ראשי » אוכל » מגזין אוכל

מגזין אוכל

טאג'ין צלעות טלה וטנזיה פירות יבשים, איטה פרלמוטר דניאל לילה

למרוקו שווה לחכות: מתכונים שמתבשלים לאט

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 18/8/2013 17:31

המטבח המרוקני משלב בישול איטי, תיבול עז וכלי מיוחד בשם ...

פירות קיץ צילום: ראובן קסטרו

99 דברים טובים לקיץ

רותי רוסו , 16/8/2013 11:21

הר של ליצ'י, ביס ראשון בגויאבה וההבעה על פניהם של ...

ספטן יחצ

עד הסוף המר: טעימת בירות גרמניות

אריאל פלקסין, מוצש , 14/8/2013 20:20

מיוזע ומותש החליט המבקר לצנן את עצמו ביום שרב עם שתי ...

יין אדום צילום: SXC

אמרונה: היין האדום שאתם חייבים להכיר

מני פאר , 12/8/2013 12:25

האמרונה נחשב לאחד מטובי היינות האיטלקיים. במהלך השנים ...

קוסקוס דניאל לילה

עזבו את שקיות האינסטנט: כך תכינו קוסקוס ביתי

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 12/8/2013 11:40

נכון, יש שקיות אינסטנט של קוסקוס, הן מהירות ולא רעות, ...

גלידה שאטרסטוק

לא תצליחו לנחש מה יש בגלידה שלכם

שרה בר אשר, מגזין 'נשים' , 11/8/2013 12:35

מה המרכיב הסודי בהכנת הגלידה? לא תאמינו, אבל זה דווקא ...

שזיפים מקורמלים ראובן קסטרו

אודטה: מתכון לעוגת שזיפים נהדרת

אודטה , 10/8/2013 9:52

ועוד מתכון, לגלידת מסטיק משובחת (הכינו מראש מכונת ...

עוף בג'ינג'ר צילום: רובי קסטרו

רותי רוסו מכינה מעדנים עם חברה וייטנאמית

רותי רוסו , 9/8/2013 7:50

חברה וייטנאמית באה לביקור, ובין קילוף ג'ינג'ר למעיכת ...

פסטיבל היין 2013 רונן פרלמוטר

משמח לבב אנוש: עשור לפסטיבל היין בירושלים

רונן פרלמוטר , 7/8/2013 12:10

פסטיבל היין הירושלמי חוגג עשור, ומעניק לחובבי היין ...

עוגיות חמאה, איטה פרלמוטר דניאל לילה

בקלי קלות: מתכון פשוט לעוגיות חמאה מעלפות

איטה פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 5/8/2013 15:00

קבלו מתכון של עוגיות חמאה ושקדים מעלפות שתוכלו לאפות ...

צ'וקה, קניון רמת אביב אריאל פלקסין

ארוחה בקניון רמת אביב: יקר, אבל טעים

אריאל פלקסין, מוצש , 4/8/2013 14:45

למרות הפיתוי, ‎המדור לא יפרוש בפניכם ניתוח של אוכלוסיית ...

סורבה ליין וטימין צילום: ראובן קסטרו

רותי רוסו: מתכונים פשוטים לסורבה ביתי

רותי רוסו , 2/8/2013 8:31

רותי רוסו שמה נפשה בכפה ויצאה למשימה בחזית: לחלץ מפיו ...

שותה מים צילום: שאטרסטוק

מני פאר שתה יין בפריז ולא התרושש

מני פאר , 30/7/2013 10:20

הזמנתם חופשה בבירת צרפת? אפשר ליהנות מהאוכל ומהיין בלי ...

עוגיות פיננסייר עם ענבים אדומים, איטה פרלמוטר דניאל לילה

אנשי אשכולות: מתכונים מפתיעים עם ענבים

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 30/7/2013 9:54

טעם החופש הגדול הוא אשכול ענבים ליד הבריכה. למי שלמרות ...

במיה בסטה סטייל רותי רוסו

רותי רוסו: סבתא בישלה מחשי ספאחה

רותי רוסו , 26/7/2013 14:08

בניסיון נואש לשחזר את הרכיב העלום הזה, החמקמק, שיש ...

אישה אוכלת סלט ירקות שאטרסטוק

עצרו! קלוריות ערמומיות לפניכם

שרה בר אשר, מגזין 'נשים' , 25/7/2013 15:02

מה המשותף לשמן, מיץ טבעי ושערות סבתא? בכולם מסתתרים ...

קסאדיית גבינות ופסטו, איטה פרלמוטר דניאל לילה

אולה אמיגוס: מתכונים לאוכל מקסיקני לוהט

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 22/7/2013 15:02

הוא שמח, צבעוני, עשיר בטעמים וממש פשוט להכנה. המטבח ...

כרם, גפן רונן פרלמוטר

עת לטעת: חגיגת ט"ו באב ביקב 'כרמי נטופה'

רונן פרלמוטר , 22/7/2013 11:34

בימי קדם נהגו בנות ישראל לצאת בט"ו באב לחולל בכרמים. ...

רותי רוסו צילום: ראובן קסטור

שרי שרי ליידי: רותי רוסו פוגשת עגבניות בלאדי

רותי רוסו , 19/7/2013 7:15

ביקור במטעי הבלאדי של כפר כנא מוכיח סופית: סוממנו כל כך ...

קציצות דגים דניאל לילה

קלות להכנה: קבלו מתכון לקציצות דגים משגעות

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 15/7/2013 12:38

לא צריך להיות שף מדופלם כדי להכין קציצות דגים. כל מי ...

פסטה פסטו צילום: ראובן קסטרו

רותי רוסו מרימה חצי כוס ערק לחיי הפסטה

רותי רוסו , 12/7/2013 7:35

הרהורים על קיץ, על פסטות ועל מעמד הביניים, בעולם שבו ...

פיצה בריבוע, איטה פרלמוטר צילום: דניאל לילה

פיצה ביתית: שלושה מתכונים משודרגים

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 11/7/2013 8:56

להכין פיצה בבית, כיף כמעט כמו לאכול אותה. במיוחד לחופש ...

ייגרמונסטר יחצ

איזה משקה אלכוהולי היה במקור תרופה

רונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 9/7/2013 11:21

עם עבר כתרופה וטעם של תרופה, הייגרמייסטר כובש את הברים ...

מאפינס מכוסמין צילום: ראובן קסטרו

רותי רוסו מוצאת את אם החיטה ואופה מעדנים

רותי רוסו , 5/7/2013 13:05

הוא מקסים, טעים, בריא וקל לשימוש. אז למה, לעזאזל, אנחנו ...

ג'רבו, איטה פרלמוטר צילום: דניאל לילה

ד"ש מסבתא: מתכונים לעוגות שהכי אהבתם

איטה ורונן פרלמוטר, מגזין 'נשים' , 4/7/2013 13:54

געגועים לעוגות שהסבתות היו אופות, מהחומרים הכי זמינים ...

פייסבוק