ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
בתסיסה מתמדת
פיתוח חדש, פשוט ודי מתבקש אמור לשמור את השמפניה שלכם מבעבעת עד לסילבסטר הבא
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
NRG מעריב
28/12/2004 15:12
האם מוכרת לכם הסיטואציה הבאה? אתם מגיעים למסיבת סילבסטר מצויינת. החברים שמחים, הבלונים צבעוניים וממולאים בגז הליום והשמפניה צוננת כשלג החרמון.
 
מחצית השעה לאחר פתיחת השנה החדשה והנשיקה, אתם רוצים לחזק עם עוד קצת שמפניה. אתם ניגשים אל הבר המאולתר, ומוזגים לכם כוסית מן השיכר התוסס והאהוב. אלא שאז אתם מגלים שהשמפניה הפכה חיש קל למיץ נטול בועות וחסר חיים. הייתם מעדיפים ללגום מי שפיר, לא ככה?

אלא שמהיום אפשר לומר שתמו כל צרותיכם. שמפניה חדשה מבית "Andre Champagne Cellars" אמורה לפתור לכם את הזוועה שבאיבוד הגזים. הבקבוק של יקבי אנדרה מצויד בפקק מתברג, מה שמאפשר לכם לשתות כוסית אחת ולשמור את השאר טרי ותוסס.

מנהלי היקב הממציאן מקווים כי הפקק החדש יעלה את מכירות השמפניה גם במהלך השנה עצמה, ולא רק בתקופת החגים ובימי הולדת.. כולנו מחזיקים אצבעות.
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...