יום שלישי, מרץ 4, 2025 | ד׳ באדר ה׳תשפ״ה
לארכיון NRG
user
user

קטי שטרית

חברת כנסת מטעם הליכוד

מבשלים לחג: המתכון המנצח של ח"כ קטי שטרית

הזמן קצר והמלאכה מרובה. ח"כ קטי שטרית משתפת את גולשי אתר מקור ראשון במתכון המנצח שלה לקראת חג הסוכות. פרויקט חגיגי וטעים במיוחד

חומוס ובשר

ח"כ קטי שטרית וסיר חומוס הבשר. צילום: באדיבות המצולמת

מצרכים:

1 קילו חומוס
חצי קילו בשר לגולש
חצי מרור כוסברה
6 שיניי שום
6 – 5 פלפלים חריפים( למי שאוהב חריף)
1 – 2 גמבה
2 כפות סודה לשתייה
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח

אופן ההכנה:

משרים חומוס במים למשך לילה שלם.

למחרת מכסים את הבשר במים ומבשלים בסיר אחד את הבשר כשעתיים עם התבלינים (אני ממליצה בסיר לחץ)
במקביל מחמים בסיר גדול את החומוס מביאים לרתיחה. כשהחומוס מתבשל (אחרי כ-40 דקות) מוסיפים את הסודה לשתייה עד שהקליפה מוסרת אט-אט מהחומוס.

אל סיר שלישי מעבירים את הבשר, החומוס ומוסיפים את הפלפלים החריפים, השום והכוסברה, מבשלים על אש נמוכה כשעתיים. חצי שעה לפני סיום הבישול מוסיפים את הגמבה.

הידיעה הבאה

כתבות אחרונות באתר

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.