/images/archive/gallery/143/974.jpgבקבוקי שמפניה פייפר.
צילום: יחסי ציבור
בתסיסה מתמדת
פיתוח חדש, פשוט ודי מתבקש אמור לשמור את השמפניה שלכם מבעבעת עד לסילבסטר הבא
דפדף בסטייל
NRG מעריב 28/12/2004 15:12
האם מוכרת לכם הסיטואציה הבאה? אתם מגיעים למסיבת סילבסטר מצויינת. החברים שמחים, הבלונים צבעוניים וממולאים בגז הליום והשמפניה צוננת כשלג החרמון.
מחצית השעה לאחר פתיחת השנה החדשה והנשיקה, אתם רוצים לחזק עם עוד קצת שמפניה. אתם ניגשים אל הבר המאולתר, ומוזגים לכם כוסית מן השיכר התוסס והאהוב. אלא שאז אתם מגלים שהשמפניה הפכה חיש קל למיץ נטול בועות וחסר חיים. הייתם מעדיפים ללגום מי שפיר, לא ככה?
אלא שמהיום אפשר לומר שתמו כל צרותיכם. שמפניה חדשה מבית "Andre Champagne Cellars" אמורה לפתור לכם את הזוועה שבאיבוד הגזים. הבקבוק של יקבי אנדרה מצויד בפקק מתברג, מה שמאפשר לכם לשתות כוסית אחת ולשמור את השאר טרי ותוסס.
מנהלי היקב הממציאן מקווים כי הפקק החדש יעלה את מכירות השמפניה גם במהלך השנה עצמה, ולא רק בתקופת החגים ובימי הולדת.. כולנו מחזיקים אצבעות.