הצרכנייה: גבינה

והיום: גבינת הברי של "EURIAL" היא בעלת מרקם עשיר ורך, שטעמה הולך ומתחזק בהדרגה. עם זאת, היא לא שונה מגבינות אחרות תוצרת הארץ

אביגיל לאפין | 29/10/2010 10:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: הצרכנייה
מי: גבינה.

מה: חברת סיימן החלה לשווק בישראל את גבינת ברי עיזים של "EURIAL", תחת המותג "SOIGNON". גבינת ברי היא גבינה רכה בעלת עובש (פטריה לבנה אכילה המגנה על הגבינה).

למה: הגבינה מיוצרת מחלב עיזים ובעלת מרקם עשיר ורך. בסוף תקופת ההבשלה של הברי (בין 12-10 יום), הטעם העדין מתחזק בהדרגה והופך בולט יותר. סך הכל הגבינה לא שונה מגבינות ברי אחרות תוצרת הארץ, מה שהמדור מעדיף בדרך כלל.
יח''צ
גבינת ברי יח''צ

כמה: 14 שקל ל-100 גרם.

איפה: ברשתות המזון ובמעדניות

המובחרות.

ציון: 8

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

הצרכנייה

מדור יומי שידרג עבורכם את כל המוצרים החדשים שתוכלו למצוא על המדף.

לכל הכתבות של הצרכנייה

עוד ב''הצרכנייה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/business_channel/homepage -->