תשכחו ממלבי וסחלב: עם מי ורדים אפשר להכין המון הפתעות
שוקולד, קאפקייקס ואפילו חצילים. מי ורדים, לא מה שחשבתם. המדור מארח את השפית רותם ליברזון
כותבת את מדור האוכל במקור ראשון. צלמת אוכל ובעלת הבלוג ״אז מה את עושה כל היום?״ אוהבת לאכול, לבשל ולצלם - לא בהכרח בסדר הזה
שוקולד, קאפקייקס ואפילו חצילים. מי ורדים, לא מה שחשבתם. המדור מארח את השפית רותם ליברזון
קרקר בעד קרקר: ללא חומרים משמרים, עם איזו תוספת שאוהבים ובכל צורה שתרצו. נסו להכין קרקרים ביתיים ולא תוכלו להפסיק
כל הזכויות שמורות ל"מקור ראשון" 2021 ©