ראשי > ברנז'ה > פרסום > כתבה
בארכיון האתר
מלצר, אין חומר משמר במרק שלי
יונילוור משיקה סדרת מרקים מוכנים קפואים לשוק המוסדי, תחת המותג קנור, וללא חומרים משמרים
לכתבה הקודמת דפדף בברנז'ה לכתבה הבאה
NRG מעריב
10/1/2005 12:16
יוניליוור ישראל משיקה סדרת מרקים מוכנים קפואים, ללא חומר משמר תחת המותג 'קנור מרק היום', המיועדים לשוק המוסדי.
 
הסדרה מיועדת ללקוחות כגון: בתי קפה, פאבים ומסעדות, שאינם מציעים בתפריט היומי מרק  מחוסר תשתית ומשאבים להכנתו, וכן ללקוחות המגישים מרק על בסיס יומי, אך מעוניינים לחסוך זמן עבודה ולנצל את משאביהם אחרת.
 
לדברי אורית ולנט-מיכאלי, מנהלת התחום הקולינרי ביוניליוור ישראל, "אורח החיים המודרני שסיגלו לעצמם רוב תושבי ישראל, מאופיין באכילת ארוחות רבות וקטנות במשך כל היום ומנת מרק סמיכה ועשירה נחשבת לארוחה מלאה משביעה ומהנה, התואמת לאורח חיים  זה".
 
ולנט-מיכאלי הוסיפה כי "קונספט המרק המוכן מאפשר ללקוחות המוסדיים פשטות ונוחות בהכנה, אחידות בהגשת המנות, אריזה חדשנית וחסכונית עם פקק מזיגה וידית אחיזה".
קצרים
פרסום
מדיה
מינויים
  מדד הגולשים
הילה קורח תגיש את ...
                  16.98%
או, יס! זה "הוט"
                  7.55%
רשות השידור...
                  7.55%
עוד...

פרסום
"הקקטוס השנה - ניסוי וטעייה"  
הסלבריקה מתחדש בגמר "הישרדות"  
קול מן השמיים  
עוד...