פיס אוף קייק: קאפקייקס עם פצפוצי שוקולד וקרם נוטלה
כמה שמחה יש בעוגה אחת קטנה. השפית ליהי בקר מנדבת מתכון לקאפקייקס עם פצפוצי שוקולד וקרם נוטלה, שיגרום לילדים שלכם להיות אסירי תודה
100 גרם חמאה
200 גרם סוכר
2 ביצים מס' 2
1 גביע שמנת חמוצה
210 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
קורט מלח
1 כוס פצפוצי שוקולד מריר
לקרם נוטלה:
200 גר' חמאה
150 גר' אבקת סוכר
320 גר' גבינת מסקרפונה
5 כפות שוקולד נוטלה
ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מרככים חמאה וסוכר בעזרת וו גיטרה במיקסר לתערובת תפוחה.
3. מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
4. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
5. מוסיפים לתערובת המיקסר לסירוגין את השמנת ותערובת היבשים.
6. מקפלים את פצפוצי השוקולד לתערובת.
7. מזלפים את תערובת הקאפקייקס כ-3/4 מגובה
השקעים בתבנית.
8. אופים כ-20 דקות עד שקיסם הננעץ יוצא יבש.
9. הכנת הקרם: מרככים חמאה ואבקת סוכר בעזרת וו גיטרה במיקסר לתערובת תפוחה, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים במהירות נמוכה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים עד הומוגניות התערובת.
10. מזלפים את הקרם על הקאפקייק שהתקרר. שומרים בקירור.
באדיבות השפית ליהי בקר ל"בייקברי" דיזינגוף 154, תל אביב.

קאפקייק.
שאטרסטוק