פריך, פריך: שלושה מתכוני קרוסטיני

קרוסטיני הוא סוג של אנטיפסטי המורכב מפרוסת לחם "מאתמול" שעליה תוספות כיד הדמיון. הנה כמה מתכונים, באדיבות 'פסטה מיאה', למטעמים קלויים שיוכלו להוות תוספת מאזנת לארוחת הגבינות בחג השבועות המתקרב

nrg מעריב | 30/5/2011 14:49 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אילן מור
קרוסטיני פטה ועגבניות תמר. אילן מור
קרוסטיני פטה ועגבניות תמר

המרכיבים:

4 פרוסות לחם ג'בטה
3 עגבניות תמר חתוכות לקוביות קטנות
1/4 כוס עלי בזיליקום קרועים
חופן קוביות פטה
5 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל

ההכנה:

1. קולים את פרוסות הג'בטה עד להזהבה.
2. מורחים מעט שמן זית, ומגררים מעל על כל פרוסה חצי שן שום.


3. ההרכבה: מערבבים את כל המרכיבים יחד ל"סלט". מוסיפים מעל כל פרוסה כף בהריון מה"סלט". 

אילן מור
קרוסטיני פטריות מוקפצות. אילן מור
קרוסטיני פטריות מוקפצות

המרכיבים:

4 פרוסות לחם ג'בטה
מעט שמן זית
50 גרם חמאה
פטריות פורטובלו
2 שיני שום קצוצות, מלח ופלפל
מעט עלי פטרוזיליה קצוצה

ההכנה:

1. קולים את פרוסות הג'בטה עד להזהבה.
2. מטגנים את השום בשמן זית וחמאה, ומקפיצים את הפטריות לצמצום הנוזלים (לשים לב לא לסחוט לגמרי את הנוזלים).
3. הרכבה: מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם ומגררים מעל כל פרוסה חצי שם שום. מוסיפים מעל כל פרוסה כף בהריון מהפטריות ומפזרים מעל פרמז'ן.

אילן מור
קרוסטיני חציל קלוי ופטה. אילן מור
קרוסטיני חציל קלוי ופטה

המרכיבים:

4 פרוסות ג'בטה
4-5 כפות פנים של חציל קלוי
מעט פטה איכותית מגורדת (לא משנה אם זה כממרח, קוביות)
עלי אורוגולה
שמן זית
מלח ופלפל

ההכנה:

1. קולים את פרוסות הג'בטה עד להזהבה.
2. מורחים מעט שמן זית ומגררים מעל כל פרוסה חצי שם שום.
3. הרכבה: עורמים את החציל ופטה אחד על השני באיזה סדר שרוצים, בוזקים מלח, פלפל ומעט שמן זית. לסיום מניחים מעל עלי אורוגולה.

המתכונים באדיבות פסטה מיאה, וילסון 10, תל אביב. 03-5610189 , רמת החייל- הברזל 34, תל אביב. 03-6499346. פסטה רמתיים 21, הוד השרון, 09-7488200.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...