 |
/images/archive/gallery/253/652.jpg מנה של ארטישוק.
צילום: יחסי ציבור  |
|
|
"MESSA" כבר מ-12 בצהריים, תפריט חורף ב"אורקה", שיתוף פעולה ב"פודארט" ועוד |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
גבי בר חיים 3/2/2005 17:12 |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
|
ארטישוק
|
 |
|
 |
 |
 |
|
תפריט שבט בארטישוק: לכבוד האירוע משיק השף מנחם כ"ץ תפריט חגיגי, בו ישולבו פירות העונה. במנות הראשונות: סביצ'ה בס בתחמיץ של פסיפלורה זרעי עגבניה וג'לי הדרים, סלט ירוק עם אגסים שקדים ורוקפור בוויניגרט סילאן, ריזוטו פטריות יער ופורטבלו עם אבקת שקדים ופקורינו וכבדי עוף מזוגגים ביין אדום על פירה בצל וצ'אטני תמרים. עיקריות: פילה מוסר על קרם שקדים עם קונפי שומר במיץ תפוז, אורז בר וירקות שורש עם אגוזי פקאן ובזיליקום, קונפי שוק אווז בקרמל צימוקים על פירה ואוסובוקו בקר ביין אדום עשבי תיבול ופירות יבשים. אחרונות: גלידת קרמל ונוגטין עם רוטב אוכמניות, מרקיז שוקולד ועלי חליטת פירות יער ומרק פירות טרופי ופרפה קוקוס. מחיר מנה עיקרית ואחרונה, 99 ש"ח.
ארטישוק, מונטיפיורי 36, תל אביב. טל': 03-5667770
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
פודארט
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בית פודארט מארח: השף המארח ירון קסטנבוים יארח את השף עזרא קדם לשתי ארוחות מיוחדות. בתפריט: ראשונות כוויניגרט עגבניות ורשאד; פלפלים בגבינת עיזים 'שי זלצר' עם מרווה, שום קונפי וזעתר; קרפצ'יו שרימפס עם סלט הדרים ופסיפלורה; חציל 'ארקדיה'; קבב טלה עם סלט מנגולד חמצמץ, לוביה יבשה וכמון; מרק קובה סלק; קלמארי ביוגורט וטחינה, עיקרית לבחירה, מבין דג ים חרוך עם פסטו שעועית ירוקה, חמאת מרווה ושומר צלוי, לפתות חורף במילוי בשר טלה על מצע מג'דרת קוסקוס וסירופ רימונים או סטייק אנטריקוט עם פירה שורשים, שום 'קונפי' ורוטב יין אדום. קינוחים: מרק שוקולד עם זביון זעפרן ופסיפלורה; סורבה תפוז עם קליפות תפוז מסוכרות, מוגש על עוגת סולת בסירופ הדרים; גלידת חלבה ואגוזי מלך עם שבבי חלבה וטוויל קינמון; סיגרים פריכים במילוי קונפי חבושים בדבש מתובל ושומשום קלוי; מלאבי בניחוח מי ורדים עם סירופ רימונים שבבי קוקוס ונוגטין פיסטוק.
שתי הסעודות יתקיימו בבית פודארט בתל אביב בימים ד'-ה', ה-16 וה-17 בפברואר בשעה 20:00. מחיר: 200 ש''ח לסועד (לא כולל שתיה). יש להזמין מקום מראש בטלפון 03-6950957
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
עזרא קדם וירון קסטנבוים. צילום: יחסי ציבור
|
|
 |
 |
 |
 |
|
MESSA
|
 |
|
 |
 |
 |
|
MESSA גם בצהריים: הממתק המסעדני של החורף פתוח החל מהשבוע שעבר כבר משעה 12 בצהריים. תפריט הצהריים דומה באופיו הקולינרי לתפריט הערב של המסעדה, במסגת ארוחה עסקית ב-79 ש"ח, הכוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה. בין המנות: מרק משי (חריר'ה) עם סיגר עגל ותבלינים מתוקים, רביולי שרימפס בביסק סרטנים, אוסובוקו בקר וירקות שורש, קונפי אווז בסירופ ג'ינג'ר רימונים ועוד. תפריט קינוחים מוצע במחיר 29 ש"ח.
MESSA, רחוב הארבעה 19, תל אביב, טלפון: 03-6856859
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אורקה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
רענון תפריט חורף באורקה: השדרוג יכלול שמונה מנות חדשות, עליהם אחראי השף ערן שרויטמן. בין החידושים: ראשונות כקרוסטיני עם ממרח כמהין ביתי (34 ש"ח), כבד אווז על הגריל המצופה בשבבי צנוברים ופיסטוקים (36 ש"ח), ופלאפל שרימפס ושמנת חמוצה (42 ש"ח). בעיקריות תמצאו דג ים מעושן אפוי בסיר ברזל עם ירקות שורש (94 ש"ח), לינגוויני עם שעועית ירוקה מוקפצת בחמאה, פרמז'ן וכמהין (76 ש"ח), ולקינוחים מצטרפת עוגת שוקולד עם מילוי שוקולד בניחוח אניס וגבינת מסקרפונה (36 ש"ח). במקביל מתעדכן גם תפריט העסקיות, עם מנות כסינטה על הגריל עם תפוח אדמה מדורה, "פיש אנד צ'יפס" בנוסח אורקה - פילה דניס עם איולי ותפוחי אדמה קונפי קריספי, ומנות שהיו עד כה רק בתפריט הערב, דוגמת קלאמרי בגריל מונח על יוגורט, עלי זעתר וגבינת פטה ופרוסות סלק בוויניגרט שמן כמהין ושבבי פרמז'ן. עסקיות מוגשות בימים שני עד שישי, ומחירן 79 שקל ובשבתות וחגים במחיר של 94 שקל.
אורקה, נחלת בנימין 57, תל אביב. טל': 03-5665505
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אדוארדו
|
 |
|
 |
 |
 |
|
קינוחים חדשים באדוארדו: פסיון אלו - שכבות של שוקולד וקצפת חלבה, מעליהם פילטים של תותים ומנגו טריים, ברוטב יין אדום מתקתק, סופלה של גבינות עיזים וגנאש ריבת חלב לצד גלידת תמרים, מרקיז שוקולד ופיסטוק, קוביות אננס טרי מקורמלות בקוניאק, עם סורבה קוקוס ומקל קינמון, קרם קוקוס - קרם ברולה קוקוס מעוטר בפרוסות בננה מקורמלות, ופונדנט שוקולד חם ביתי עם גנאש שוקולד. מחיר כל הקינוחים: 30-33 ש"ח.
אדוארדו. יהודה הלוי 87, ת"א 03-5608088 |  |  |  |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|