קבלו את כל החידושים לחודש הקרוב שלא שמעתם עליהם, אבל כנראה שממש לא תוכלו בלעדיהם:
מה חדש? לחובבי הבירות ולא רק מבשלת הבוטיק ג'יימס מציעה מגוון בירות חורפיות שכיף לשתות בחורף. מדובר על בירות טריות, לא מסוננת ולא מפוסטרת, המיוצרות מחומרי גלם איכותיים.
מה החידוש? מגוון בירות בטעמים מגוונים. בירת אייל בלגי חזקה – שקיבלה את שמה בשל אחוז אלכוהול לא מבוטל של 8.8%, אבל מתאימה פלאים לחיך הישראלי בשל טעם פירותי. בירת Wheat – בירת חיטה המהווה את הפרשנות של ג'יימס לבירה בווארית מתקתקה, פירותיות ועשירה עם טעמי ציפורן ובננה, וצבע זהוב שהופך אותה למשקה שמלווה בקלות ערב סגריר או צהרים של שמש חורפית. בירת לאגר גרמני כהה – אשר מיוצרת משמרי לאגר בטמפרטורות נמוכות, ומאוחסנת בטמפרטורה קרה למשך מספר שבועות. התוצאה היא מרקם חלק ואגוזי עם טעמי קרמל קלים.
שורה תחתונה: תוצאה מורכבות של טעמים בבירות שלגמרי מתאים להנות מהן כשהטמפרטורות יורדות ולהתנחם בהן בערב חורפי.

מה חדש? המותג "קרמה" משיק סדרת מלפפון ואלוורה המכילה: תחליב רחצה, סבון ידיים ודאודורנט.
מה החידוש? הסדרה החדשה כוללת תחליב לחות בניחוח מלפפון ואלוורה עם 91% רכיבים ממקור טבעי, דיאודורנט המעניק הגנה פעילה של עד 48 שעות ומועשר בוויטמין E לטיפוח העור, וסבון ידיים.
שורה תחתונה: ריח רענן משכר ופרשי!

מה חדש? רשת SACARA משיקה מוצר חדשני: סרום קרטין מבושם לשיער (Hair Keratin Serum). הסרום מועשר בקרטין לשיקום והזנת סיב השערה, ללא מלחים, ללא פארבנים, אינו מכיל אלכוהול,
מה החידוש? הסדרה החדשה כוללת חמישה סרומים בניחוחות שונים. המשלבים פורמולה ייחודית לשיקום והזנת סיב השיערה. מדובר בסדרה מקצועית, המועשרת בקראטין טהור, ומיועדת לשיער שעבר החלקה בכל השיטות, ולשימוש יום יומי.
שורה תחתונה: הסרום משאיר שובל של ניחוח אקזוטי ועוצמתי. חמשת הניחוחות נבחרו בקפידה, והם מגיעים בבקבוק זכוכית מעוצב בצורה עגולה ונוחה לשימוש.

מה חדש? סנו סושי מציגים סדרת מוצרים ייחודיים שמתאימים למכשירי נינג'ה גריל: ניירות אפייה, צלייה וטיגון באוויר החם למכשירי נינג׳ה גריל לשמירת ניקיון התבנית ומניעת הידבקות המזון.
מה החידוש? עד היום ניתן היה לשמור על ניקיון המכשיר באמצעות מוצרים שהוזמנו מאתרים בחו"ל, או לחלופין ע"י חיתוך, קיפול והתאמה של ניירות אפייה רגילים בכל פעם מחדש. אבל עכשיו לראשונה ניתן לקנות ברשתות השיווק בישראל דפים ייחודים למכשירי נינג'ה גריל, שמתאימים בדיוק למידות התבניות.
שורה תחתונה: פטנט מעולה!

מה חדש? מקס סטוק נערכת לחורף עם סדרת מוצרים מחממים, ומציעה קולקציית חורף מגוונת ומפנקת שכל בית ישראלי צריך.
מה החידוש? רשת מקס סטוק משיקה קולקציה יפיפייה במחלקת ההלבשה וההנעלה, בעיצובים בלעדיים ומטריפים של הרולינג סטונס למגוון פריטים, וגם לראשונה – קולקציית מעילים מפנקים ופריטי חורף שונים במחירים לכל כיס.
שורה תחתונה: כמו תמיד, רשת מקס סטוק מביאה בשורה צרכנית אמיתית לקהל הישראלי, במחירים הוגנים ועם מגוון עצום.

מה חדש? שטיחי כרמל משיקים: קולקציית חורף לאווירה ביתית, חמימה ונעימה במיוחד. חלל הבית הפך למקום המרכזי בו אנו שוהים מרבית שעות היממה, לכן כדאי לעצב ולהפוך אותו לכזה שנעים ומזמין לשהות בו.
מה החידוש? קולקציית חורף על טהרת הגוונים החמים, כאשר המטרה בימים המורכבים הללו – להעניק תחושה של בית, גם למי שכעת נמצאים בדירות שכורות ומחפשים תחושת חמימות וביתיות.
שורה תחתונה: שטיחים שמהווים פתרונות עיצוב מתקדמים לחלל הבית, ומיישמים טרנדים עכשוויים בהשראת המגמות המובילות בעולם עיצוב הפנים.

מה חדש? Beyond Meat, המובילה את תחום תחליפי הבשר מהצומח, משיקה אתBeyond Chicken Style – סדרת מוצרי עוף על בסיס צמחי הכוללת: ביונד שניצל, ביונד נאגטס וביונד טנדרס (אצבעות שניצל).
מה החידוש? סדרת תחליפי העוף החדשה כוללת שלושה מוצרים מבוססי חלבון אפונה, עשירים בפרוטאין מהטבע ומהווים תחליף לעוף אמיתי, במרקם קראנצ'י וטעם עסיסי.
מוצרי Beyond Chicken עשויים מחומרים איכותיים על בסיס צמחי ומהווים מקור טוב לחלבון עם כ- 15 גרם למנה. למוצרי הצ'יקן התווסף לחלבון האפונה גם המרכיב העיקרי במוצרי הבקר – חלבון שעועית, האחראי להשגת הטעם והמרקם המדמה עוף מן החי, ובעל יתרונות תזונתיים וסביבתיים.
שורה תחתונה: בבשורה לטבעונים, צמחונים ומפחיתנים, שיוכלו מעתה ליהנות גם הם ממוצרי צ'יקן איכותיים בטעם ובמרקם מנצח. החוויה, הנראות והטעם לגמרי דומים לשניצל עוף אמיתי, מבלי לשלם את המחיר הסביבתי.

מה חדש? שטראוס נכנסת לעולם חטיפי החלבון ומשיקה חטיפי חלבון חדשים תחת המותג "PRO".
מה החידוש? חברת שטראוס מרחיבה את המותג PRO ומשיקה סדרת חטיפי חלבון. לראשונה, PRO, מותג החלבון המוביל את הקטגוריה במקררים הישראלים, מתרחב לעולם חטיפי החלבון עם שלושה טעמים מפנקים: קרמל עם ציפוי בטעם שוקולד חלב ואגוזי לוז: 20 גרם חלבון, עוגיות קקאו וציפוי בטעם שוקולד לבן המגיע ב-2 גדלים: 17 גרם ו-25 גרם חלבון, וטעם טריקולד עם 27 גרם חלבון.
שורה תחתונה: לסדרת חטיפי PRO מרקם רך וייחודי וטעמים מפנקים המותאמים לחך של הצרכנים הישראלים. החטיפים מושקים בשני פורמטים שונים – חטיף 60 גרם וחטיף 90 גרם המחולק לשניים באריזה אחת – פורמט המאפשר צריכה של כמות חלבון גבוהה בשתי פעימות במהלך היום.

מה חדש? קפה טורקי יוצא במהדורה מיוחדת למלחמה הכוללת אריזות קפה מעוצבות עם אמירות מחברות ומאחדות.
מה החידוש? בחברה החליטו לגייס את הקפה האהוב כל כך על החיילים, כאשר שם המותג "טורקי" על גבי האריזות יוחלף במגוון משפטים, ביניהם: עם ישראל חי, דור הניצחון, אין לנו ארץ אחרת ו-חזקים ביחד.
שורה תחתונה: סולדיריות היא שם המשחק!

מה חדש? חברת הטיפוח הבינלאומית Moroccanoil, משיקה מארז יוקרתי במהדורה מוגבלת.
מה החידוש? המארז המיוחד מגיע בשתי תצורות, והוא כולל את המוצרים הנמכרים ביותר של Moroccanoil בכל הזמנים: תרסיס מי גוף ריחניים לשיער ולגוף, ושמן טיפולי (רגיל/לייט) – מתנה. שני מוצרים אלה מגיעים בגודל מיוחד, עשירים בשמן ארגן מזין, ומפיצים את הניחוח האייקוני של Moroccanoil המשלב ריחות ענבריים ופרחוניים.
שורה תחתונה: ניחוח משכר ומוצרים שמוכיחים את עצמם בכל פעם מחדש!

מה חדש? "GO", מותג תזונת הספורטאים של תנובה, מתרחב ומצרף אל שורותיו יוגורטGO במרקם אוורירי, ויוגורט GO לבן נטול לקטוז עם 25 גרם חלבון.
מה החידוש? יוגורט GO החדש, בעל המרקם המוקצף והאוורירי, נותן מענה למתאמנים שרוצים ליהנות ממוצר עם הרבה חלבון ולצד זאת גם לא מכביד. יוגורט GO במרקם אוורירי מכיל 20 גרם חלבון לגביע, 1% שומן ו-128 קלוריות. בנוסף, הוא מכיל חומצות BCAA, חומצות אמינו חיוניות המגבירות את אפקטיביות האימון.
שורה תחתונה: בשורה נהדרת לספורטאים ולא רק!

מה חדש? הקלה גדולה לאף קטן: "מגבונאף" ו-"קרמאף", פיתוחים חדשים של ד"ר פישר לריענון הנשימה ולהקלה על יובש וגירויים באזור האף, במיוחד לעורם העדין של תינוקות וילדים.
מה החידוש? מגבונים מיוחדים לתינוקות וילדים, העשירים בלחות ל-24 שעות, בריח עדין המקל על ניקוי אף נוזל, ומכילים רכיבים ייחודים להרגעת העור, הענקת לחות ושמירה על מראה עור בריא. בנוסף, ד"ר פישר הוציאו תכשיר משלים ל-"מגבונאף" בשם "קרמאף" – קרם ייחודי להקלה על יובש וגירויים באזור האף לאחר הקינוח והניקוי.
שורה תחתונה: בימי החורף, תינוקות וילדים רבים מתמודדים עם אף סתום ואדמומי, נזלת ועור פנים וגוף שמתייבש בקלות. בנוסף לכך, שימוש מוגבר בניירות טישו לקינוח האף עלול לגרות את העור ואף לפצוע אותו, אך נראה שבד"ר מצאו פיתרון לבעיה.
