 |
/images/archive/gallery/256/407.jpg קינוח באדוארדו.
צילום: יחסי ציבור  |
|
|
מיוחד ל"ולנטיינ'ס דיי": כל התפריטים, הדילים, השמפניה והלבבות שהמסעדות מציעות לאוהבים. חובה להזמין מקום מראש-חלק ראשון |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
גבי בר חיים 8/2/2005 14:10 |
|
|
|
|
 |
תפריט מיוחד במסעדות אדוארדו: פתיח - אויסטר טרי, מוגש בתוך שוט וודקה ופלח אשכוליות. ראשונה לבחירה - לב ארטישוק ושרימפס, ג'מבו שרימפס מוקפצים בחמאה שום ויין לבן המוגשים בלב ארטישוק, או לבבות כבד אווז - כבד אווז בציפוי ערמונים, מוגש עם קונפי חצילים ורוטב יין אדום, או לבבות ירוקים - מבחר לבבות אנדיב, חסה, אלון ובייבי, מוגשות בוויניגרט תמרים ואגוזי מלך. עיקרית
לבחירה: לנגוסטינו - בייבי לובסטר ברוטב צאן וקארי מונח על מצע אורז בר; בורקס מנגולד, שרימפס ובשר עגבנייה - משולש בצק עלים עליו מונחים 12 ג'מבו שרימפס מוקפצים יחד עם מנגולד ובשר עגבנייה; מיקס אהבה - נתח אנטריקוט וזוג צלעות טלה, עם פירה פלפלים קלויים ומקלות אספרגוס. קינוח זוגי לבחירה: פסיון אלו, קרם קוקוס בננות, סופלה שוקולד וכוס שמפניה לסועד.
מחיר הארוחה: 180 שקל לסועד. הארוחה תוגש ביום ראשון ה-13/2, וביום שני ה-14/2. אדוארדו - מסעדת שף, יהודה הלוי 87 תל אביב, 03-5608088; אדוארדו ביזנס, ז'בוטינסקי 7 ר"ג, 03-6114155.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
NG
|
 |
|
 |
 |
 |
|
ולנטיינ'ס חושני ב-NG בר בשר: השף אופיר ג'ובני מציע ארוחה בסימן "אהבת בשר ודם". התפריט כולל מנת פתיחה לבחירה, מנה עיקרית זוגית, דז'סטיף, קינוח זוגי ובקבוק יין משובח. בין הפתיחים: פרחי קרפצ'יו ברוטב בלסמי סמיך במילוי עלי רוקט, בייבי ליבס ופרמז'ן או מרק קרם כרובית ופטריות בתמצית כמהין. מנה עיקרית זוגית לבחירה: קדירת בשר בקר בתערובת פטריות שמפיניון, פורטבלו, פורצ'יני וכמהין בציר בקר, או פורטרהאוס במשקל 1,000 גר'.
כדז'יסטיף יוגש לימונצ'לו מתוצרת עצמית ולקינוח גלידת וניל ברוטב יין ופירות יער בעיטור עוגיית חמאה פריכה. הארוחה מלווה בבקבוק יין לבחירה מסדרת האביב של יקב הבוטיק "ססלוב" קברנה סוביניון.
מחיר לסועד: 175 שקל. NG בר בשר - אחד העם 6 , נווה צדק ת"א, טל' 03-5167888.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
מסעדת NG. אהבת בשר ודם
|
|
 |
 |
 |
 |
|
MESSA
|
 |
|
 |
 |
 |
|
ב-MESSA מציע השף אביב משה קינוח מיוחד לחג האוהבים. המארחות יחלקו שושנים ויוצעו קוקטיילים מיוחדים, ביניהם אשר (אבסולוט וניל, שמפניה, ומיץ אננס -38 שקל).
MESSA הארבעה 19, מגדלי המילניום, תל אביב, טלפון 03-6856859.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
מסעדת MESSA. למען אשר
|
|
 |
 |
 |
 |
|
ארקדיה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
יום האהבה ויום הולדת לארקדיה: המסעדה המיתולוגית חוגגת עשור בחג האהבה, בארוחת טעימות. בתפריט יוצגו המנות המובילות של ארקדיה בעשור האחרון: שרימפס ושומר ברוטב הדרים ושמן בזיליקום, ריזוטו של יער וים, כבד אווז וריבת בצל, קרפצ'יו חציל עם טחינה גולמית וויניגרט של שמן אגוזים, ועוד. הארוחה תלווה בשמפניה "ברוט ירדן" של יקבי רמת הגולן.
מחיר: 350 שקל לסועד. יש להזמין מקומות מראש. ארקדיה, אגריפס 10, בסמטה. ירושלים טל: 02-6249138.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
ארקדיה. אהבת יומולדת
|
|
 |
 |
 |
 |
|
מוסקט
|
 |
|
 |
 |
 |
|
במסעדת "מוסקט" הגלילית משיק השף חיים טיבי "מנה סקסית במיוחד", לדבריו. מדובר בדואט ברווז אורגני ברוטב קרמל הדרים ו-5 "תבליני תשוקה", שיוכן במיוחד לכבוד האירוע.
מוסקט, מלון מצפה הימים, טל': 04-6994555.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
מוסקט. סקסי במיוחד
|
|
 |
 |
 |
 |
|
פנגיאה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
רומנטיקה אסיאתית במסעדת פנגיאה: השף רועי סופר, חוזר טרי ומוערך מניו יורק, מציע במסעדתו החדשה תפריט חגיגי. הפורמט: מרק בטטה עם קציפה של אגוזי קשיו, סשימי טונה אדומה ומנגו, אווז מעושן בתה ירוק, סלמון במרינדה של מיסו וסילאן, סינטה בטונגרשי, פלפל סצואן ובוקצ'ואי וכוס שמפניה לקינוח.
מחיר התפריט החגיגי: 140 שקל. פנגאה, רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח, טלפון: 09-9562090.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
פסיפיק
|
 |
|
 |
 |
 |
|
ורדים אדומים, נרות וכשרות בפסיפיק: לסועדים ארוחה מלאה יוגש קוקטייל אהבה עם תותים על חשבון הבית, כמו גם מנת פתיחה אישית, ו"קינוח אהבה" - עוגת לב רומנטית המשדכת בצורה מושלמת בין טעמי קצפת, פירות יער ושוקולד, במחיר אטרקטיבי של 38 שקל.
ובפינת הקיטש: למי שמעוניין/ת להציע נישואין באותו הערב, ניתן בתיאום מוקדם עם השף רונן כהן להטמין את הטבעת בעוגת הלב או בתחתית כוס שמפניה. זהירות לא לבלוע.
פסיפיק- הירקון 145 ת"א (מלון קראון פלזה), טל' 03-5201169.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
פסטה מיה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
פאלוסים בפסטה מיאה: בפסטה מיה וילסון הולכים על הגרסה המשועשעת: עם פסטה קצטי (פסטה בצורה של איבר מין גברי) ברוטב שמנת, עוף ומרסלה (54 שקל). לפניה תוגש פוקצ'ה אלה פקורינה, עם גבינת פקורינו ועשבי תיבול (25 שקל) ולקינוח קרם מסקרפונה עם תותים (25 שקל).
בסניף רמת החייל תוכלו למצוא את הוורסיה הרומנטית של חג האהבה, עם מנות דוגמת סלט לבבות חסה ערבית ברוטב קיסר (26 שקל) סלט ירקות חורף וגבינת פקורינו (32 שקל) פוקצ'ה עם חציל חרוך ומיורן (25 ש"ח). ולבסוף - קינוח זוגי המורכב ממנה של לב שוקולד לבן ותותים, פונדנט שוקולד ומאפה פילו ואגסים (44 שקל).
פסטה מיאה תל אביב, וילסון 10,טלפון 03-5610189; פסטה מיאה צפון תל אביב, הברזל 34, רמת החייל טלפון: 03-6499346.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
פסטה מיאה. משועשע או רומנטי
|
|
 |
 |
 |
 |
|
קזנקי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
אהבה כפי יכולתך בקזנקי: הסועדים מוזמנים לזלילת קדירת מולים זוגית ושמפניה - שתיהן ללא הגבלה.
מחיר: 150 שקל לזוג. קזנקי, הארבעה 16, תל אביב, 03-5610630.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
קזנקי. זלילה חופשית
|
|
 |
 |
 |
 |
|
לורנס
|
 |
|
 |
 |
 |
|
באווירת האלפיון העליון: מסעדת לורנס ומלון "הרודס" מציעים חבילת פינוק מלכותית. מלבד ההתפנקות במלון עצמו, ענייננו הוא הארוחה שישיק לאירוע השף רונן דברת בלוך (אקס ארטישוק). בתפריט: קרם ארטישוק ירושלמי, פרוסות לוקוס בקרמל חצילים וקונפי כרישה, סלט ארטישוק וגבינת פקורינו, סורבה תפוח ירוק, פילה דג ים ופירה שורשים עם סלקים צלויים וופל פולי ולרונה ומרקיז מנז'רי. מלבד זאת, תוכלו להתפנק בספא, בעיסויים מלכותיים ובארוחת בוקר פרטית בחדר.
מחיר השחיתות כולה: 1,050 שקל ללילה, למינימום 3 לילות באמצע השבוע. להזמנות ארמון הרודס ויטאליס: 08-6380000.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
בליני
|
 |
|
 |
 |
 |
|
בליני בסימן לבבות: רביולי בצורת לבבות, מנות בשר עם לבבות ארטישוק ולבבות דקל ובנוסף קינוח זוגי של מרנג בצורת לב, ממולא בשמנת מתוקה, שוקולד , תותים טריים וגבינת מסקרפונה.
בליני, יחיאלי 8, מרכז סוזן דלל, ת"א, טלפון - 03-5178486.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
בליני. לבבות זה הקטע
|
|
 |
 |
 |
 |
|
מיכאלי-מטבח כפרי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
ולנטיינ'ס במיכאלי מטבח כפרי: לכבוד האירוע חורגת המסעדה ממנהגה ונפתחת גם באמצע השבוע, עם מנות חד פעמיות. בתפריט: אורגיה של חסות ועלעלים; דג-ים על קטיפה אדומה; קונפי אווז מאוהב; קדירת בקר ביין אדום, פואה-גרה לוהט; וקינוח זוגי, שבמיכאלי מתחייבים כי "יצית בכם את התשוקה".
מחיר: 175 שקל לסועד, כולל כוס יין. מיכאלי - מטבח כפרי, הפרחים 4 מושב רשפון, טלפון: 09-9518418.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
בית וקיט
|
 |
|
 |
 |
 |
|
סדנת שוקולד בבית וקיט: בבית ההארחה בקיבוץ לוחמי הגטאות תתקיים לכבוד יום האהבה סדנת שוקולד בה יכינו כלים על טהרת השוקולד. המשתתפים יכינו ספלים וצלחות משוקולד ויעטרו אותם בדוגמאות שיחפצו, יטעמו עוגיות שוקולד שונות, ויצפו בהדגמה להכנת פרלינים משוקולד בלגי.
בנוסף, ימכרו במקום בהזמנה מראש מארזים של פרלינים מתוקים הנעשים בעבודת יד, מארזי נשיקות בטעמים מיוחדים של ריבת חלב, שוקולד ונוגט, וגם עוגות אישיות ומוסים.
מחיר: 200 שקל לאדם; הסדנה תתקיים ב-14 לפברואר מ-17:00 עד-20:00. בית וקיט, קיבוץ לוחמי הגטאות, טל' 04-9933271. |  |  |  |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|