 |
החל מהשבוע ועד סוף יוני, פותחת חברת "כרמי צבי - האחים סגל" במבצע הנחות מעניין וראוי על מרטיני, אחד המשקאות שהולכים הכי טוב עם התקופה הזאת של השנה. במסגרת מבצע ההוזלות ירדו מחיריהם של בקבוקי מרטיני רוסו, ביאנקו ואקסטרה דריי מאזור השישים שקל, ל-49.90, בכל רשתות השיווק המובחרות. כצ'ופר, מוגשת כאן הגרסה הפרטית של שאול אברון מ"יועזר בר-יין" לדריי מרטיני: המצרכים למנה אחת: 4 קוביות קרח כפית ורמוט יבש משובח שוט ג'ין יבש או וודקה איכותית קליפת לימון ירוק, בלי סיבים לבנים 1. שמים את הקרח בכוס מרטיני (משולשת). 2. שופכים על הקרח את כפית הורמוט, ומנערים עד שהקרח נשטף טוב בוורמוט. 3. שופכים את הוורמוט החוצה- הוא נועד רק כדי לתת טעם לקרח. 4. שופכים פנימה את שוט הג'ין או הוודקה. 5. מעל הכל- יוצקים טיפה אחת מהוורמוט (טיפה אחת היא הפואנטה של הקוקטייל- אז נא לא להתרשל). 6. מסובבים את קליפת הלימון סביב שולי הכוס, מפילים פנימה ודורשים מיד ממישהו אחר לעשות חדש.
|
 |
 |
 |
 |
|
|