ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
הלבלב ממריא אל-על
רון לוין טס לבדוק את התפריטים שמציעות לנו חברות התעופה. המצב פחות קלקר משחשבתם
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
רון לוין
1/3/2005 12:02
מי לא הקדיש כמה דקות לשאלה מה התפריט שיוגש לו בטיסה? האם המגש הקטן במחלקת תיירים יביא איתו הפתעות, ואם אפשר הפעם לא בטעם של קלקר?
 
אם לפני כמה שנים חברות התעופה היו מקדישות את מרבית החשיבה למזון שמוגש במחלקת עסקים או במחלקה ראשונה, הרי שדרישות הנוסעים והתחרות בין חברות התעופה על הלקוחות, הביאו אותן לחשוב פעמיים האם כדאי ועד כמה נחוץ לעדכן, לחדש ובעיקר לפנק את הנוסע, אפילו אם הוא טס במחלקת תיירות. חלק מחברות התעופה עושות מאמצים לשפר ולייעל את המזון המוגש בטיסות, אבל גם הן, כמו כולן, מחויבות בסטנדרטים לא קלים על-מנת לעמוד בדרישות התקן לשמירה על איכות המזון שלעיתים שוכב שעות ארוכות בקירור או בחימום.
ארוחה של ישראייר. צילום: יוסי אלוני
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...