עושה נעימים: סביצ'ה טונה ומנגו

אין כמו מנה קלה, נעימה וכיפית כדי להפוך את היום הכמעט אחרון של החופש הגדול למוצלח יותר

nrg מעריב | 30/8/2011 15:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אבישג איילון
סביצ'ה מנגו אבישג איילון

החומרים (4 מנות):

200 גרם פילה טונה אדומה חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
1 מנגו גדול מקולף וחתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ


50 גרם כוסברה קצוצה
50 גרם עירית קצוצה
50 גרם נענע קצוצה
2 בצלי שאלוט קצוצים דק

למשרה:
 
מיץ מ-2 לימונים
1/4 כוס שמן זית
פלפל גרוס

ההכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ומוזגים על הסביצ'ה.
2. מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
3. ניתן לקשט בגבעולי בצל ירוק חתוכים לרצועות דקיקות ומושרים במי קרח.

המתכון באדיבות שף רפי בן חמו, מלון עין גדי.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...