 |
למרות שזאת כולה מגרסת קרח, ולמרות שיחסית לפונקציה שהיא ממלאת מדובר בפריט יקר ומסורבל, הרשו לי להתפעל. נכון, אפשר
לשים קרח בתוך מגבת, לחבוט בפטיש שניצלים ולקבל את אותה התוצאה, אבל לאקט כזה יש אימפקט יאפי דל בהרבה.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
צילום: אהוד רז
|
|
 |
 |
 |
 |
|
ענקית ומבריקה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מגרסת הקרח הספציפית הזאת היא תחנת כוח, ולא מכשיר מטבח רגיל. היא ענקית, מבריקה ויכולה לייצר קרח כתוש בכמויות שירווו את צימאונם של לא מעט שתיינים. אם יש לכם קייטרינג, מדובר בפריט חובה. אם אין לכם, זאת סתם יופי של מתנה קרירה. למצוא בחנויות 4Chef, תמורת 200 ש"ח. |  |  |  |  | |
|