 |
השם, "וינגייט לחם חי לספורט", אומר הכל: לחם חי המיוצר תוך שיתוף פעולה בין הדיאטניות במרכז לרפואת ספורט במכון וינגייט למאפיית לחם חי, המתמחית בלחמים מחיטה נבוטה ומקמח מלא. הלחם הספורטיבי הזה אכן מיועד במיוחד לספורטאים, וגם לספורטאים חובבים, לשם החזרת מאגרי האנרגיה שהתרוקנו מגופם לאחר פעילות ספורטיבית נמרצת. הוא מועשר בסיבים תזונתיים, בוויטמינים ובמינרלים חיוניים כמו ויטמינים מקבוצת B לסוגיהם, ויטמינים D ,C ו-E, חומצה פולית, נתרן, אשלגן, סידן, ברזל, אבץ ומגנזיום. בכל פרוסת לחם ספורט יש כ-60 קלוריות , לעומת כ-80 קלוריות בלחם חי רגיל וכ-40 קלוריות בלחם חי קל. הלחם החדש גם אמור להעניק תחושת שובע ארוכה יותר, ובדרך זו להקטין את הצריכה היומית הכוללת של הלחמים. עם זאת, מעירה אילת ויינשטיין, דיאטנית הספורטאים במכון וינגייט, חשוב שהשאיפה הלגיטימית להפחית בקלוריות לא תסתור אלמנטים חשובים בתזונה בריאותית. הלחם הספורטיבי טעים ולא כבד מדי. אנחנו העדפנו אותו טרי ולא קלוי. במאפיית לחם חי מבטיחים שהגרסה הקלה של הלחם האנרגטי כבר בדרך.
|
 |
 |
 |
 |
|
|