הצרכנייה: גבינה
והיום: גבינת הברי של "EURIAL" היא בעלת מרקם עשיר ורך, שטעמה הולך ומתחזק בהדרגה. עם זאת, היא לא שונה מגבינות אחרות תוצרת הארץ
מה: חברת סיימן החלה לשווק בישראל את גבינת ברי עיזים של "EURIAL", תחת המותג "SOIGNON". גבינת ברי היא גבינה רכה בעלת עובש (פטריה לבנה אכילה המגנה על הגבינה).
למה: הגבינה מיוצרת מחלב עיזים ובעלת מרקם עשיר ורך. בסוף תקופת ההבשלה של הברי (בין 12-10 יום), הטעם העדין מתחזק בהדרגה והופך בולט יותר. סך הכל הגבינה לא שונה מגבינות ברי אחרות תוצרת הארץ, מה שהמדור מעדיף בדרך כלל.

גבינת ברי
יח''צ
כמה: 14 שקל ל-100 גרם.
איפה: ברשתות המזון ובמעדניות
המובחרות.
ציון: 8