ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
קבלת שבת ב"רפאל", מקום חדש לניר צוק ואווירת תרומות ב"מטרו סיטי ברייק"
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
6/9/2004 11:33
קפה ג'ו
יזמות ג'אז בקפה ג'ו: בכל ערב שבת יתארח בסניף מגדל אירופה של הרשת הסקסופוניסט שלומי גולדברג ולהקתו. במקביל בסניף נאות אפקה יתארחו החל מ-18:00 בערב, יופיעו להקות ג'ז מתחלפות, פרי שיתוף פעולה של הסניף עם בתי הספר למוסיקה רימון ואלון. מומלץ להזמין מקום מראש.

קפה ג'ו. מגדל אירופה ישראל, ויצמן 2 תל-אביב. טלפון: 03-6932005
קפה ג'ו. בני אפרים 246, נאות אפקה. טלפון: 03-6470022
Jaffa Bar
ניר צוק פותח את "Jaffa Bar": המיזם מצטרף לפרויקטים האחרים של צוק ("קורדיליה", "נועה", "וויסקי קלאב"), ונפתח השבוע להרצה בסמטת הזכוכית, בצמוד ל"קורדיליה" ו"נועה" שביפו העתיקה. הג'פה ממוקם בחלל אבן עתיק, ובמרכזו בר משקאות לכ-30 אנשים. לדברי הבעלים, המקום פונה לקהל שכונתי וכן לחובבי היין והאלכוהול. בתפריט: הוורסיות של צוק לטאפאס, אבל בקריאטיביות יתרה: עלי גפן ממולאים בפירות ים (28 ש"ח); קובה ניא (45 ש"ח); מאפה כבד אווז עם תמרים (48 ש"ח); מולים מעושנים (32 ש"ח); ספריבס בקפה שחור (64 ש"ח) ועוד. המקום יפתח לקהל הרחב ביום ראשון ה-5 בספטמבר. שעות פתיחה: מידי ערב משעה 19.00 ואילך.

Jaffa Bar (מול מסעדת קורדיליה) יפת 30 (בתוך סמטת הזכוכית), יפו. שעות פעילות: א'-שבת: 19:00-ע.ל.א. טלפון: 03-5184668.
Metro City Break
נפתח 2: Metro City Break ברמת גן. המטרו ממוקם בלב מרכז העסקים של רמת גן בקצה גשר הרכבת, ומטרתו לתת מענה לקהל העובדים באזור. קיש בצל/בטטה/גבינת עיזים: (12 ש"ח), לזניה תרד/חצילים (14 ש"ח), סלט אנטיפסטי/ירוק/בולגרית (18 ש"ח), כריך בלקני/ישראלי/איטלקי (15 ש"ח) ועוד.

גאוות המקום על המאפים המיוצרים במקום: מאפים חמים וקרים, סלטים וכריכים על לחמים מקוריים הנאפים בעבודת יד, כאשר הבצק עצמו, כמו כל שאר המאכלים, מיוצר ומותפח במקום. ואגב, מילה טובה: כחלק מהקונספט שלפיו שום דבר לא חוזר למקרר בסוף היום – במטרו מתחייבים כי האוכל שיוותר בסופו של יום ייתרם.

מטרו. ז'בוטינסקי 1, מתחם הבורסה, רמת גן טל: 03-7524666. א'-ה': 12:00-23:00.
רפאל
ברפאל פוצחים בקבלת שבת, החל מהשעה 12:00 בימי שישי. החגיגה, שנערכת בסגנון החאמרה המסורתי מערבת הרבה אלכוהול, מוסיקה ערבית ותבשילים מרוקאים ביתיים.
 
רפאל. הירקון 87, תל אביב 03-5226464.
אלגונקווין
תפריט סתיו במסעדת אלגונקווין, תחת השם "Le Soir a la Campagne" ("הערב בכפר"). התפריט מורכב ממנות ראשונות, המלוות בסלט עלים ירוקים עשיר, לחם הבית, טפנד, ומנה עיקרית, במחיר כולל של 155 ש"ח. בין הראשונות: כבד אווז ביין מרסלה על פרוסת אגס צלוי או קלמארי בחמאה ושום עם רוטב הבית. בעיקריות: שוק אווז בדובדבנים, יין, טימין וכוכבי אניס, ברווז בקלבדוס ואגסים או פילה לוקוס עם אטריות קלמארי.

אלגונקווין, משק 21, בניה 08-9421044.
 
 
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...