:00, ו' ושבת 12:006:00, בראנץ' עד השעה 18:00 מומלץ eggs benedict ופנקייק. המלצת השף: אנטריקוט 350 גרם, המבורגר. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | בראסרי
|  |  |  |  | דה לוקהבית מאפה,שד' רוטשילד 71, טל' 6209696. פתוח: א'ה' 8:002:00, שבת 10:002:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00, 4555 שקל. המלצת השף: אנטריקוט, רביולי תרד תוצרת הבית, סלט רועים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.ימהנמל ת"א הישן, כ"ג יורדי הסירה 1, האנגר 2, טל' 5449635/6. פתוח: כל יום 9:302:00. ארוחת בוקר: כל יום 9:3012:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00, בר יינות עשיר, בר משקאות. המלצת השף: פטה כבד ברוטב משמש, דג בתנור ברוטב יין לבן, טימין וזיתים. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | בשרים
|  |  |  |  | אל גאוצ'ובשר דרום אמריקאי כשר. בוגרשוב 49 פינת פינסקר 45, טל' 5256455, הפתיחה ב1.2. פתוח: א'ה' 12:0023:30, ו' 12:0016:00, מוצ"ש 19:3024:00. עסקית: א'ה' 12:0018:00, 79/54 שקל. ימים א' וב' אכול כפי יכולתך, 99 שקל. המלצת השף: סטייק אל גאוצ'ו. אירועים עד 100 איש. www.rest.co.il\elgauto.אמריקהאבא הילל 14, בית עוז, ר"ג. טל' 7517030. דניאל פריש 1, בית ציוני אמריקה, ת"א, טל' 6950721. פתוח: כל השבוע 8:001:00. המלצת השף: נתחוני חזה עוף בדבש, סויה ושומשום. עסקית: כל השבוע כל היום, 45, 55, 65 שקל. אירועים עד 180 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.בירנבאום ומנדלבאוםשד' רוטשילד 35, טל' 5664949. פתוח: כל יום 12:0024:00. המלצת השף: פילה בבלסמי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.בנימינהבשרים מעושנים. הארבעה 10, טל' 6241681. בצורי בנימינה, א.ת. רכבת 638899504. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00 50 אחוז הנחה על כל התפריט. המלצת השף: קדרת מעושנים, חופשי ללא ה גבלה. אירועים עד 35 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.דיטהשד' רוטשילד 61, טל' 5284866. פתוח: א'שבת 24 שעות. המלצת השף: ספריבס קילו. עסקית: א'ה' 13:0018:00. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.דרבי היי סטייקראול ולנברג 14, רמתהחייל, טל' 6480733. פתוח: כל השבוע 10:001:00. המלצת השף: חזה עוף מתובל על הגריל במרינדה, ריבס סטייק דניס. עסקיות: בערב 19:0024:00, 55 שקל. אירועים: עד 150 איש. הופעת אמנים כל סופ"ש. TA עם שליח בבוקר ומהמקום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.המכביםאלוף שדה 101, רמתגן. טל' 6744346. פתוח: א'ה' 11:0024:00, ו' 11:0017:00, שבת 11:0024:00. המלצת השף: דגים על הגריל. אירועים עד 40 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.וויט הול סטייק האוסמנדלי 6, טל' 5249282. בנין מרכזים 2001, א.ת הרצליהפיתוח, טל' 958040209. פתוח: כל יום 12:0024:00. עסקית: א'ו' 12:0018:00. המלצת השף: סירלוין 350 גרם. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.WHI TE HALL STEAKS & BARשד' רוטשילד 44, טל' 5663747. פתוח: כל יום 12:002:00. עסקית: א'ו' 12:0018:00. המלצת השף: ROAST STEAK + HASH BROWNS. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.יקיניקו טנקהיפנית המתמחה בבשרים ובפירות ים. מדינת היהודים 85, הרצליהפיתוח, טל' 958701709. פתוח: ב'שבת 19:0024:00. המלצת השף: תפריט ארוחה לזוג. אירועים פרטיים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים + שירותי נכים.חיים נלומסעדת גריל רומנית, נוסדה ב1962. אילת 11, טל' 5101919. פתוח: א'ה' 12:002:00, ו' 12:003:00, שבת 12:002:00. המלצת השף: קבב רומני, אנטריקוט וסטייק לבן, סלטים ביתיים. אירועים עד 200 איש. בימי ו' הופעות אמנים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.ניויורק ניויורקאבן גבירול 30, טל' 6951541. פתוח: א'ה' 12:0024:00, ו' 12:002:00, שבת 12:001:00. עסקית: א'ה' 12:0019:00, 5990 שקל. המלצת השף: אנטריקוט 300 גרם ברוטב פלפל, המבורגר פטריות, בצל ופלפל. אירועים וקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בל בד. TA עם שליח (קנגרו) ומהמקום. גישה לנכים.ננהאחד העם 1, טל' 5161915. פתוח: א'שבת 9:003:00. המלצת השף: מיקס גריל סינטה, אנטריקוט, קבב ופרגיות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים.סוסליטוהארבעה 16, טל' 5620159. פתוח: א'ה' 12:0024:00, ו' 19:0024:00, שבת 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00, גישה חופשית לבר ללא הגבלה, 55 שקל. המלצת השף: כנפי עוף ברוטב סוסליטו; בר בשרים ופירות ים ללא הגבלה, 85 שקל. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.סטפן בראוןאלנבי 99 (בגינה), טל' 5604725. פתוח: כל יום 12:003:00. עסקית: א'ו' 12:0018:00. המלצת השף: בשרים מהגריל. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.סעיד 2000המלאכה 12, א.ת החדש, אוריהודה. טל' 5338037/8. פתוח: כל יום 9:0024:00. המלצת השף: קבב, צלעות כבש, דג דניס אפוי בתנור בסגנון מזרחי, צלי בשר, עוף בדבש ומאכלים עיראקיים. אירועים עד 120 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.פאמפה גרילגריל דרום אמריקאי. קרליבך 27, טל' 5625411. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. עסקית א'ו' 12:0017:00, 35 שקל. המלצת השף: אנטריקוט; גריל לשניים מנת בשרים מעורבת; אמפנדס; צ'וריסוס. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום מגוון כריכים. גישה לנכים + שירותים.פאפאגאיומסעדה ברזילאית. הארבעה 14, טל' 5626888. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. עסקית אה' 12:0018:00. המלצת השף: מבחר בשרים. הופעות חיות: א' בערב ג'אז ברזילאי, ד'ו' בערב סמבה וקפוארה. אירועים עד 140 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה www.rest.co.il\papagaio.םיכנל.קולומבוסמסעדה אמריקאית מקסיקנית.הגלים פינת שנקר 2, א.ת הרצליהפיתוח, טל' 958988009. מלון אמריקנה, החוף הצפוני, אילת, טל' 633882207. פתוח: א'ה' 12:001:00, ו' 12:003:00, שבת 12:0024:00. המלצת השף: חלת בצל, ספריבס, פאהיטאס. עסקית: א'ה' 12:0016:00, 45, 55, 65 שקל. HAPPY HOUR ומבצעים. אירועים עד 30 איש. רצוי להזמין מקום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.רדשלמה המלך 41, טל' 5240199. פתוח: א'שבת 12:0024:00. המלצת השף: בשר אמריקאי חדש. עסקית: 12:0018:00 4892 שקל. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. אפשרות לקייטרינג. גישה לנכים.שניצל אילהפאסט פוד ישראלי כשר. המסגר 62 (פינת בןאביגדור), טל' 6241155. פתוח: א'ד' 9:0024:00, ה' 24 שעות, מוצ"ש מצאת השבת עד יום א'. המלצת השף: שניצל. אירועים עד 120 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | דגים ופירות ים
|  |  |  |  | בר יםירמיהו 30, טל' 5467077. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. עסקית: ללא הפסקה, כולל שישישבת, 4569 שקל. המלצת השף: לחם, עשר מנות פתיחה (ללא הגבלה), מגוון מנות עיקריות, תה קינמון קר, תפריט יין במחירים אטרקטיביים. בימים ה'שבת על כל ארוחה זוגית קינוח הבית ללא תשלום. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים + www.rest.co.il\baryam.םיתוריש.בר פירות יםמשכית 30, א.ת הרצליהפיתוח, טל' 951121909. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. המלצת השף: פלטה מפנקת, פאיה, טריו תמנונים, מרק סרטנים. עסקית: החל מ39 שקל. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה www.rest.co.il\barp.םיכנל.דג סטארדגים ופירות ים. אבן גבירול 77, טל' 5298351. פתוח: כל יום 11:0023:00. ארוחה חינם לסועד רביעי בשולחן בהזמנה טלפונית מראש. עסקית: א'ה', 37 שקל. עסקית בשבת, 65 שקל. 14 סוגי סלטים, לחמניות טריות, עיקרית ותפו"א. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. דגים 206עם השף ויקטור גלוגר. משה סנה 54, צהלה. טל' 6483030. פתוח: כל הש בוע 12:0023:30. עסקית: א'ו' 12:0018:45, שבת כל היום, 89 שקל. המלצת השף: בלוטין בס וטוליפ פירות. חדר פרטי לאירועים עד 26 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן www.rest.co.il\dagim.דבלב.דלידגתוצרת הארץ 13, טל' 6956216. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. עסקית: בתוספת 10 שקלים למנה עיקרית מקבלים סלטים. המלצת השף: פילה אנטיאס בציפוי פרג, קריספי רול סרטנים. "ארוחת טעימות" בימי ב' וד' בערב, עם השף פרנק אזולאי. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.דרבי בר דגיםדגים ופירות ים. ברודצקי 43, רמתאביב, טל' 6410898. פתוח: כל השבוע 12:0024:00. המלצת השף: שרימפס בחמאה ושום, דניס אפוי בתנור בעשבי תיבול, פטוצ'יני פירות ים ברוטב פרובנסיאל. עסקית: ללא הפסקה, 5469 שקל. אירועים עד 80 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום.כוכב יםפירות ים טריים ודגים. יהודה המכבי 66, טל' 6048103. פתוח: כל יום 12:0024:00. עסקית: כל היום מ59 שקל לארוחה מלאה. המלצת השף: פילה סלמון ברוטב עירית. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי מזומן וצ'קים.מול הגלים מסעדת דגים ופירות ים. הטיילת 21, חוף הים, ראשל"צ. טל' 9413344. פתוח: א'שבת 12:0024:00, עסקית: א'ה' 12:0020:00, החל מ 59 שקל קרפצ'יו לוקוס, טרטר סלומון ברוטב סויה, פילה לוקוס בניחוח אגוז וחמאת שום. המלצת השף: ראשונה סלט פירות ים. עיקרית לוקוס קונפי עגבניות, פילה לוקוס בתנור ביין וחמאת שום. אחרונה מנות מיוחדות ומבחר לחמים תוצרת בית. אירועים עד 120 איש, בטל' 9414040. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.מיקלהיד חרוצים 14, טל' 6887745. פתוח: כל יום 12:0024:00.המלצת השף: פילה דניס, ברבוניות טריות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.סוסליטוהארבעה 16, טל' 5620159. פתוח: א'ה' 12:0024:00, ו' 19:0024:00, שבת 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00 בר ללא הגבלה, 55 שקל. המלצת השף: כנפי עוף ברוטב סוסליטו; בר בשרים ופירות ים ללא הגבלה, 85 שקל. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.פורלדגים ופירות ים. פרישמן 10, טל' 5222664. פתוח: כל יום 12:0023:00. עסקית: 12:0016:30, 397 5 שקל. המלצת השף: פילה דניס ברוטב פלפלים קלויים, מרק דגים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. TA לקחת מהמקום. חדר פרטי לאירועים עד 38 איש. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | הודי
|  |  |  |  | טנדוריזמנהוף 2, טל' 6296185. בית מרכזים, הרצליהפיתוח, טל' 954670209. הברזל 2, רמתהחייל, טל' 6495818/9. פתוח: כל השבוע 12:0015:30, 19:001:00. המלצת השף: ארוחת מזנון עסקית מגוונת. עסקית: 50 שקל. אירועים עד 200 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח בטל' 5612777, 5222888 ומהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | ים תיכוני
|  |  |  |  | אולימפיהנמל ת"א הישן, כ"ג יורדי הסירה, טל' 6043291. פתוח: כל השבוע 12:0023:00. המלצת השף: דניס בתנור ברוטב שום, חמאה, יין ועשבי תיבול; שוק כבש בתנור. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.ברושטצלייה מהירה על פלטה לוהטת, לבית קלודין. מדינת היהודים 85, הרצליהפיתוח, טל' 951666509. תחנת דלק פז, צומת סביון, טל' 5336807. פתוח: כל יום 12:0024:00. המלצת השף: כבד אווז בסירופ תמרים, סינטה מגולגלת עם גבינת עזים ופסטה. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.חוויאג'ירמיהו 16, טל' 6053970. פתוח: א'ו' 10:001:00, ה' 10:002:00, ו' 10:00 עד שבת 2:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00. 32\39 שקל. המלצת השף: פתותים, פרגיות, מלבי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח בטל' 6020047.206 צהלהישראלית מזרחית. משה סנה 54 צהלה, טל' 6485866, 6499466. פתוח: כל השבוע 11:301:00. המלצת השף: אנטריקוט ו"חומוס על הכיפאק". אירועים עד 110 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח www.rest.co.il\206.םוקמהמו . |  |  |  |  |
|  |  |  |  | יפני
|  |  |  |  | יאקימונובית אוכל יפני סושי בר. הירקון 317, טל' 5443864. סניף חדש: שד' רוטשילד 19, טל' 5175171/2. פתוח: א'ה' 12:002:00, ו' 12:001:00, שבת 12:002:00. עסקית רוטשילד: א'ו' 12:0018:00, 7595 שקל. עסקית הירקון: א'ה' 12:0018:00, 5585 שקל. הילטון תל אביב (כשר),טל' 5202128, הילטון ירושלים (כשר), טל' 621205002. המלצת השף: סלמון פוראיי האנדרול, סוזוקי אוסוזוקורי. אירועים עד 500 איש. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. www.rest.co.il\yakimono.יקיניקו טנקהיפנית המתמחה בבשרים ובפירות ים. מדינת היהודים 85, הרצליהפיתוח. טל' 958701709. פתוח: ב'שבת 19:0024:00. המלצת השף: תפריט ארוחה לזוג. אירועים פרטיים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים + שירותי נכים.מיקהמטבח אישי עם השפעות יפניות. מונטיפיורי 27, טל' 5283255. פתוח: א'ו' 12:001:30, שבת 12:0016:00, 19:001:30. עסקית: א'ו' 12:0016:00, 72 שקל. המלצת השף: רול סרטנים רכי שריון בטמפורה. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.סושידוסושי בר.שד' רוטשילד 15, טל' 5177794. פתוח: א'ב' 12:301:00, ג'ד' 12:302:00, ה'ו' 12:303:00, שבת 12:302:00. עסקית: א'ו' 12:3018:00, 20 אחוז הנחה על כל התפריט. המלצת השף: קמצ'י ספיידר ומושימושי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום ודרך קנגרו, טל' 5628686. גישה לנכים.קיוטומונטיפיורי 32, טל' 5663103. פתוח: א'ה' 12:302:00, ו' ושבת 13:002:00. עסקית: א'ה' 12:3017:00,ו' 13:0017:00, 4975 שקל. המלצת השף: טונה בלו לגונה. אירועים עד 300 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי (לא כולל דיינרס) ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מונגולי
|  |  |  |  | סוסליטוהארבעה 16, טל' 5620159. פתוח: א'ה' 12:0024:00, ו' 19:3024:00, שבת 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00. גישה חופשית לבר ללא הגבלה, 55 שקל. המלצת השף: כנפי עוף ברוטב סוסליטו, בר בשרים ופירות ים, גישה חופשית ללא הגבלה, 85 שקל בארוחת ערב. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מועדוןמסעדה
|  |  |  |  | דניאל'ספאבמסעדהתיאטרון באווירה מיוחדת. צוות מלצרים מזמרים בלהיטים מכל הזמנים, הסוחפים בשירה ובריקודים לתוך הלילה. הדולפינריום, ת"א. טל' 5108892, 437208053. פתוח: א'שבת 22:00 עד אחרון האורחים. המלצת השף: ערב טקילות חינם. בתפריט בשרים, פסטות ועוד. אירועים עד 180 איש.סי גייטמאכלים וקצב בטעם מדליק, דגים, בשרים וסלטי הבית המיוחדים. הירקון 82 (חניה בירקון 78), טל' 5175160. פתוח: א'שבת 8:002:00. עסקית: בימי א'שבת מזנון בשרי בצהריים, 39 שקל, אכול כפי יכולתך. בימי א'ה' ושבת מזנון בשרי בערב, 49 שקל, אכול כפי יכולתך. הופעות חיות עם מיטב האמנים בערבי חמישי ושישי מ21:00, שירים בספרדית, אנגלית ועברית. המלצת השף: חזה מולארד ברוטב יין אדום ושרי על מצע רושטי ופטריות טריות; חזה עוף ממולא פסטו בניחוח לימון. אירועים עד 90 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מטבח בינלאומי
|  |  |  |  | אלכסנדרקפהמסעדה. יהודה מכבי 81, טל' 6058910. פתוח: כל השבוע 7:001:00. עסקית: א'ה' 12:0016:00, 60 שקל. המלצת השף: נתחוני עוף קייג'ון. אירועים, אירוח ביתי וקייטרינג בתיאום מראש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.המינגווימסעדת גריל צרפתי, המרפסת האחת בעיר.שד' רוטשילד 9, טל' 5179545. פתוח: א'ה' 12:003:00, ו' ושבת 13:004:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00, החל מ 29 שקל. המלצת השף: פילה יען בריבת בצלי שאלוט. חדר פרטי לאירועים עד 22 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. בימי ו' 13:3016:00 ג'אז חי על המרפסת. TA לקחת מהמקום. www.rest.co.il\hemingwayטרסהרמות ים 100, חוף אכדיה, הרצליה, טל' 959710009. פתוח: כל יום 9:00 עד אחרון האורחים. המלצת השף: סלט עוף חם, ארוחות בוקר + בר תאילנדי על הצוק בערב (בקיץ). אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. אירועים בחורף.פיקאסוהירקון 88, טל' 5102785/4. פתוח: כל השבוע מ7:30 עד אחרון האורחים. מבחר גדול של ארוחות בוקר 7:3012:30, בסופי שבוע עד 13:00. עסקית: א'ה' 12:0016:30, 58 שקל. המלצת השף: פיצה בייבי שרימפס, אנטריקוט בגריל, סינטה ביין אדום, פלפל או חרדל. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם התפנוקיה, טל' 5222888, או עם קנגרו, טל' 5612777.פיקאסו הרצליהאצ"ל 1, הרצליהפיתוח טל' 956688809. פתוח: כל השבוע מ12:00 עד אחרון האורחים. בשישישבת בראנץ' בופה 9:0013:00. עסקית: א'ה' 12:0016:00, 59 שקל. המלצת השף: מולים בלמון גראס, ברושט פילה וכבד אווז, פיצה רוקפור, חצילים ואגוזי מלך. אירועים בקומה השניה 50300 איש, טל' 954397109. בר על הגג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מסעדה במבשלת בירה
|  |  |  |  | תלאביב ברוהאוסמסעדה המייצרת במקום שלושה סוגי בירה על פי ידע אירופי בן 150 שנה, בעיצוב מדהים של עץ ומתכת. שד' רוטשילד 11, טל' 5168666. פתוח: כל השבוע 12:003:00, כל שישי בצהריים וראשון בערב ג'אז חי. כל שבת בצהריים ארוחה משפחתית + הפעלת ילדים עם ליצן הלוקח אותם לסיור במבשלה. עסקית: א'ה' 12:0018:30 החל מ39 שקל. המלצת השף: נקניקיות עם כרוב כבוש, ספריבס מהגריל, בפאלו ווינגס. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה www.rest.co.il\brewhouse.םיכנל.גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מסעדת שף
|  |  |  |  | מה קווזיןז'בוטינסקי 1, בית דימול, ר"ג, טל' 7522111. פתוח: א'ה' 12:0023:00. ו' ומוצ"ש פתוח לאירועים פרטיים עד 120 איש. עסקית: א'ה' 12:0018:00, 69\77 שקל. המלצת השף: ראשונה דואט כבד אווז ( פטה ופרוסת כבד אווז בגריל ברוטב פורטו). עיקרית פילה סלמון בגריל על מצע טפנד פלפלים קלויים. אחרונה פרפה חלבה וקפה. אירועים עד 120 איש, אירועי קייטרינג עד 500 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מרוקאי
|  |  |  |  | בארכהאחד העם 22, טל' 5172828. פתוח: כל השבוע 12:001:00. עסקית: א'ו' 12:0015:00, 69 שקל. המלצת השף: קוסקוס רויאל, קציצות על חלב. אירועים עד 200 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | סיני
|  |  |  |  | דים סאםהנביאים 2 (פינת קינג ג'ורג' 70), טל' 6295318. פתוח: א'ד' 11:301:00, ה'שבת 11:302:00. עסקית: א'ה' 12:0018:00, 35\39 שקל. המלצת השף: באו אווז, ג'אחו עם ירקות מעורבים חתוכים דק. אירועים וקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.הסינית האדומהסיניתאילנדי. דיזנגוף 326, טל' 5466347, 6048405. פתוח: כל יום 13:0024:00. עסקית: א'ו' 13:0017:00. המלצת השף: עוף בלימון, בקר בחצילים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום מ19:00. גישה לנכים.ין ינגשד' רוטשילד 64, טל' 5606833. פתוח: כל השבוע 12:0023:00. המלצת השף: בקר עם חצילים. עסקית: 68 שקל. אירועים עד 80 איש, קייטרינג עד 500 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום.לוטוסקהילת ונציה 12, נאותאפקה; טל' 6490644, 6497302. פתוח: כל יום 12:3023:03. עסקית: א'ו' 12:3018:00, 5880 שקל. המלצת השף: קריספי ביף, נתחי סינטה בקארי אדום, מרק סוקיאקי, פטריות שמפיניון בטמפורה. אירועים עד 100 איש, קייטרינג. אמצעי תשלום: כר טיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.פת קואהגלגלי הפלדה 6, א.ת הרצליהפיתוח, טל' 954747809. פתוח: א'שבת 12:0023:30. עסקית: א'ה' 12:0018:00, ו' 12:0017:00. המלצת השף: אפונת שלג פריחה עם לוטוס טרי, עוף קצוץ עם צנוברים וערמוני מים. אירועים עד 70 איש. גישה לנכים. (פת קואה http://.www.patqua.co.il) צ'יינה קורטשלום עליכם 14 (פינת בןיהודה), טל' 5178454. פתוח: כל יום 12:0024:00. עסקית: א'ו' 12:0017:00, 36 שקל. המלצת השף: ברווז אפוי (מוגש עם פנקייק), בקר צלוי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום (למרכז ת"א בלבד). גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | עיראקי
|  |  |  |  | הסביחמסעדה אותנטית למאכלים עיראקיים ביתיים. אחד העם 3, טל' 5169680. פתוח: א'ה' 8:003:00, ו' 8:0016:00, מוצ"ש 18:003:00. עסקית: א'ה' בצהריים, 15 אחוז הנחה על כל התפריט. המלצת השף: תפריט יומי מתחלף. אירועים עד 60 איש בחצר. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | צרפתי
|  |  |  |  | איטמרביסטרובר צרפתי.שד' רוטשילד 12, טל' 5177403. פתוח: א'שבת 19:002:00. המלצת השף: קונפי מולארד, אסקרגו בנוסח בורגון. אירועים עד 20 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.הרצליהגלגלי הפלדה 11, א.ת הרצליהפיתוח, טל' 954785409. פתוח: א'ו' 12:3016:00, 19:0023:00. עסקית: א'ה' 12:0016:00, 88 שקל. המלצת השף: טרין כבד אווז, קוקי סן ז'ק מושחם בשמן הדרים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. אירועים מיוחדים עד 40 איש. בשבת בהזמנה מראש. גישה לנכים.נינימסעדה צרפיתי כשרה. בן יהודה 182, טל' 5290597. פתוח: א'ה' 12:0016:00, 18:3023:00, מוצ"ש משעה אחרי צאת השבת. עסקית: א'ה' 12:0016:00, 4969 שקל. המלצת השף: פילה בקר מפולפל, כבד אווז כפרי. אירועים עד 75 איש, אפשרות לקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.קימלמסעדת מעדנים כפרית. השחר 6, טל' 5105204. פתוח: כל יום 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0016:00. המלצת השף: מניפת פילה בקר, כבד אווז ביין אדום וציר בשר, חציל ממולא בפסטו. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. שירות קייטרינג כפרי. גישה לנכים.קלודיןמוהליבר 2 א.ת. יהוד, טל' 6320692, פקס 6320693. פתוח: א'שבת 12:0015:15, 19:0023:00, מוצ"ש לאירועים בלבד. עסקית: א'ה' 70\95 שקל, ו' ושבת בצהריים 90\100 שקל. אירועים עד 14 איש בחדר פרטי, שירותי קייטרינג גורמה בליווי שף פרטי. TA לקחת מהמקום.קרןאילת 12, טל' 6816565. פתוח: כל יום 19:0022:30, בימים ב'שבת גם 12:0015:00. עסקית: ב'ה' 12:0015:00, 110 שקל, ו' ושבת 12:0014:30, 135 שקל. תפריט טעימות בצהריים, 160 שקל. המלצת השף: ברבוניות ממולאות בטפנד זיתים עם פירה עדשים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.רושפלדשד' שאול המלך 23, טל' 6094666/999. פתוח: א'ו' 12:3015:00, 19:3023:00, שבת 13:0015:00. עסקית: א'ו' 12:3015:00, שבת 13:0015:00. המלצת השף: כבד אווז בגריל עם תפוחים זהובים ורוטב קונפי לימון; "ביג איי" טונה ברביולי אבוקדו עם שרימפס פנקו; ירך טלה צלוי. אירועים עד 20 איש בחדר פרטי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים.תמוזאחד העם 6, נווהצדק. טל' 5167888, פק ס 5167358. פתוח: א'שבת 12:3016:00, 19:3022:30. עסקית: א'שבת 12:3016:00. המלצת השף: פלמידה צרובה בלימון, סורבה חרדל, רביולי חלמון ובשר סרטנים. חדר פרטי לאירועים עד 24 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | קפה מסעדה
|  |  |  |  | קפה אגאטפנחס רוזן 72, טל' 6440030. פתוח: א'ו' 7:0024:00, שבת 10:0024:00. ארוחת בוקר: כל יום עד 11:30. עסקית: מנות היום משתנות, 37 שקל. המלצת השף: ביף בורגיניון על מצע פסטה פנה, המבורגרים מבשר מיושן שנטחן במקום, 220 גרם בתוספת צ'יפס/תפו"א אפוי וירקות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים + שירותי נכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | תאילנדי
|  |  |  |  | בית תאילנדיבוגרשוב 8, טל' 5178568. פתוח: כל יום 12:0024:00. עסקית: א'ה' 12:0017:00, 3459 שקל. המלצת השף: אההן קבקם. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.בנגקוקמסעדה תאילנדיתסינית. דיזנגוף 267 (פינת ירמיהו), טל' 5440308, 5467484. פתוח: כל יום 12:0024:00, ו' 12:001:00. המלצת השף: עוף השף, טום יאם קונג, פלה דל פריק (דג ברוטב תאילנדי). עסקית: ללא הפסקה, 49, 59 שקל. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.למון גראסאופנהיימר 13, רמתאביב, טל' 6410031. פתוח: כל יום 12:0023:30. עסקית: א'ו' 12:0023:30, 39 שקל. המלצת השף: אטריות ביצים עם פירות ים, עוף בלימון. אירועים עד 80 איש, שירותי קייטרינג עד 300 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.שנגרילה רמה"שטרומפלדור 10, רמה"ש, טל' 5494772. פתוח: כל יום 12:3023:00. עסקית: א'ו' 12:3015:30, 55 שקל; אכול כפי יכולתך, 85 שקל. המלצת השף: פאד תאי, סושי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שלי ח. גישה לנכים.מסעדות כשרות רשימת המסעדות הכשרות בתלאביב: |  |  |  |  |
|  |  |  |  | אלהמברה
|  |  |  |  | שד' ירושלים 30, טל' 6834453. טלפקס: 6817702. פתוח: א'ה' 12:0015:00, 19:0023:00, מוצ"ש עד 23:00. עסקית: א'ה' 12:0015:00. המלצת השף: פילה בקר עם כבד אווז חם וארטישוק. אירועים עד 150 איש, חדר פרטי עד 45 איש, קייטרינג עד 1,000 איש. בערבים מופיעים כנר ופסנתרן. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | טאיצ'י
|  |  |  |  | גן העיר, אבן גבירול 71, טל' 5279212. פתוח: א'ה' 12:0023:00, ו' 12:00 עד כניסת השבת, מוצ"ש עד 23:00. עסקית: כל יום 12:0018:00, 68 שקל. המלצת השף: ברווז צלוי ברוטב שום ודבש. אירועים עד 80 איש, קייטרינג עד 300 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | לה רלה ג'פה
|  |  |  |  | מסעדה צרפתית. בתעמי 7, מדרחוב תיאטרון נגה, יפו, טל' 6810637, 6817476. פתוח: א'ה' ומוצ"ש 12:0015:00 (לקבוצות), 19:0023:00. המלצת השף: צלעות טלה בנוסח פרובנס ופילה פלמידה על מצע ראשי ארטישוק וזיתים ביין. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | לילית
|  |  |  |  | מאז"ה 42, טל' 6298772. פתוח: א'ה' 12:0024:00, ו' 10:0016:00, מוצ"ש עד 24:00. עסקית: א'ה' 12:0016:00. בשישי בראנץ' קליפורני, 10:0016:00. המלצת השף: פטריות בגריל על ירוקים, סיבס בגריל בחמאת לימון. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מה קווזין
|  |  |  |  | לפרטים ראו מסעדת שף. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | צ'יינה לי
|  |  |  |  | סינית גלאט כשר. הירקון 102 (מול מלון דן), טל' 5243141. פתוח: א'ה' 12:3024:00, מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 24:00. עסקית: א'ה' 12:3018:00, 68 שקל. המלצת השף: סטייק סיני, עוף בלימון, ברווז פריך. אירועים פרטיים. TA לקחת מהמקום. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | קפה בית אסיה
|  |  |  |  | ויצמן 4, טל' 6979989, מחירים עסקיים. פתוח: א'ה' 7:3016:00, ו' 8:3012:00 ארוחת בוקר בלבד, 1932 שקל. המלצת השף: אינוולטיני תפו"א וגבינת עזים עטוף בפרוסת חציל בתנור ברוטב עגבניות; קולוני גליל פסטה טרייה ממולא בריקוטה, תרד וצנוברים; פנהקוטה ברוטב קפוצ'ינו. אירועים עד 100 איש בערבים ובימי ו' בצהריים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | קפה שלנו
|  |  |  |  | פרישמן 41, טל' 5238324. פתוח: א'ד' 8:002:00, ה' 8:004:00, ו' 8:00 עד כניסת השבת, מוצ"ש עד 4:00. המלצת השף: פלטת ירקות צעירים, ממולאים במבחר טעמים. עסקית: א'ו' 12:3017:00 42, 52 שקל. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | קפה מאסטרו
|  |  |  |  | מסעדה חלבית. אחד העם 9, טל' 5104868. פתוח: א'ה' 7:0019:00, ו' 7:0014:00. עסקית: כל היום 36, 46 שקל. המלצת השף: דג דניס בתנור, פיצה על לבנים. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: מזומן וצ'קים בלבד. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | שטייטל
|  |  |  |  | העלייה 43, טל' 6878096. פתוח: א'ה' 12:001:00, ו' 11:00 עד כניסת השבת. עסקית: א'ה' 12:0016:30. המלצת השף: גפילטע פיש, בשר כבוש ורגל קרושה. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים + שירותים. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | שיפודי המגדל
|  |  |  |  | מסעדה בשרית. אחד העם 24, טל' 5101794. פתוח: א'ה' 11:0024:00. עסקית: כל היום, 2939 שקל. המלצת השף: סטייק פרגית. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: מזומן וצ'קים בלבד. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | שנגרילה
|  |  |  |  | תאילנדי. הירקון 105, בתוך מלון אסטור, טל' 5238913, 5234763. פתוח: א'ה' 12:3024:00, ו' 12:3016:00, מוצ"ש עד 24:00. המלצת השף: קאי ייאנג עוף בגריל ברוטב חמוץ מתוק. אפשרות לאירועים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | שער 1
|  |  |  |  | דגים ובשרים. קיבוץ גלויות 32, בניין מרכזים, טל' 6812874. פתוח: א'ה' 7:0024:00, ו' 7:0016:00, מוצ"ש מצאת השבת. עסקית: א'ה' 11:0016:00. המלצת השף: לברק בתנור אדים ברוטב עשבי תיבול, סרדינים ממולאים בעשבי תיבול. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים. |  |  |  |  |
|  | |  |  |  |  | משלוחים
|  |  |  |  | רשימת המסעדות והחברות שעושות טייק אווי |  |  |  |  |
|  |  |  |  | אינביס בשר מעולם אחר
|  |  |  |  | כשר. טשרניחובסקי 2, תלאביב. טל' 5256098. מטעמי בשר משובחים, מוגשים בבגט טרי שנאפה במקום ומלווים בתוספת עשירה של בצל מתובל, מבחר רטבים ומחמצים. משלוחים: א'ה' מ 11:00, מוצ"ש מצאת השבת ועד לשעות הקטנות של הלילה. תפריט מלא באתרינו: www.inbis.co.il. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | אלכסנדרמשלוחים של אוכל ממש לתלאביב, רמתגן וגבעתיים. טל' 6049960. משלוחים: כל השבוע 12:0023:00. כדאי לנסות: נתחי עוף קייג'ון על מצע פירה ותרד, פסטות וסלטים טריים.
|  |  |  |  | |  |  |  |  |
|  |  |  |  | 1+1 פיצה
|  |  |  |  | בקניית פיצה אחת השנייה חינם. סניף ת"א דיזנגוף 43 (מול הסנטר), טל' 6204445. משלוחים: א'ה' 10:302:00, ו' 10:305:00, שבת 12:003:00 סניף ר"ג כשר הרוא"ה 104, טל' 5704025. משלוחים: א'ה' 10:3024:00, ו' 10:3015:00, מוצ"ש עד 24:00. סניף ראשון לציון: ז'בוטינסקי 16, טל' 6977777. משלוחים: א'שבת 10:302:00. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | דומינוס פיצה
|  |  |  |  | שאל על הלהיטים של דומינוס. משלוחים חינם. טל' 7070707001. משלוחים: 12:0024:00, גם בשישישבת. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | החמין של בלה
|  |  |  |  | חמין ביתי אמיתי. משלוחים של חמין ביתי לפי המתכון של סבתא, תוספת של חלה וחזרת ביתית לכל מנה. משלוחים: שישישבת 12:00 עד שעות הערב המאוחרות. משלוחים חינם, חלוקה בת"א בלבד. טל' 397146053, 5101882. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | לול סנדוויץ' בר
|  |  |  |  | כשר. קינג ג'ורג' 10, טל' 5283319. משלוחים: א'ה' 11:003:00, ו' 11:00 עד כניסת השבת, מוצ"ש עד 3:00. סנדוויצ'ים, נודלס, סלטים וקינוחים במשלוח. מומלץ: רוסטביף, כבד אווז, רצועות עגל חלב, נודלס בצלחת. משלוחים חינם, אפשרות להזמין בפיצוציה. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | מפגש הסטייק
|  |  |  |  | ישראלית מזרחית. דרך פתחתקוה 48, טל' 5374537, פקס 6390124. פתוח: כל השבוע עד השעות הקטנות. משלוחים: א'ו' 12:001:00, שבת 18:001:00. כדאי לנסות: מבחר תבשילים לפי תפריט יומי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | הג'חנון של אמא
|  |  |  |  | טל' 5622144. כדאי לנסות: פאנאן בצק עלים עם רוטב תימני וביצה קשה. משלוחים: ב'ה' 11:0024:00, ו' 10:0024:00, שבת 8:0024:00. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | פיצה מטר
|  |  |  |  | פיצה דרום אמריקאית לפי מטר רץ. אבן גבירול 137, טל' 6043969. אלנבי 46, טל' 5176434. משלוחים: א'ו' 11:003:00, שבת 16:003:00. הרצליה, טל' 955771309. כפרסבא, טל' 748096009. משלוחים: א'שבת מ11:00 עד אחרי חצות. כדאי לנסות: פיצה "סמבה" סלסה קרודה, בטטה מתוקה, ארבע גבינות ובצל צלוי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. משלוחים חינם. |  |  |  |  |
|  |  |  |  | קנגרו
|  |  |  |  | שירות משלוחים מ30 מסעדות מובילות בת"א: דיקסי, מתוקה, ההודית של ירמיהו, יוטבתה, פאפאגיו, חזרה לטבע, טאיצ'י, סברו, לחם ארז, צרדה של יהודית ועוד. חדש לפורים: אוזני המן ומשלוחי מנות לילדים. קטלוג תפריטים חדש, חמין לחורף וג'חנון בשבת. משלוחים: כל יום 12:0024:00. לקבלת קטלוג חינם והזמנות: טל' 2020707001, 5628686. |  |  |  |  |
|
|  | |