שהחיינו: קוקטיילים באווירת חג

דרך מוצלחת לשרוד את ארוחת ראש השנה היא שתיית אלכוהול, והרבה. הנה כמה קוקטיילים ברוח החג שיגרמו למשפחה שלכם להיראות הכי חמודה שיש

nrg מעריב | 22/9/2011 17:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
שגיא שוורץ
סיידר תפוחים ותאנים שגיא שוורץ
סיידר תפוחים ותאנים

החומרים:

120 מ"ל סיידר תפוחים
30 מ"ל סלואו ג'ין
15 מ"ל וודקה וניל
2 תאנים
חצי תפוח ירוק

ההכנה:

1. חותכים את התאנים לארבע ואת התפוח לפרוסות.
2.מכניסים את הפירות לכוס יין/ ברנדי, ומוזגים עליהם את הג'ין והוודקה.


3. מוסיפים 5-6 קוביות קרח ומערבבים. סוגרים עם סיידר תפוחים.

שגיא שוורץ
אפל סמית שגיא שוורץ
אפל סמית'

החומרים:

30 מ"ל פרנו
30 מ"ל שנפס תפוח
חצי לימון
60 מ"ל סיידר תפוחים צלול

ההכנה:

1. מכניסים את כל המרכיבים לתוך שייקר.
2. מנערים קלות על קרח.
3. מוזגים לכוס מרטיני מקוררת
4. מניחים פרוסת תפוח לקישוט.

שגיא שוורץ
הוואנה סאוור שגיא שוורץ
הוואנה סאוור

החומרים:

60 מ"ל רום הוואנה קלאב (אנייחו בלנקו)
מעט ג'ינג'ר טרי מקולף
שפריץ סירופ ליים
שפריץ מיץ לימון
חצי כפית דבש
חצי כפית סילאן
חלבון מביצה אחת

ההכנה:

1. מועכים את הג'ינג'ר בשייקר.
2. מכניסים את שאר המרכיבים ומנערים ניעור אגרסיבי קצר על קרח.
3. מוזגים ללואו-בול מלאה בקרח.


באדיבות מסעדת מונא, ירושלים

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...