הצרכנייה: לחם
והיום: פילסברי שיחקו אותה - הלחם החדש טעים ומושלם, אוורירי מבפנים וקשה מבחוץ. אפילו המחיר שפוי
מה: פילסברי משיקה בגט רוסטיק לבן ובגט רוסטיק מקמח מלא ודגנים ,המבוססים לדברי החברה על מתכון צרפתי מסורתי העושה שימוש באפייה בתנור אבן. בחברה מציינים, כי ייצור מוצרי המאפה
רוסטיק (מרקם פריך וקשה) נעשה מרכיבים טבעיים וללא תוספת חומרים משמרים וצבעי מאכל, ובאמצעות לישה איטית של הבצק המבטיחה האחדה של כל חומרי הגלם ותפיחה איטית ומדויקת.
למה: התכנסנו אני ושף המדור לבדוק את מטען הפחמימות המרגש שהגיע. את הבגטים מומלץ לחמם 4-5 דקות בתנור שחומם מראש בחום של 160-180 מעלות או בטוסטר אובן, ואז תחושת הטריות מתקבלת גם בבית. שני הבגטים טעימים ומושלמים, רכים ואווריריים מבפנים, קשים (אך לא מדי) בחוץ, ואפילו מחירם שפוי.
כמה: 6-7 שקלים.
איפה: בסניפי רשת הריבוע הכחול, ובסניפי רשת AMPM.
ציון: 9

לחם של פילסברי.
צילום: דייויד פוס.
