הזכייה תעלה לבית"ר 2.5 מ' שקל
הסכום כולל פרמיות גביע לכל סגל השחקנים. ההכנסות של מחזיקת הגביע יעמדו על 650 אלף שקל. לראשונה מאז 1976 כל הכרטיסים נמכרו. באגף התלונות: צפיפות ואי סדר בכל הנוגע למקומות הישיבה
חלקה של בית"ר בהכנסה הכספית ממשחק הגמר יעמוד על 650 אלף שקלים, כלומר, כיסוי של 25% בלבד מההוצאה הכספית לתשלום המענקים.
ההכנסה הכוללת מהמשחק הייתה כשני מיליון שקל. ההוצאות על שיטור, סדרנות ודברים נוספים בארגון המשחק הגיעו לכמיליון שקל. מסכום הנטו של מיליון שקל, לאחר ההוצאות, מקבלת ההתאחדות 50%, כלומר חצי מיליון שקל.
בסכום הנותר מתחלקות שתי הקבוצות שווה בשווה, 250 אלף שקל לכל אחת. הקבוצות גם תקבלנה כסף בעבור השידור בטלוויזיה: בית"ר, המנצחת, תקבל 400 אלף שקל. הפועל תקבל מחצית מהסכום.
חשב ההתאחדות, מאיר ליבר, מצא כי מאז הגמר ב-,1976 בו זכתה בית"ר ירושלים לראשונה בגביע המדינה (ניצחה 1:2 את מכבי ת"א לאחר הארכה,( ועד שלשום, לא היה עוד מקרה שבו נמכרו כל הכרטיסים לתחרות כדורגל רשמית בין שתי קבוצות בארץ שאורגנה על ידי ההתאחדות.
למעשה, ב-1976 היה יותר קהל במשחק, מאחר שלא היו אז ברוב היציעים מושבים מבטון, והקהל עמד או ישב על החול. אז נמכרו כ-50 אלף כרטיסים. שלשום נמכרו רק 35 אלף כרטיסים וחולקו כ-5,000 הזמנות. אגב, גם בין גילויי השמחה של אז ושלשום לא ניתן להשוות: 1976 מנצחת בגדול.
אך לא חסרו דברים שליליים במשחק בר"ג. בצורה לא מובנת, היו בחלקים שונים של האיצטדיון עודף צופים על כמות המושבים. בתא הכסף הייתה התפרצות של קהל, שאירעה לאחר שאוהד זרק כוס קפה חם על מאבטח שפינה את מקומו.
כתוצאה מכך, צופים ללא כרטיס ניצלו את ההזדמנות ונכנסו לתא הכסף.
איחורו של נשיא המדינה, שמעון פרס, בהגעה למשחק, היוותה הפתעה עבור הרוב. בפועל, מתברר שהדבר תוכנן מזה חודשיים. בתחילה, בואו הוטל בספק משום שנשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש, אמור היה להגיע ארצה ביום שלישי בערב. לאחר מכן נמצא החלון המתאים לבואו של נשיא המדינה.
בהתאחדות עשו כל מאמץ שהנשיא יבוא, גם אם לא יראה את המשחק. אחרת, לפי הפרוטוקול, במקום הנשיא אמורה הייתה יו"ר הכנסת, דליה איציק, להעניק את הגביע, ואם לא היא, אז שר הספורט, ראלב מג'דאלה. בהתאחדות העדיפו, למען הממלכתיות והקונצנזוס, כי הנשיא יהיה זה שיעניק את הגביע, מה גם שנוכחותו הוסיפה כבוד לאירוע.