1. עצי הקקאו שמהם מייצרים את השוקולד יכולים לצמוח עד 200 שנים.
2. כל עץ קקאו מייצר 2,500 פּוֹליֵ קָקָאוֹ בממוצע.

3. מחקר בריטי גילה: 36 אחוזים מהאנשים אוכלים שוקולד בין פעמיים לשלוש פעמים בשבוע.
4. כדי להכין קילוגרם 1 של שוקולד, יש צורך ב־ 400 פולי קקאו. מדהים, לא?
5. עד כמה השוקולד פופולרי? אנשים ברחבי העולם צורכים מדי שנה 7.2 מיליוני טונות של שוקולד.
6. הָאֵירוֹפִּים צורכים כ־ 40 אחוזים מהשוקולד בעולם.

7. טבלת השוקולד הגדולה ביותר נוצרה בשנת 2007 על ידי חברת הֶרשְִׁי ושקלה 13,852.71 קילוגרמים!
8. הישראלים רוכשים בכל שנה יותר מ־ 62 מיליוני טבלאות שוקולד, שמשקלן יותר מ־ 9 אלפי טונות.
9. מחקר מצא שילדים מתחילים לאהוב יותר לאכול שוקולד אחרי שהם מגיעים לגיל 10 מאשר כשהיו צעירים יותר. מסכימים?
