יום שני, מרץ 3, 2025 | ג׳ באדר ה׳תשפ״ה
לארכיון NRG
user
user

מיכל וולדיגר

חברת כנסת מטעם הציונות הדתית

מבשלים לחג: המתכון המנצח של ח"כ מיכל וולדיגר

הזמן קצר והמלאכה מרובה ח"כ מיכל וולדיגר משתפת את גולשי אתר מקור ראשון במתכון המנצח שלה לקראת חג הסוכות. פרויקט חגיגי וטעים במיוחד

בשר צלעות רוסטביף. ללקק את השפתיים.

רוסטביף של ח"כ מיכל וולדיגר. צילום: באדיבות הכותבת

המצרכים:

נתח טרי של צלעות רוסטביף

חבילת פטרוזיליה

3 – 6 שיני שום כתושות

דבש

שמן זית

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-200 מעלות.

מניחים על תבנית אפייה נייר כסף ארוך שיוכל לעטוף את הבשר מכל צדדיו. מעל נייר הכסף מניחים

נייר אפייה. על נייר אפיה שמים ביד נדיבה גבעולי פטרוזיליה עם העלים. לוקחים את נתח הבשר וביד נדיבה מורחים אותו בשמן זית, בשום הכתוש, דבש ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את הבשר על הפטרוזיליה ושמים פטרוזיליה נוספת על הנתח.

עוטפים עם נייר האפייה ואחר כך סוגרים את נייר הכסף היטב.

מכניסים את התבנית לתנור ל-20 דקות ואחר כך מורידים את המעלות ל-160 ומשאירים את הנתח בתנור לשלוש שעות.

מוציאים מהתנור, נותנים לבשר להתקרר. פורסים לפרוסות. מחממים בתוך כל הרוטב שנשאר בתבנית כשהבשר מכוסה ומגישים.

הידיעה הבאה

כתבות אחרונות באתר

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.