ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
אם יש בלנדר, יש קוקטייל
לקט קוקטיילים תלויי קרח לרענון ושיפור מצב הרוח הקיצי
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
NRG מעריב
12/7/2004 15:09
אם יש בסביבה הקרובה שלכם כמה בקבוקי משקה ספייר, בלנדר, 10 דקות פנויות להכנה ועוד חמש דקות ללגימה
איטית ומענגת, יש סיכוי לא רע שמקבץ המתכונים שלפניכם עומד לשפר לכם את היום בצורה ניכרת. לעניינים.
מרגריטה פסיפלורה נענע
המצרכים:
45 מל' טקילה
15 מל' טריפל סק
15 מל' סירופ פסיפלורה
½ כפית מחית פסיפלורה
5 עלי נענע
 
השיטה:
מערבלים את כל המרכיבים עם קרח בבלנדר עד לקבלת מרקם ברדי ומגישים.
 
צילום: אבי ולדמן
Cool Shock
המצרכים:
45 מ"ל רום
30 מ"ל אפטר שוק אדום (קינמון)
5 עלי נענע גדולים
30 מ"ל סירופ גרנדין
 
השיטה:
מערבלים את כל המרכיבים עם קרח בבלנדר עד לקבלת מרקם ברדי ואחיד, מוזגים לכוס קוקטייל ומגישים.
 
צילום: אבי ולדמן
נסטור
המצרכים:
45 מ"ל וודקה
30 מ"ל ליקר מנטה
30 מ"ל מיץ לימון
30 מי סוכר
5 עלי נענע
2 פלחי לימון טרי (עם הקליפה)
 
השיטה:
מערבלים את כל המרכיבים עם קרח בבלנדר עד לקבלת מרקם ברדי ואחיד, מוזגים לכוס מרגריטה ומגישים.
 
צילום: אבי ולדמן
My Angel
המצרכים:
45 מ"ל וודקה
15 מ"ל וורמוט יבש
45 מ"ל  מיץ שקדים (רוזטה)
30 מ"ל אספרסו (מנה)
 
השיטה:
מערבלים את כל המרכיבים עם קרח בבלנדר עד לקבלת מרקם ברדי ואחיד, מוזגים לכוס מרגריטה ומציפים מעל את מנת האספרסו.
 
צילום: אבי ולדמן
מרגריטה תות עם מונטה קרלו
המצרכים - מרגריטה תות:
45 מ"ל טקילה
30 מ"ל סירופ תות
15 מ"ל מיץ לימון

המצרכים - מונטה קרלו:
45 מ"ל טקילה
30 מ"ל סירופ מונטה קרלו
15 מ"ל מיץ לימון
 
השיטה:
יש לערבל כל אחת מהמרגריטות בבלנדר בנפרד ולמזוג לסירוגין לכוס קוקטייל.
 
(כל הקוקטיילים באדיבות מומחי המזיגה של חברת "אונליין", שמשווקת את הבלנדרים של "כרומקס")
 
צילום: אבי ולדמן
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...