חיים בבועה: קוקטיילים מבעבעים
גם לגזרת הקוקטיילים הקבועים שלנו לא יזיק איזה ניעור. לרגל השקת קולקציית המיקסולוגיה של פרייה, הנה כמה הצעות שיעשו לכם שמח בפה

החומרים:
5 פטלים טריים
40 מ"ל מחית פטל של מונין
100 מ"ל פרייה
30 מ"ל וודקה
ההכנה:
1. מועכים את הפטל ישירות לתוך כוס פְלוּט כדי לשחרר מהפרי את כל התמציות, לאחר מכן מוסיפים את מחית המונין עד לתערובת יפה ואחידה.
2. מכסים בעדינות בפרייה צונן את המחית שהתקבלה בעזרת כפית בר ארוכה. יש לשים לב ולטפטף את הפרייה בחלק הפנימי של הכפית ולהעלות אותה בעדינות רבה ככול שהפלוט מתמלאת.
3. אם אין פטל טרי, אפשר להשתמש רק במחית הפטל של מונין.

החומרים:
150 מ"ל רום לבן (מסוג בקרדי)
60 מ"ל סירופ קנה סוכר
2 טיפות תמצית לימון
2 צרורות נענע טרייה
2 גרם אגר אגר
120 מ"ל פרייה
ההכנה:
1. ליצירת קוביות המוחיטו: מזגו לתוך בלנדר את הרום, סירופ קנה הסוכר, תמצית הלימון ועלי הנענע. ערבלו היטב עד לקבלת תערובת נוזלית וסננו. הוסיפו את האגר אגר ושמרו בקירור במשך כמה שעות. כאשר הג'לי מוצק, חתכו לקוביות גדולות.
2. הניחו בתוך כוס הקוקטייל את קוביות המוחיטו כשהן משופדות על בוחשן וסיימו במזיגת 120 מ"ל פרייה צונן.

החומרים:
פרוסת ג'ינג'ר טרי
20 מ"ל דבש נוזלי
40 מ"ל רום מיושן מטרינידד
3 טיפות אנגוסטורה ביטר
10 מ"ל מיץ לימון ליים טרי
100 מ"ל פרייה
קרח מרוסק
פרוסת מלפפון טרי
חצי גבעול למון גראס טרי
ההכנה:
1. הניחו בתוך כוס ,330 מ"ל את פרוסת הג'ינג'ר, הדבש, הרום האנגוסטורה ומיץ הלימון ליים. ערבבו בכפית בר ומזגו בהדרגה פרייה צונן.
2. מלאו את הכוס עד מחציתה בקרח מרוסק וטבלו את המלפפון ואת גבעול הלימון גראס. מלאו את שאר הכוס בקרח מרוסק והוסיפו קשית.