 |
המטבח האורפלי מכה שנית. אחרי הצלחתה של ''פיני בחצר'', מסעדה שמתמחה בבישול אורפלי (אורפה - חבל ארץ בטורקיה) ביפו, נפתחה בסוף השבוע שעבר בתל אביב "פאשה" - שמתיימרת להיות בעלת משיכה זהה למקורות. כ''פיני בחצר'', גם בעליה של "פאשה", רמי ומשה גזית, הם מסעדנים ירושלמים, שמייבאים למישור החוף את התבשילים האורפלים. לטענתו של רמי, "פאשה הוא תואר כבוד לדמות סמכותית וחשובה, ובכוונתנו לדאוג שכך יחוש כל סועד שיגיע למסעדה''. התפריט מעוצב ברוח המקורות וכולל מבחר מאפים מהטאבון הביתי ברוח אותנטית כלחמעג'ון - מאפי בצק שטוחים עם בשר טחון עגבניות ופטרוזיליה, מבחר ממולאים, קבבים, קובות ומקלובות.
בגזרת האלכוהול מדווחים שם על בר אלכוהול עשיר, וממליצים על משקה הבית שמכיל פסיפלורה, מרטיני יבש בכוכבי אניס, אוזו וקמפרי. Pasha - רחוב הארבעה 8 תל אביב, טל' 5617778 03. עסקיות: ראשון – חמישי מ-12:00 עד 17:00 (40-49 שקל). שעות פתיחה: ראשון-חמישי מ-12:00 על''א; שישי- מ-12:00 עד 17:00; שבת- מצאת השבת על''א.
|
 |
 |
 |
 |
|
|