שהחיינו: קוקטיילים באווירת חג
דרך מוצלחת לשרוד את ארוחת ראש השנה היא שתיית אלכוהול, והרבה. הנה כמה קוקטיילים ברוח החג שיגרמו למשפחה שלכם להיראות הכי חמודה שיש

החומרים:
120 מ"ל סיידר תפוחים
30 מ"ל סלואו ג'ין
15 מ"ל וודקה וניל
2 תאנים
חצי תפוח ירוק
ההכנה:
1. חותכים את התאנים לארבע ואת התפוח לפרוסות.
2.מכניסים את הפירות לכוס יין/ ברנדי, ומוזגים עליהם את הג'ין והוודקה.
3. מוסיפים 5-6 קוביות קרח ומערבבים. סוגרים עם סיידר תפוחים.

החומרים:
30 מ"ל פרנו
30 מ"ל שנפס תפוח
חצי לימון
60 מ"ל סיידר תפוחים צלול
ההכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים לתוך שייקר.
2. מנערים קלות על קרח.
3. מוזגים לכוס מרטיני מקוררת
4. מניחים פרוסת תפוח לקישוט.

החומרים:
60 מ"ל רום הוואנה קלאב (אנייחו בלנקו)
מעט ג'ינג'ר טרי מקולף
שפריץ סירופ ליים
שפריץ מיץ לימון
חצי כפית דבש
חצי כפית סילאן
חלבון מביצה אחת
ההכנה:
1. מועכים את הג'ינג'ר בשייקר.
2. מכניסים את שאר המרכיבים ומנערים ניעור אגרסיבי קצר על קרח.
3. מוזגים ללואו-בול מלאה בקרח.
באדיבות מסעדת מונא, ירושלים