פריך, פריך: שלושה מתכוני קרוסטיני
קרוסטיני הוא סוג של אנטיפסטי המורכב מפרוסת לחם "מאתמול" שעליה תוספות כיד הדמיון. הנה כמה מתכונים, באדיבות 'פסטה מיאה', למטעמים קלויים שיוכלו להוות תוספת מאזנת לארוחת הגבינות בחג השבועות המתקרב

המרכיבים:
4 פרוסות לחם ג'בטה
3 עגבניות תמר חתוכות לקוביות קטנות
1/4 כוס עלי בזיליקום קרועים
חופן קוביות פטה
5 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל
ההכנה:
1. קולים את פרוסות הג'בטה עד להזהבה.
2. מורחים מעט שמן זית, ומגררים מעל על כל פרוסה חצי שן שום.
3. ההרכבה: מערבבים את כל המרכיבים יחד ל"סלט". מוסיפים מעל כל פרוסה כף בהריון מה"סלט".

המרכיבים:
4 פרוסות לחם ג'בטה
מעט שמן זית
50 גרם חמאה
פטריות פורטובלו
2 שיני שום קצוצות, מלח ופלפל
מעט עלי פטרוזיליה קצוצה
ההכנה:
1. קולים את פרוסות הג'בטה עד להזהבה.
2. מטגנים את השום בשמן זית וחמאה, ומקפיצים את הפטריות לצמצום הנוזלים (לשים לב לא לסחוט לגמרי את הנוזלים).
3. הרכבה: מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם ומגררים מעל כל פרוסה חצי שם שום. מוסיפים מעל כל פרוסה כף בהריון מהפטריות ומפזרים מעל פרמז'ן.

המרכיבים:
4 פרוסות ג'בטה
4-5 כפות פנים של חציל קלוי
מעט פטה איכותית מגורדת (לא משנה אם זה כממרח, קוביות)
עלי אורוגולה
שמן זית
מלח ופלפל
ההכנה:
1. קולים את פרוסות הג'בטה עד להזהבה.
2. מורחים מעט שמן זית ומגררים מעל כל פרוסה חצי שם שום.
3. הרכבה: עורמים את החציל ופטה אחד על השני באיזה סדר שרוצים, בוזקים מלח, פלפל ומעט שמן זית. לסיום מניחים מעל עלי אורוגולה.
המתכונים באדיבות פסטה מיאה, וילסון 10, תל אביב. 03-5610189 , רמת החייל- הברזל 34, תל אביב. 03-6499346. פסטה רמתיים 21, הוד השרון, 09-7488200.