ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
פסטיבל יפני ב"קם סון", מנות סתיו ב"בליני" ומסעדת שף חדשה ברמת הגולן
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
27/9/2004 14:19
מור וקינמון
מסעדת שף חדשה ברמת הגולן: השפית גלי ברמן-ברעם (לשעבר ממסעדת "קרן") מציעה ב"מור וקינמון" תפריט המבוסס על מצרכים מקומיים. בימים אלו מציעה המסעדה תפריט טעימות: ממרח כבד עוף עם ריבת בצל ברוטב תותים ויין, סלט לבבות ארטישוק, פטריות שמפיניון ושרי על מצע עלי בייבי בוויניגרט הדרים, פרגיות במישרה תפוזים, ג'ינג'ר וצ'ילי ובצד תפו"א אפויים בעשבי תיבול אסקלופ בקר ברוטב בלסמי, לצד אספרגוס ותפו"א אפוי ומבחר מנות אחרונות.
 
מור וקינמון. כביש כורסי-אפיק 789, טל' 04-6822166, 04-6827763
 
 
נועה
תפריט טעימות חדש בנועה. השף ניר צוק מציע 6 מנות לבחירה, מתוך תפריט מגוון. בין המנות: שרימפס בארטישוק ירושלמי, קרפצ'יו דניס בכבישה קרה, נתחי אנטריקוט בעלים ירוקים, מיקס דגים על אורז אלזסי, פטה כבדים, סלט קיסר וסלט בייבי גרינס. על הסועד לבחור רק 6 ב-87 ש"ח, ואז המנות זורמות אל מרכז השולחן ומהוות בסיס לארוחה של כיף ופינוקים.
 
נועה. הצורפים 14, יפו. שעות פתיחה: כל יום, 9:00 - ע.ל.א. טל': 03-5189720
אלי אולי
השבוע נסגרה סופית מסעדת אלי אולי. השף אנטוניו מנסה מצוי ממש בימים אלו בחיפושים אחרי לוקיישן חדש, ובמקביל עובד על מעדנייה חדשה ומסקרנת בבעלותו, שתפתח בקרוב ברחוב לינקולן התל אביבי. לאחוזי האובסס, ייתכן שאת הסו-שף של אנטוניו, הראל ישראלי, יהיה אפשר למצוא בקרוב מתקין טאפאס בברצלונה טאפאס בר.
בליני
מנות סתיו חדשות בבליני: צ'וריסוס ביין אדום ודבש, אנטיפסטי משודרג ומנות מרק משתנות. בקרוב ימונף התפריט לתפריט חורף מלא.

בליני. יחיאלי 6, נווה צדק, תל-אביב. טל': 03-5178486
איש הענבים
משתדרגים באיש הענבים: בנוסף לתפריט היין שכולל 700 מותגים, מציעים בבר היין גם תפריט אלכוהול חדש, עם מגוון מותגים ידועים והפתעות אקזוטיות, כמו בירות נזירים מרחבי העולם.

איש הענבים. סמטת מזל שור 9, מתחם יפו העתיקה, טלפון 5180533.
טנדורי
מנות חדשות לחורף ברשת טנדורי: מרק ירקות קארי וכוסברה טריה, מרק עגבניות בכמון ומרק מוליגטאני של עדשים, אורז וירקות. ניתן למצוא את המנות בכל סניפי הרשת.
קם סון
פסטיבל יפני בהוד השרון. מסעדת "קם סון" מקיימת זו הפעם השנייה פסטיבל בתאריכים 17-21 באוקטובר (ימים א'-ה'). בתפריט: קוקטיילים, סושי, יינות ברקן ומתאבנים תאילנדים. האירוע יתקיים בין השעות 20:00 ועד אחרון הסועדים וילווה ע"י ניידת שידור של רדיו "99 אסקייפ" ובר של "קרלסברג" שיוצב בחוץ ויגיש בירה במזיגה חופשית כל הערב. בנוסף, ניתן יהיה לקבל עיסוי מקצועי בזמן הארוחה במחיר עלות של 25 ש"ח.

מחיר לאדם – 130 ש"ח; ללקוחות דיינרס - 89 ש"ח.

קם סון. דרך השרון 95, הוד השרון. טל': 09-7444888.
מצפה הימים
חגיגות גולן וינטאג' במצפה הימים: השף חיים טיבי ופסטיבל היין והגורמה של יקבי רמת הגולן, מארחים באוקטובר לארוחת טעימות עם מיטב השפים הישראלים ואורחים מחו"ל. בין המנות שיגיש טיבי: פוקצ'ה עשבים עם מטבל שמן זית ועגבניות, כיסוני סלק בגבינת רוקפור אורגנית עם טרטר שרי ושמן אגוזי לוז, שקדי עגל צלויים על סלט מלוחיה וציר עגל, פילה דג על ירקות גינה ברוטב עשבים ולימונים, צלע גדי בבצלים ושום על סלרי וכרישה. לקינוח יוגשו שלוש מנות "טריאו גלילי": מוס חלבה על עוגיות שקדים ברוטב רוזטה ולימונים, קדאיף גויבה בדבש זעפרן ופיסטוק חלבי ומלבי רימונים ברוטב ורדים. לסיום, יוגשו גבינות אורגניות ממשק המלון. פרטים נוספים על אירועי גולן וינטאג' 2004 - בקרוב.

מצפה הימים. טל': 04-69945554
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...