שעת הקוקטיילים: קצת אלכוהול טעים

הורים, טפחו לעצמכם על השכם - החופש הגדול הסתיים, שרדתם. עכשיו מגיע לכם ליהנות מקוקטיילים משגעים לסופו של קיץ משוגע

את
מיכל כ''ץ | 3/9/2011 11:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בן יגבס
מרגריטה אבטיח בן יגבס
מרגריטה אבטיח

באדיבות "הדיינר של גוצ'ה"

החומרים:

60 מ"ל טקילה
30 מ"ל טריפל סק
30 מ"ל מיץ לימון
40 מ"ל מונין אבטיח
2 כוסות קוביות קרח
לקישוט - גבעול נענע

ההכנה:

1. מוזגים את כל הנוזלים לבלנדר יחד עם שתי כוסות קוביות הקרח, ומפעילים ל-15 שניות.


2. מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים בגבעול נענע.

בן יגבס
קוקטייל PLV בן יגבס
קוקטייל PLV

באדיבות מסעדת "גוצ'ה"

החומרים:

45 מ"ל וודקה וניל
45 מ"ל ליקר בולס ליצ'י
30 מ?ל מיץ לימון 15 מ?ל מונין אננס חצי כוס קוביות אננס קפואות לקישוט - עלי נענע אופן ההכנה: מכניסים את הנוזלים לשייקר שבתוכו כמה קוביות קרח, ומנערים. שמים בכוס גבוהה את קוביות האננס הקפואות ומסננים לתוכה את הנוזלים מהשייקר. מקשטים בנענע.

בן יגבס
סנגרייה קרה בן יגבס
סנגרייה קרה

באדיבות מסעדת "פיפה"

החומרים:

150 מ"ל יין אדום יבש
150 מ"ל שוופס לימון
25 מ"ל קוואנטרו
25 מ"ל טריפל סק
לעיטור - פלחי תפוז טרי

ההכנה:
מערבבים היטב בקנקן את כל החומרים. מוזגים לכוס זכוכית גבוהה ומקשטים בפלחי תפוז.

בן יגבס
קוקטייל ספייסי ג'ינגר בן יגבס
קוקטייל ספייסי ג'ינג'ר

באדיבות מסעדת "סושי סמבה"

החומרים:

60 מ"ל סאקה (יין יפני)
30 מ"ל וודקה סטולי תות
30 מ"ל סאוור
30 מ"ל מחית פרי טרי - רצוי מנגו או גויאבה
15 מ"ל מונין פרי - רצוי מנגו או גויאבה
ג'ינג'ר מגורר טרי לפי הטעם
1 כפית סוכר חום

ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בשייקר, ומוזגים לכוס מרטיני. מקשטים ברצועות ג'ינג'ר טרי.

בן יגבס
קוקטייל האפרסק של פרנק בן יגבס
קוקטייל "האפרסק של פרנק"

באדיבות מסעדת "האחים"

החומרים:
חצי אפרסק לבן חתוך לקוביות
1 כפית אבקת סוכר
כמה קוביות קרח
50 מ"ל עראק
מעט מיץ לימון
100 מ"ל ביטר למון
לקישוט - עלי טרגון או נענע

ההכנה:

מועכים את קוביות האפרסק בעזרת מקלון מעיכה (או כפית) בתוך כוס נמוכה, יחד עם כפית אבקת סוכר. מעבירים את האפרסקים המעוכים לשייקר יחד עם כמה קוביות קרח, עראק ומיץ לימון ומשקשקים. מסננים את המשקה לכוס, מוסיפים ביטר למון ומקשטים בעלי טרגון.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...