המסעדות בתל- אביב
חדשות, כשרות, משלוחים ופרטים

30/03/01
מסעדות חדשות:
אימומה
בר­מסעדה בסגנון צרפתי ים תיכוני. הירקון 12, טל' 5167210. פתוח: א'­ה' 19:00 עד אחרון האורחים, ו' ושבת 12:00 עד אחרון האורחים. המלצת השף: ראשונה ­ סלט מולים ושרימפס על מצע קרפצ'יו פרי הדר. עיקרית ­ לביבות עוף בבטטה בניחוח ג'ינג'ר ובוטנים, קדרת אוסובוקו טלה בירקות שור. אחרונה ­ סלסלת ג'ינג'ר במוס תמרים ושוקולד לבן. בר אלכוהול עשיר במחירים חבריים. אירועים עד 150 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.
אל גאוצ'ו
בשר דרום אמריקאי כשר. בוגרשוב 49 פינת פינסקר 45, טל' 5256455, הפתיחה ב­1.2. פתוח: א'­ה' 12:00­23:30, ו' 12:00­16:00, מוצ"ש 19:30­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00, 79/54 שקל. ימים א' ו­ב' אכול כפי יכולתך, 99 שקל. המלצת השף: סטייק אל גאוצ'ו. אירועים עד 100 איש. www.rest.co.il\el­gauto.
מסעדת פרגיות
מסעדת שיפודים חדשה ומעוצבת. קרליבך 23, טל' 5621007. פתוח: א'­ה' 11:00­1:00, ו' 11:00 עד אחרון האורחים, שבת 12:00­1:00. המלצת השף: מגוון סלטים רחב, שיפודי פרגיות, צלעות כבש מלווה בפיתות ולאפות מהטבון במקום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.
פסקאדו
דגים ופירות ים בסגנון ספרדי. הברזל 2, רמת­החייל; טל' 6473748. פתוח: א'­ה' 12:00 עד אחרון האורחים, ו' 12:00 עד אחרון האורחים, ערב סלסה 21:00­3:00, שבת 12:00 עד אחרון האורחים. עסקית: א'­ה' מ­12:00, 65 שקל. המלצת השף: טאפסים ביתיים ספרדיים, פאיה פירות ים, מוסר ים בעשבי תיבול, קוקטייל פירות ים. כל יום ה' ו­ו' דינר דאנס חגיגה לטינית. אירועים עד 90 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום, ניתן להזמין פאיה הביתה. גישה לנכים.
קפה פסטה ­ הרצליה פיתוח
ספיר 1, בית אמפא, הרצליה­פיתוח. טל' 9514045­09. פתוח: א'­ה' 7:00­24:00, ו' עד אחרון האורחים, שבת 8:00­24:00. המלצת השף: פסטות, סנדוויצ'ים ומאפי הבית. מהמכונה: טוניני למבורגיני. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.
תרצה 17
בר קפה. טל' 6813953. מתחם נגה מאחורי תיאטרון נגה, כניסה דרך גינה לחלל מדהים שמזכיר את הלופטים בניו­יורק. ישיבה סביב בר מרכזי גדול במיוחד + שולחנות קפה. פתוח: כל ערב 20:00 עד אחרון האורחים. ו' מ­15:30 מסיבת דאנס.
רשימת המסעדות
כתובות ופרטים:
אוכל ביתי
בבלהבלב ת"א הישנה, מסעדה ביתית ונעימה המציעה גורמה יומיומי. מונטיפיורי 42, טל' 5602228. פתוח: א'­שבת 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00. המלצת השף: כבד קצוץ, מרק קרעפלך, גולאש ועוד מנות המשתנות מדי יום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. שליחויות בטל' 5602228. גישה לנכים.קיטוןמסעדה מזרח אירופית. דיזנגוף 145, טל' 5233679. פתוח: כל השבוע 11:30­22:00. המלצת השף: חמין מעיים, כבד קצוץ, קרעפלך, וורניקס. אירועים עד 20 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA ניתן לקחת דרך התפנוקיה + משלוחים. גישה לנכים.
איטלקי
בלה ונציהמסעדה איטלקית. נוסדה ב­1987 בכפר שמריהו ועברה לחרש פינת משכית 27, א.ת הרצליה­פיתוח. טל' 9570635­09, 9576126­09. פתוח: כל השבוע 12:00­23:30, עסקית: א'­ו' 12:00­17:00 49, 63 שקל. המלצת השף: רביולי פטריות וצנובר אלפרדו. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.בלינייחיאלי 6 (מרכז סוזן דלל), נווה­צדק. טל' 5178486. פתוח: א'­ו' 12:00­16:00, 19:00­24:00, שבת 12:00­17:00, 19:30­24:00. עדיף להזמין מקום מראש. עסקית: א'­ו' 12:00­16:00. מזנון אנטיפסטי חופשי. פסטה או גריל 39­69 שקל. המלצת השף: מדליוני פילה על גריל בתיבול איטלקי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום.בראקטובזל 37, טל' 6020724. פתוח: כל יום 11:00­16:00, 18:30­24:00. עסקית: א'­ה' 12:30­16:00. המלצת השף: פטוצ'יני לימון ופסטה, פסטו אלפורנו. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.ג'קומטיאיטלקית בסגנון קליפורני.שד' שאול המלך 27, בגן הפסלים של מוזיאון ת"א לאמנות. טל' 6951993. פתוח: כל השבוע מ­10:30 עד אחרון האורחי ם. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00, 45­75 שקל. המלצת השף: טונה צרובה על מצע פטריות פורטובלו. אירועים עד 100 איש כל השבוע. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.דיזנגוף 99האיטלקית ליד הקאמרי. דיזנגוף 99, טל' 5274808. פתוח: א'­ה' 8:00­1:00, ו' 8:00­3:00, שבת 10:00­1:00. עסקית: א'­ו' 12:00­17:00, 29, 39 שקל. המלצת השף: מגוון לזניות הבית ומבחר מאכלים איטלקיים. בר סלטים טבעיים. TA לקחת מהמקום.טאבולההנשיא 75, הרצליה­פיתוח, טל' 9573818­09. פתוח: כל השבוע 12:00­1:00. עסקית: א'­ה' 12:00­19:00. המלצת השף: אנטי פסטי, פסטות טריות, בשרים, דגים, קינוחים, מרתף יינות עשיר. אירועים עד 60 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. חדר פרטי ל­8 סועדים.פביואופנהיימר 11, נווה­אביבים, טל' 6415555. פתוח: א'­ה' 12:00­24:00, ו' 9:00­24:00. שבת 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00. המלצת השף: אסג'ני, מבחר טעימות של פסטות, פסטות פירות ים, בשרים ודגים. אירועים עד 150 איש, עסקיים וקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.פיצ ה מטרפיצה דרום אמריקאית לפי מטר רץ. אבן גבירול 137, טל' 6043969. אלנבי 46, טל' 5176434. פתוח: א'­ו' 11:00­4:00, שבת 16:00­4:00. הרצליה, טל' 9557713­09. כפר­סבא, טל' 7480960­09. פתוח: א'­שבת מ­11:00 עד אחרי חצות. המלצת השף: פיצה "סמבה" ­ סלסה קרודה, בטטה מתוקה, ארבע גבינות ובצל צלוי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום.פפה ליאומסעדה איטלקית באווירה צרפתית. יגאל אלון 90 (בית אשדר), טל' 5622074. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00, 54­64 שקל. המלצת השף: ריזוטו פירות ים, טרין כבד אווז וכבד עוף ברוטב ג'ל מדרה. אירועים עד 80 איש. TA לקחת מהמקום.
אמריקאי
2C LOUNGE BARקומה 49, מרכז עזריאלי, המגדל העגול (דרך פתח­תקוה 132), טל' 6953720. פתוח: א', ג'­שבת 24 שעות ביממה. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00. המלצת השף: פילה יען ברוטב שאלוט ויין אדום. אירועים עד 450 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.אודאוןהארבעה 10, טל' 5628868. פתוח: כל יום 12:00­1:00. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00, ו' 12:00­16:00. המלצת השף: גרבלקס מוגש עם סלט תפו"א, ארוגולה ורוקט; פילה בורי בתוספת ראגו אספרגוס ופטריות, ברוטב קונפי לימון וקארי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.קפה אוונגרדבר­מסעדה בסגנון קליפורני. הברזל 3, רמת­החייל, טל' 6480082. פתוח: א'­ו' 10:00­2:00, שבת 12:00­2:00. המלצת הבית: המבורגר אוונגרד, אנטריקוט, פטה כפרי. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00, 15 אחוז הנחה על התפריט, או המבורגר ושתייה, 45 שקל. אירועים עד 12 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.
ביסטרו
לה סנטרלשד' רוטשילד 29, טל' 5667822. פתוח: א'­ה' 7:30­1:00, ו' 7:30­2:00, שבת 10:00­2:00. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00. המלצת השף: מבחר פטה וטרין, מנות ספיישל משתנות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום, רק ממבחר מאפי הבית, עוגות וקישים מהקונדיטוריה (הזמנה יום מראש). גישה לנכים + שירותים.פועהרבי יוחנן 3, שוק הפשפשים, יפו, טל' 6823821. פתוח: ב'­ד' 9:00­24:00, ה' מ­9:00 עד יום ו' ב­24:00, שבת 11:00­24:00 חמין. המלצת השף: ארוחות בוקר כל היום, התפריט משתנה על בסיס קבוע. הפתעות בקפה.כל יום שני ב­ 22:00 קלג'ה ג'אז, מינימום הזמנה 60 שקל. אירועים עד 15 איש. גישה לנכים.קפה בריד חרוצים 13, טל' 6889696. פתוח: א'­ו' 9:00 עד אחרון האורחים, שבת 12:00 עד אחרון האורחים. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00. המלצת השף: אנטיפסטי, קונפי אווז. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.
בר מסעדה
סטולי ברקינג ג'ורג' 26, טל' 5250468. פתוח: א'­ה' 18:00­6:00, ו' ושבת 12:00­6:00, בראנץ' עד השעה 18:00 ­ מומלץ eggs benedict ופנקייק. המלצת השף: אנטריקוט 350 גרם, המבורגר. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.
בראסרי
דה לוקהבית מאפה,שד' רוטשילד 71, טל' 6209696. פתוח: א'­ה' 8:00­2:00, שבת 10:00­2:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00, 45­55 שקל. המלצת השף: אנטריקוט, רביולי תרד תוצרת הבית, סלט רועים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.ימהנמל ת"א הישן, כ"ג יורדי הסירה 1, האנגר 2, טל' 5449635/6. פתוח: כל יום 9:30­2:00. ארוחת בוקר: כל יום 9:30­12:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00, בר יינות עשיר, בר משקאות. המלצת השף: פטה כבד ברוטב משמש, דג בתנור ברוטב יין לבן, טימין וזיתים. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.
בשרים
אל גאוצ'ובשר דרום אמריקאי כשר. בוגרשוב 49 פינת פינסקר 45, טל' 5256455, הפתיחה ב­1.2. פתוח: א'­ה' 12:00­23:30, ו' 12:00­16:00, מוצ"ש 19:30­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00, 79/54 שקל. ימים א' ו­ב' אכול כפי יכולתך, 99 שקל. המלצת השף: סטייק אל גאוצ'ו. אירועים עד 100 איש. www.rest.co.il\el­gauto.אמריקהאבא הילל 14, בית עוז, ר"ג. טל' 7517030. דניאל פריש 1, בית ציוני אמריקה, ת"א, טל' 6950721. פתוח: כל השבוע 8:00­1:00. המלצת השף: נתחוני חזה עוף בדבש, סויה ושומשום. עסקית: כל השבוע כל היום, 45, 55, 65 שקל. אירועים עד 180 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.בירנבאום ומנדלבאוםשד' רוטשילד 35, טל' 5664949. פתוח: כל יום 12:00­24:00. המלצת השף: פילה בבלסמי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.בנימינהבשרים מעושנים. הארבעה 10, טל' 6241681. בצורי בנימינה, א.ת. רכבת 6388995­04. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00 50 אחוז הנחה על כל התפריט. המלצת השף: קדרת מעושנים, חופשי ללא ה גבלה. אירועים עד 35 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.דיטהשד' רוטשילד 61, טל' 5284866. פתוח: א'­שבת 24 שעות. המלצת השף: ספריבס קילו. עסקית: א'­ה' 13:00­18:00. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.דרבי היי סטייקראול ולנברג 14, רמת­החייל, טל' 6480733. פתוח: כל השבוע 10:00­1:00. המלצת השף: חזה עוף מתובל על הגריל במרינדה, ריבס סטייק דניס. עסקיות: בערב 19:00­24:00, 55 שקל. אירועים: עד 150 איש. הופעת אמנים כל סופ"ש. TA עם שליח בבוקר ומהמקום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.המכביםאלוף שדה 101, רמת­גן. טל' 6744346. פתוח: א'­ה' 11:00­24:00, ו' 11:00­17:00, שבת 11:00­24:00. המלצת השף: דגים על הגריל. אירועים עד 40 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.וויט הול סטייק האוסמנדלי 6, טל' 5249282. בנין מרכזים 2001, א.ת הרצליה­פיתוח, טל' 9580402­09. פתוח: כל יום 12:00­24:00. עסקית: א'­ו' 12:00­18:00. המלצת השף: סירלוין 350 גרם. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.WHI TE HALL STEAKS & BARשד' רוטשילד 44, טל' 5663747. פתוח: כל יום 12:00­2:00. עסקית: א'­ו' 12:00­18:00. המלצת השף: ROAST STEAK + HASH BROWNS. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.יקיניקו טנקהיפנית המתמחה בבשרים ובפירות ים. מדינת היהודים 85, הרצליה­פיתוח, טל' 9587017­09. פתוח: ב'­שבת 19:00­24:00. המלצת השף: תפריט ארוחה לזוג. אירועים פרטיים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים + שירותי נכים.חיים נלומסעדת גריל רומנית, נוסדה ב­1962. אילת 11, טל' 5101919. פתוח: א'­ה' 12:00­2:00, ו' 12:00­3:00, שבת 12:00­2:00. המלצת השף: קבב רומני, אנטריקוט וסטייק לבן, סלטים ביתיים. אירועים עד 200 איש. בימי ו' הופעות אמנים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.ניו­יורק ניו­יורקאבן גבירול 30, טל' 6951541. פתוח: א'­ה' 12:00­24:00, ו' 12:00­2:00, שבת 12:00­1:00. עסקית: א'­ה' 12:00­19:00, 59­90 שקל. המלצת השף: אנטריקוט 300 גרם ברוטב פלפל, המבורגר פטריות, בצל ופלפל. אירועים וקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בל בד. TA עם שליח (קנגרו) ומהמקום. גישה לנכים.ננהאחד העם 1, טל' 5161915. פתוח: א'­שבת 9:00­3:00. המלצת השף: מיקס גריל ­ סינטה, אנטריקוט, קבב ופרגיות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים.סוסליטוהארבעה 16, טל' 5620159. פתוח: א'­ה' 12:00­24:00, ו' 19:00­24:00, שבת 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00, גישה חופשית לבר ללא הגבלה, 55 שקל. המלצת השף: כנפי עוף ברוטב סוסליטו; בר בשרים ופירות ים ללא הגבלה, 85 שקל. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.סטפן בראוןאלנבי 99 (בגינה), טל' 5604725. פתוח: כל יום 12:00­3:00. עסקית: א'­ו' 12:00­18:00. המלצת השף: בשרים מהגריל. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.סעיד 2000המלאכה 12, א.ת החדש, אור­יהודה. טל' 5338037/8. פתוח: כל יום 9:00­24:00. המלצת השף: קבב, צלעות כבש, דג דניס אפוי בתנור בסגנון מזרחי, צלי בשר, עוף בדבש ומאכלים עיראקיים. אירועים עד 120 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.פאמפה גרילגריל דרום אמריקאי. קרליבך 27, טל' 5625411. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. עסקית א'­ו' 12:00­17:00, 35 שקל. המלצת השף: אנטריקוט; גריל לשניים ­ מנת בשרים מעורבת; אמפנדס; צ'וריסוס. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום ­ מגוון כריכים. גישה לנכים + שירותים.פאפאגאיומסעדה ברזילאית. הארבעה 14, טל' 5626888. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. עסקית א­ה' 12:00­18:00. המלצת השף: מבחר בשרים. הופעות חיות: א' בערב ­ ג'אז ברזילאי, ד'­ו' בערב סמבה וקפוארה. אירועים עד 140 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה www.rest.co.il\papagaio.םיכנל.קולומבוסמסעדה אמריקאית מקסיקנית.הגלים פינת שנקר 2, א.ת הרצליה­פיתוח, טל' 9589880­09. מלון אמריקנה, החוף הצפוני, אילת, טל' 6338822­07. פתוח: א'­ה' 12:00­1:00, ו' 12:00­3:00, שבת 12:00­24:00. המלצת השף: חלת בצל, ספריבס, פאהיטאס. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00, 45, 55, 65 שקל. HAPPY HOUR ומבצעים. אירועים עד 30 איש. רצוי להזמין מקום. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.רדשלמה המלך 41, טל' 5240199. פתוח: א'­שבת 12:00­24:00. המלצת השף: בשר אמריקאי חדש. עסקית: 12:00­18:00 48­92 שקל. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. אפשרות לקייטרינג. גישה לנכים.שניצל אילהפאסט פוד ישראלי כשר. המסגר 62 (פינת בן­אביגדור), טל' 6241155. פתוח: א'­ד' 9:00­24:00, ה' 24 שעות, מוצ"ש מצאת השבת עד יום א'. המלצת השף: שניצל. אירועים עד 120 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.
דגים ופירות ים
בר יםירמיהו 30, טל' 5467077. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. עסקית: ללא הפסקה, כולל שישי­שבת, 45­69 שקל. המלצת השף: לחם, עשר מנות פתיחה (ללא הגבלה), מגוון מנות עיקריות, תה קינמון קר, תפריט יין במחירים אטרקטיביים. בימים ה'­שבת על כל ארוחה זוגית קינוח הבית ללא תשלום. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים + www.rest.co.il\bar­yam.םיתוריש.בר פירות יםמשכית 30, א.ת הרצליה­פיתוח, טל' 9511219­09. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. המלצת השף: פלטה מפנקת, פאיה, טריו תמנונים, מרק סרטנים. עסקית: החל מ­39 שקל. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה www.rest.co.il\bar­p.םיכנל.דג סטארדגים ופירות ים. אבן גבירול 77, טל' 5298351. פתוח: כל יום 11:00­23:00. ארוחה חינם לסועד רביעי בשולחן בהזמנה טלפונית מראש. עסקית: א'­ה', 37 שקל. עסקית בשבת, 65 שקל. 14 סוגי סלטים, לחמניות טריות, עיקרית ותפו"א. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. דגים 206עם השף ויקטור גלוגר. משה סנה 54, צהלה. טל' 6483030. פתוח: כל הש בוע 12:00­23:30. עסקית: א'­ו' 12:00­18:45, שבת כל היום, 89 שקל. המלצת השף: בלוטין בס וטוליפ פירות. חדר פרטי לאירועים עד 26 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן www.rest.co.il\dagim.דבלב.דלידגתוצרת הארץ 13, טל' 6956216. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. עסקית: בתוספת 10 שקלים למנה עיקרית מקבלים סלטים. המלצת השף: פילה אנטיאס בציפוי פרג, קריספי רול סרטנים. "ארוחת טעימות" בימי ב' ו­ד' בערב, עם השף פרנק אזולאי. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.דרבי בר דגיםדגים ופירות ים. ברודצקי 43, רמת­אביב, טל' 6410898. פתוח: כל השבוע 12:00­24:00. המלצת השף: שרימפס בחמאה ושום, דניס אפוי בתנור בעשבי תיבול, פטוצ'יני פירות ים ברוטב פרובנסיאל. עסקית: ללא הפסקה, 54­69 שקל. אירועים עד 80 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום.כוכב יםפירות ים טריים ודגים. יהודה המכבי 66, טל' 6048103. פתוח: כל יום 12:00­24:00. עסקית: כל היום מ­59 שקל לארוחה מלאה. המלצת השף: פילה סלמון ברוטב עירית. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי מזומן וצ'קים.מול הגלים מסעדת דגים ופירות ים. הטיילת 21, חוף הים, ראשל"צ. טל' 9413344. פתוח: א'­שבת 12:00­24:00, עסקית: א'­ה' 12:00­20:00, החל מ­ 59 שקל ­ קרפצ'יו לוקוס, טרטר סלומון ברוטב סויה, פילה לוקוס בניחוח אגוז וחמאת שום. המלצת השף: ראשונה ­ סלט פירות ים. עיקרית ­ לוקוס קונפי עגבניות, פילה לוקוס בתנור ביין וחמאת שום. אחרונה ­ מנות מיוחדות ומבחר לחמים תוצרת בית. אירועים עד 120 איש, בטל' 9414040. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.מיקלהיד חרוצים 14, טל' 6887745. פתוח: כל יום 12:00­24:00.המלצת השף: פילה דניס, ברבוניות טריות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.סוסליטוהארבעה 16, טל' 5620159. פתוח: א'­ה' 12:00­24:00, ו' 19:00­24:00, שבת 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00 בר ללא הגבלה, 55 שקל. המלצת השף: כנפי עוף ברוטב סוסליטו; בר בשרים ופירות ים ללא הגבלה, 85 שקל. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.פורלדגים ופירות ים. פרישמן 10, טל' 5222664. פתוח: כל יום 12:00­23:00. עסקית: 12:00­16:30, 39­7 5 שקל. המלצת השף: פילה דניס ברוטב פלפלים קלויים, מרק דגים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. TA לקחת מהמקום. חדר פרטי לאירועים עד 38 איש.
הודי
טנדוריזמנהוף 2, טל' 6296185. בית מרכזים, הרצליה­פיתוח, טל' 9546702­09. הברזל 2, רמת­החייל, טל' 6495818/9. פתוח: כל השבוע 12:00­15:30, 19:00­1:00. המלצת השף: ארוחת מזנון עסקית מגוונת. עסקית: 50 שקל. אירועים עד 200 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח בטל' 5612777, 5222888 ומהמקום. גישה לנכים.
ים תיכוני
אולימפיהנמל ת"א הישן, כ"ג יורדי הסירה, טל' 6043291. פתוח: כל השבוע 12:00­23:00. המלצת השף: דניס בתנור ברוטב שום, חמאה, יין ועשבי תיבול; שוק כבש בתנור. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.ברושטצלייה מהירה על פלטה לוהטת, לבית קלודין. מדינת היהודים 85, הרצליה­פיתוח, טל' 9516665­09. תחנת דלק פז, צומת סביון, טל' 5336807. פתוח: כל יום 12:00­24:00. המלצת השף: כבד אווז בסירופ תמרים, סינטה מגולגלת עם גבינת עזים ופסטה. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.חוויאג'ירמיהו 16, טל' 6053970. פתוח: א'­ו' 10:00­1:00, ה' 10:00­2:00, ו' 10:00 עד שבת 2:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00. 32\39 שקל. המלצת השף: פתותים, פרגיות, מלבי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח בטל' 6020047.206 צהלהישראלית מזרחית. משה סנה 54 צהלה, טל' 6485866, 6499466. פתוח: כל השבוע 11:30­1:00. המלצת השף: אנטריקוט ו"חומוס על הכיפאק". אירועים עד 110 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח www.rest.co.il\206.םוקמהמו .
יפני
יאקימונובית אוכל יפני ­ סושי בר. הירקון 317, טל' 5443864. סניף חדש: שד' רוטשילד 19, טל' 5175171/2. פתוח: א'­ה' 12:00­2:00, ו' 12:00­1:00, שבת 12:00­2:00. עסקית רוטשילד: א'­ו' 12:00­18:00, 75­95 שקל. עסקית הירקון: א'­ה' 12:00­18:00, 55­85 שקל. הילטון תל אביב (כשר),טל' 5202128, הילטון ירושלים (כשר), טל' 6212050­02. המלצת השף: סלמון פוראיי האנדרול, סוזוקי אוסוזוקורי. אירועים עד 500 איש. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים. www.rest.co.il\yakimono.יקיניקו טנקהיפנית המתמחה בבשרים ובפירות ים. מדינת היהודים 85, הרצליה­פיתוח. טל' 9587017­09. פתוח: ב'­שבת 19:00­24:00. המלצת השף: תפריט ארוחה לזוג. אירועים פרטיים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים + שירותי נכים.מיקהמטבח אישי עם השפעות יפניות. מונטיפיורי 27, טל' 5283255. פתוח: א'­ו' 12:00­1:30, שבת 12:00­16:00, 19:00­1:30. עסקית: א'­ו' 12:00­16:00, 72 שקל. המלצת השף: רול סרטנים רכי שריון בטמפורה. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.סושידוסושי בר.שד' רוטשילד 15, טל' 5177794. פתוח: א'­ב' 12:30­1:00, ג'­ד' 12:30­2:00, ה'­ו' 12:30­3:00, שבת 12:30­2:00. עסקית: א'­ו' 12:30­18:00, 20 אחוז הנחה על כל התפריט. המלצת השף: קמצ'י ספיידר ומושי­מושי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום ודרך קנגרו, טל' 5628686. גישה לנכים.קיוטומונטיפיורי 32, טל' 5663103. פתוח: א'­ה' 12:30­2:00, ו' ושבת 13:00­2:00. עסקית: א'­ה' 12:30­17:00,ו' 13:00­17:00, 49­75 שקל. המלצת השף: טונה בלו לגונה. אירועים עד 300 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי (לא כולל דיינרס) ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.
מונגולי
סוסליטוהארבעה 16, טל' 5620159. פתוח: א'­ה' 12:00­24:00, ו' 19:30­24:00, שבת 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00. גישה חופשית לבר ללא הגבלה, 55 שקל. המלצת השף: כנפי עוף ברוטב סוסליטו, בר בשרים ופירות ים, גישה חופשית ללא הגבלה, 85 שקל בארוחת ערב. אירועים עד 70 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.
מועדון­מסעדה
דניאל'ספאב­מסעדה­תיאטרון באווירה מיוחדת. צוות מלצרים מזמרים בלהיטים מכל הזמנים, הסוחפים בשירה ובריקודים לתוך הלילה. הדולפינריום, ת"א. טל' 5108892, 437208­053. פתוח: א'­שבת 22:00 עד אחרון האורחים. המלצת השף: ערב טקילות חינם. בתפריט בשרים, פסטות ועוד. אירועים עד 180 איש.סי גייטמאכלים וקצב בטעם מדליק, דגים, בשרים וסלטי הבית המיוחדים. הירקון 82 (חניה בירקון 78), טל' 5175160. פתוח: א'­שבת 8:00­2:00. עסקית: בימי א'­שבת מזנון בשרי בצהריים, 39 שקל, אכול כפי יכולתך. בימי א'­ה' ושבת מזנון בשרי בערב, 49 שקל, אכול כפי יכולתך. הופעות חיות עם מיטב האמנים בערבי חמישי ושישי מ­21:00, שירים בספרדית, אנגלית ועברית. המלצת השף: חזה מולארד ברוטב יין אדום ושרי על מצע רושטי ופטריות טריות; חזה עוף ממולא פסטו בניחוח לימון. אירועים עד 90 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.
מטבח בינלאומי
אלכסנדרקפה­מסעדה. יהודה מכבי 81, טל' 6058910. פתוח: כל השבוע 7:00­1:00. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00, 60 שקל. המלצת השף: נתחוני עוף קייג'ון. אירועים, אירוח ביתי וקייטרינג בתיאום מראש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.המינגווימסעדת גריל צרפתי, המרפסת האחת בעיר.שד' רוטשילד 9, טל' 5179545. פתוח: א'­ה' 12:00­3:00, ו' ושבת 13:00­4:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00, החל מ­ 29 שקל. המלצת השף: פילה יען בריבת בצלי שאלוט. חדר פרטי לאירועים עד 22 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. בימי ו' 13:30­16:00 ג'אז חי על המרפסת. TA לקחת מהמקום. www.rest.co.il\hemingwayטרסהרמות ים 100, חוף אכדיה, הרצליה, טל' 9597100­09. פתוח: כל יום 9:00 עד אחרון האורחים. המלצת השף: סלט עוף חם, ארוחות בוקר + בר תאילנדי על הצוק בערב (בקיץ). אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים. אירועים בחורף.פיקאסוהירקון 88, טל' 5102785/4. פתוח: כל השבוע מ­7:30 עד אחרון האורחים. מבחר גדול של ארוחות בוקר 7:30­12:30, בסופי שבוע עד 13:00. עסקית: א'­ה' 12:00­16:30, 58 שקל. המלצת השף: פיצה בייבי שרימפס, אנטריקוט בגריל, סינטה ביין אדום, פלפל או חרדל. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם התפנוקיה, טל' 5222888, או עם קנגרו, טל' 5612777.פיקאסו הרצליהאצ"ל 1, הרצליה­פיתוח טל' 9566888­09. פתוח: כל השבוע מ­12:00 עד אחרון האורחים. בשישי­שבת בראנץ' בופה 9:00­13:00. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00, 59 שקל. המלצת השף: מולים בלמון גראס, ברושט פילה וכבד אווז, פיצה רוקפור, חצילים ואגוזי מלך. אירועים בקומה השניה 50­300 איש, טל' 9543971­09. בר על הגג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.
מסעדה במבשלת בירה
תל­אביב ברוהאוסמסעדה המייצרת במקום שלושה סוגי בירה על פי ידע אירופי בן 150 שנה, בעיצוב מדהים של עץ ומתכת. שד' רוטשילד 11, טל' 5168666. פתוח: כל השבוע 12:00­3:00, כל שישי בצהריים וראשון בערב ג'אז חי. כל שבת בצהריים ארוחה משפחתית + הפעלת ילדים עם ליצן הלוקח אותם לסיור במבשלה. עסקית: א'­ה' 12:00­18:30 החל מ­39 שקל. המלצת השף: נקניקיות עם כרוב כבוש, ספריבס מהגריל, בפאלו ווינגס. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה www.rest.co.il\brewhouse.םיכנל.גישה לנכים.
מסעדת שף
מה קווזיןז'בוטינסקי 1, בית דימול, ר"ג, טל' 7522111. פתוח: א'­ה' 12:00­23:00. ו' ומוצ"ש פתוח לאירועים פרטיים עד 120 איש. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00, 69\77 שקל. המלצת השף: ראשונה ­ דואט כבד אווז ( פטה ופרוסת כבד אווז בגריל ברוטב פורטו). עיקרית ­ פילה סלמון בגריל על מצע טפנד פלפלים קלויים. אחרונה ­ פרפה חלבה וקפה. אירועים עד 120 איש, אירועי קייטרינג עד 500 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.
מרוקאי
בארכהאחד העם 22, טל' 5172828. פתוח: כל השבוע 12:00­1:00. עסקית: א'­ו' 12:00­15:00, 69 שקל. המלצת השף: קוסקוס רויאל, קציצות על חלב. אירועים עד 200 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.
סיני
דים סאםהנביאים 2 (פינת קינג ג'ורג' 70), טל' 6295318. פתוח: א'­ד' 11:30­1:00, ה'­שבת 11:30­2:00. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00, 35\39 שקל. המלצת השף: באו אווז, ג'אחו עם ירקות מעורבים חתוכים דק. אירועים וקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.הסינית האדומהסיני­תאילנדי. דיזנגוף 326, טל' 5466347, 6048405. פתוח: כל יום 13:00­24:00. עסקית: א'­ו' 13:00­17:00. המלצת השף: עוף בלימון, בקר בחצילים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום מ­19:00. גישה לנכים.ין ינגשד' רוטשילד 64, טל' 5606833. פתוח: כל השבוע 12:00­23:00. המלצת השף: בקר עם חצילים. עסקית: 68 שקל. אירועים עד 80 איש, קייטרינג עד 500 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום.לוטוסקהילת ונציה 12, נאות­אפקה; טל' 6490644, 6497302. פתוח: כל יום 12:30­23:03. עסקית: א'­ו' 12:30­18:00, 58­80 שקל. המלצת השף: קריספי ביף, נתחי סינטה בקארי אדום, מרק סוקיאקי, פטריות שמפיניון בטמפורה. אירועים עד 100 איש, קייטרינג. אמצעי תשלום: כר טיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.פת ­ קואהגלגלי הפלדה 6, א.ת הרצליה­פיתוח, טל' 9547478­09. פתוח: א'­שבת 12:00­23:30. עסקית: א'­ה' 12:00­18:00, ו' 12:00­17:00. המלצת השף: אפונת שלג פריחה עם לוטוס טרי, עוף קצוץ עם צנוברים וערמוני מים. אירועים עד 70 איש. גישה לנכים. (פת קואה http://.www.pat­qua.co.il) צ'יינה קורטשלום עליכם 14 (פינת בן­יהודה), טל' 5178454. פתוח: כל יום 12:00­24:00. עסקית: א'­ו' 12:00­17:00, 36 שקל. המלצת השף: ברווז אפוי (מוגש עם פנקייק), בקר צלוי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום (למרכז ת"א בלבד). גישה לנכים.
עיראקי
הסביחמסעדה אותנטית למאכלים עיראקיים ביתיים. אחד העם 3, טל' 5169680. פתוח: א'­ה' 8:00­3:00, ו' 8:00­16:00, מוצ"ש 18:00­3:00. עסקית: א'­ה' בצהריים, 15 אחוז הנחה על כל התפריט. המלצת השף: תפריט יומי מתחלף. אירועים עד 60 איש בחצר. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.
צרפתי
איטמרביסטרו­בר צרפתי.שד' רוטשילד 12, טל' 5177403. פתוח: א'­שבת 19:00­2:00. המלצת השף: קונפי מולארד, אסקרגו בנוסח בורגון. אירועים עד 20 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.הרצליהגלגלי הפלדה 11, א.ת הרצליה­פיתוח, טל' 9547854­09. פתוח: א'­ו' 12:30­16:00, 19:00­23:00. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00, 88 שקל. המלצת השף: טרין כבד אווז, קוקי סן ז'ק מושחם בשמן הדרים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. אירועים מיוחדים עד 40 איש. בשבת בהזמנה מראש. גישה לנכים.נינימסעדה צרפיתי כשרה. בן יהודה 182, טל' 5290597. פתוח: א'­ה' 12:00­16:00, 18:30­23:00, מוצ"ש משעה אחרי צאת השבת. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00, 49­69 שקל. המלצת השף: פילה בקר מפולפל, כבד אווז כפרי. אירועים עד 75 איש, אפשרות לקייטרינג. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. גישה לנכים.קימלמסעדת מעדנים כפרית. השחר 6, טל' 5105204. פתוח: כל יום 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00. המלצת השף: מניפת פילה בקר, כבד אווז ביין אדום וציר בשר, חציל ממולא בפסטו. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. שירות קייטרינג כפרי. גישה לנכים.קלודיןמוהליבר 2 א.ת. יהוד, טל' 6320692, פקס 6320693. פתוח: א'­שבת 12:00­15:15, 19:00­23:00, מוצ"ש לאירועים בלבד. עסקית: א'­ה' 70\95 שקל, ו' ושבת בצהריים 90\100 שקל. אירועים עד 14 איש בחדר פרטי, שירותי קייטרינג גורמה בליווי שף פרטי. TA לקחת מהמקום.קרןאילת 12, טל' 6816565. פתוח: כל יום 19:00­22:30, בימים ב'­שבת גם 12:00­15:00. עסקית: ב'­ה' 12:00­15:00, 110 שקל, ו' ושבת 12:00­14:30, 135 שקל. תפריט טעימות בצהריים, 160 שקל. המלצת השף: ברבוניות ממולאות בטפנד זיתים עם פירה עדשים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.רושפלדשד' שאול המלך 23, טל' 6094666/999. פתוח: א'­ו' 12:30­15:00, 19:30­23:00, שבת 13:00­15:00. עסקית: א'­ו' 12:30­15:00, שבת 13:00­15:00. המלצת השף: כבד אווז בגריל עם תפוחים זהובים ורוטב קונפי לימון; "ביג איי" ­ טונה ברביולי אבוקדו עם שרימפס פנקו; ירך טלה צלוי. אירועים עד 20 איש בחדר פרטי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים.תמוזאחד העם 6, נווה­צדק. טל' 5167888, פק ס 5167358. פתוח: א'­שבת 12:30­16:00, 19:30­22:30. עסקית: א'­שבת 12:30­16:00. המלצת השף: פלמידה צרובה בלימון, סורבה חרדל, רביולי חלמון ובשר סרטנים. חדר פרטי לאירועים עד 24 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.
קפה מסעדה
קפה אגאטפנחס רוזן 72, טל' 6440030. פתוח: א'­ו' 7:00­24:00, שבת 10:00­24:00. ארוחת בוקר: כל יום עד 11:30. עסקית: מנות היום משתנות, 37 שקל. המלצת השף: ביף בורגיניון על מצע פסטה פנה, המבורגרים מבשר מיושן שנטחן במקום, 220 גרם בתוספת צ'יפס/תפו"א אפוי וירקות. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים + שירותי נכים.
תאילנדי
בית תאילנדיבוגרשוב 8, טל' 5178568. פתוח: כל יום 12:00­24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­17:00, 34­59 שקל. המלצת השף: אההן קבקם. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.בנגקוקמסעדה תאילנדית­סינית. דיזנגוף 267 (פינת ירמיהו), טל' 5440308, 5467484. פתוח: כל יום 12:00­24:00, ו' 12:00­1:00. המלצת השף: עוף השף, טום יאם קונג, פלה דל פריק (דג ברוטב תאילנדי). עסקית: ללא הפסקה, 49, 59 שקל. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA לקחת מהמקום.למון גראסאופנהיימר 13, רמת­אביב, טל' 6410031. פתוח: כל יום 12:00­23:30. עסקית: א'­ו' 12:00­23:30, 39 שקל. המלצת השף: אטריות ביצים עם פירות ים, עוף בלימון. אירועים עד 80 איש, שירותי קייטרינג עד 300 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.שנגרילה רמה"שטרומפלדור 10, רמה"ש, טל' 5494772. פתוח: כל יום 12:30­23:00. עסקית: א'­ו' 12:30­15:30, 55 שקל; אכול כפי יכולתך, 85 שקל. המלצת השף: פאד תאי, סושי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שלי ח. גישה לנכים.מסעדות כשרות רשימת המסעדות הכשרות בתל­אביב:
אלהמברה
שד' ירושלים 30, טל' 6834453. טלפקס: 6817702. פתוח: א'­ה' 12:00­15:00, 19:00­23:00, מוצ"ש עד 23:00. עסקית: א'­ה' 12:00­15:00. המלצת השף: פילה בקר עם כבד אווז חם וארטישוק. אירועים עד 150 איש, חדר פרטי עד 45 איש, קייטרינג עד 1,000 איש. בערבים מופיעים כנר ופסנתרן. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום.
טאי­צ'י
גן העיר, אבן גבירול 71, טל' 5279212. פתוח: א'­ה' 12:00­23:00, ו' 12:00 עד כניסת השבת, מוצ"ש עד 23:00. עסקית: כל יום 12:00­18:00, 68 שקל. המלצת השף: ברווז צלוי ברוטב שום ודבש. אירועים עד 80 איש, קייטרינג עד 300 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.
לה רלה ג'פה
מסעדה צרפתית. בת­עמי 7, מדרחוב תיאטרון נגה, יפו, טל' 6810637, 6817476. פתוח: א'­ה' ומוצ"ש 12:00­15:00 (לקבוצות), 19:00­23:00. המלצת השף: צלעות טלה בנוסח פרובנס ופילה פלמידה על מצע ראשי ארטישוק וזיתים ביין. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים.
לילית
מאז"ה 42, טל' 6298772. פתוח: א'­ה' 12:00­24:00, ו' 10:00­16:00, מוצ"ש עד 24:00. עסקית: א'­ה' 12:00­16:00. בשישי בראנץ' קליפורני, 10:00­16:00. המלצת השף: פטריות בגריל על ירוקים, סיבס בגריל בחמאת לימון. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים.
מה קווזין
לפרטים ראו מסעדת שף.
צ'יינה לי
סינית גלאט כשר. הירקון 102 (מול מלון דן), טל' 5243141. פתוח: א'­ה' 12:30­24:00, מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 24:00. עסקית: א'­ה' 12:30­18:00, 68 שקל. המלצת השף: סטייק סיני, עוף בלימון, ברווז פריך. אירועים פרטיים. TA לקחת מהמקום.
קפה בית אסיה
ויצמן 4, טל' 6979989, מחירים עסקיים. פתוח: א'­ה' 7:30­16:00, ו' 8:30­12:00 ארוחת בוקר בלבד, 19­32 שקל. המלצת השף: אינוולטיני ­ תפו"א וגבינת עזים עטוף בפרוסת חציל בתנור ברוטב עגבניות; קולוני ­ גליל פסטה טרייה ממולא בריקוטה, תרד וצנוברים; פנה­קוטה ברוטב קפוצ'ינו. אירועים עד 100 איש בערבים ובימי ו' בצהריים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים.
קפה שלנו
פרישמן 41, טל' 5238324. פתוח: א'­ד' 8:00­2:00, ה' 8:00­4:00, ו' 8:00 עד כניסת השבת, מוצ"ש עד 4:00. המלצת השף: פלטת ירקות צעירים, ממולאים במבחר טעמים. עסקית: א'­ו' 12:30­17:00 42, 52 שקל. אירועים עד 100 איש. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח ומהמקום. גישה לנכים.
קפה מאסטרו
מסעדה חלבית. אחד העם 9, טל' 5104868. פתוח: א'­ה' 7:00­19:00, ו' 7:00­14:00. עסקית: כל היום 36, 46 שקל. המלצת השף: דג דניס בתנור, פיצה על לבנים. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: מזומן וצ'קים בלבד. גישה לנכים.
שטייטל
העלייה 43, טל' 6878096. פתוח: א'­ה' 12:00­1:00, ו' 11:00 עד כניסת השבת. עסקית: א'­ה' 12:00­16:30. המלצת השף: גפילטע פיש, בשר כבוש ורגל קרושה. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. TA לקחת מהמקום. גישה לנכים + שירותים.
שיפודי המגדל
מסעדה בשרית. אחד העם 24, טל' 5101794. פתוח: א'­ה' 11:00­24:00. עסקית: כל היום, 29­39 שקל. המלצת השף: סטייק פרגית. אירועים עד 50 איש. אמצעי תשלום: מזומן וצ'קים בלבד.
שנגרילה
תאילנדי. הירקון 105, בתוך מלון אסטור, טל' 5238913, 5234763. פתוח: א'­ה' 12:30­24:00, ו' 12:30­16:00, מוצ"ש עד 24:00. המלצת השף: קאי ייאנג ­ עוף בגריל ברוטב חמוץ מתוק. אפשרות לאירועים. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד. TA עם שליח.
שער 1
דגים ובשרים. קיבוץ גלויות 32, בניין מרכזים, טל' 6812874. פתוח: א'­ה' 7:00­24:00, ו' 7:00­16:00, מוצ"ש מצאת השבת. עסקית: א'­ה' 11:00­16:00. המלצת השף: לברק בתנור אדים ברוטב עשבי תיבול, סרדינים ממולאים בעשבי תיבול. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. גישה לנכים.

משלוחים
רשימת המסעדות והחברות שעושות טייק אווי
אינביס ­ בשר מעולם אחר
כשר. טשרניחובסקי 2, תל­אביב. טל' 5256098. מטעמי בשר משובחים, מוגשים בבגט טרי שנאפה במקום ומלווים בתוספת עשירה של בצל מתובל, מבחר רטבים ומחמצים. משלוחים: א'­ה' מ­ 11:00, מוצ"ש מצאת השבת ועד לשעות הקטנות של הלילה. תפריט מלא באתרינו: www.inbis.co.il.
אלכסנדרמשלוחים של אוכל ממש לתל­אביב, רמת­גן וגבעתיים. טל' 6049960. משלוחים: כל השבוע 12:00­23:00. כדאי לנסות: נתחי עוף קייג'ון על מצע פירה ותרד, פסטות וסלטים טריים.
1+1 פיצה
בקניית פיצה אחת השנייה חינם. סניף ת"א ­ דיזנגוף 43 (מול הסנטר), טל' 6204445. משלוחים: א'­ה' 10:30­2:00, ו' 10:30­5:00, שבת 12:00­3:00 סניף ר"ג כשר ­ הרוא"ה 104, טל' 5704025. משלוחים: א'­ה' 10:30­24:00, ו' 10:30­15:00, מוצ"ש עד 24:00. סניף ראשון לציון: ז'בוטינסקי 16, טל' 6977777. משלוחים: א'­שבת 10:30­2:00.
דומינוס פיצה
שאל על הלהיטים של דומינוס. משלוחים חינם. טל' 70­70­70­700­1. משלוחים: 12:00­24:00, גם בשישי­שבת.
החמין של בלה
חמין ביתי אמיתי. משלוחים של חמין ביתי לפי המתכון של סבתא, תוספת של חלה וחזרת ביתית לכל מנה. משלוחים: שישי­שבת 12:00 עד שעות הערב המאוחרות. משלוחים חינם, חלוקה בת"א בלבד. טל' 397146­053, 5101882.
לול ­ סנדוויץ' בר
כשר. קינג ג'ורג' 10, טל' 5283319. משלוחים: א'­ה' 11:00­3:00, ו' 11:00 עד כניסת השבת, מוצ"ש עד 3:00. סנדוויצ'ים, נודלס, סלטים וקינוחים במשלוח. מומלץ: רוסטביף, כבד אווז, רצועות עגל חלב, נודלס בצלחת. משלוחים חינם, אפשרות להזמין בפיצוציה.
מפגש הסטייק
ישראלית מזרחית. דרך פתח­תקוה 48, טל' 5374537, פקס 6390124. פתוח: כל השבוע עד השעות הקטנות. משלוחים: א'­ו' 12:00­1:00, שבת 18:00­1:00. כדאי לנסות: מבחר תבשילים לפי תפריט יומי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי ומזומן בלבד.
הג'חנון של אמא
טל' 5622144. כדאי לנסות: פאנאן ­ בצק עלים עם רוטב תימני וביצה קשה. משלוחים: ב'­ה' 11:00­24:00, ו' 10:00­24:00, שבת 8:00­24:00.
פיצה מטר
פיצה דרום אמריקאית לפי מטר רץ. אבן גבירול 137, טל' 6043969. אלנבי 46, טל' 5176434. משלוחים: א'­ו' 11:00­3:00, שבת 16:00­3:00. הרצליה, טל' 9557713­09. כפר­סבא, טל' 7480960­09. משלוחים: א'­שבת מ­11:00 עד אחרי חצות. כדאי לנסות: פיצה "סמבה" ­ סלסה קרודה, בטטה מתוקה, ארבע גבינות ובצל צלוי. אמצעי תשלום: כרטיסי אשראי, מזומן וצ'קים. משלוחים חינם.
קנגרו
שירות משלוחים מ­30 מסעדות מובילות בת"א: דיקסי, מתוקה, ההודית של ירמיהו, יוטבתה, פאפאגיו, חזרה לטבע, טאי­צ'י, סברו, לחם ארז, צרדה של יהודית ועוד. חדש לפורים: אוזני המן ומשלוחי מנות לילדים. קטלוג תפריטים חדש, חמין לחורף וג'חנון בשבת. משלוחים: כל יום 12:00­24:00. לקבלת קטלוג חינם והזמנות: טל' 20­20­70­700­1, 5628686.