משהו מתבשל: ביקור במבשלת בירה בוטיק

במבשלת פאבו, מבשלת בירה בוטיק ישראלית, לוקחים את המקצוע ברצינות. טעמנו מהמגוון המשגע של הבירות ושוחחנו עם השף על בירה מקומית, אוכל קפוא, נזירים, ושאר תוספות

לאון פלדמן | 9/6/2011 16:26 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
כתב: לאון פלדמן צילום: דודי ויזגאן. עריכה: תמי בנימין
כתב: לאון פלדמן צילום: דודי ויזגאן. עריכה: תמי בנימין
כתב: לאון פלדמן צילום: דודי ויזגאן. עריכה: תמי בנימין


היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...