בשר צלעות רוסטביף. ללקק את השפתיים.

המצרכים:
נתח טרי של צלעות רוסטביף
חבילת פטרוזיליה
3 – 6 שיני שום כתושות
דבש
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
מניחים על תבנית אפייה נייר כסף ארוך שיוכל לעטוף את הבשר מכל צדדיו. מעל נייר הכסף מניחים
נייר אפייה. על נייר אפיה שמים ביד נדיבה גבעולי פטרוזיליה עם העלים. לוקחים את נתח הבשר וביד נדיבה מורחים אותו בשמן זית, בשום הכתוש, דבש ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את הבשר על הפטרוזיליה ושמים פטרוזיליה נוספת על הנתח.
עוטפים עם נייר האפייה ואחר כך סוגרים את נייר הכסף היטב.
מכניסים את התבנית לתנור ל-20 דקות ואחר כך מורידים את המעלות ל-160 ומשאירים את הנתח בתנור לשלוש שעות.
מוציאים מהתנור, נותנים לבשר להתקרר. פורסים לפרוסות. מחממים בתוך כל הרוטב שנשאר בתבנית כשהבשר מכוסה ומגישים.