ישר לפה: חדשות האוכל
חגיגות הבוז'ולה, פסק זמן במהדורה מוגבלת, פסטיבל בישול, בקבוק מים אופנתי ועוד. כל מה שצריך לדעת על אוכל השבוע

מותג המים סן פלגרינו ובית האופנה בולגרי יצרו בקבוק זכוכית במהדורת סוף שנה מוגבלת תחת הסיסמא "A sparkling jewel among jewels". להשיג במסעדות הנבחרות ברחבי הארץ.
במסעדת "כרמים" שבמושב סגולה ממשיכים לחגוג את עונת המסיק באמצעות מנות ייחודיות שרקח שף המסעדה סהר רפאל כמו דג צלוי בגריל ברוטב שמן זית, עשבי תיבול, לימון וזיתי קלמטה כבושים ופסטה אוליביו - רצועות חזה עוף, פלחי ארטישוק איטלקי, קוביות עגבניה, זיתים סורים, שמן זית משובח, שום ועשבי תיבול, ובשיתוף בית הבד בני דרום.

חגיגות הבוז'ולה, יין הביכורים הצעיר והחצוף ייחגגו ברחבי הארץ, בין היתר ישיקו יקבי בנימינה זו השנה השביעית ברציפות את B, יין הביכורים שלהם בלילה שבין יום רביעי ליום חמישי, בשבוע השלישי של חודש נובמבר וכמיטב המסורת: ביום רביעי, 16.11.11 בשעה 20:30 במסעדת רוברג שבמושב לבנים. בתוכנית תפריט טעימות עשיר, מנות ראשונות מקוריות, מנות ביניים ומנות עיקריות.
מחיר לזוג: 360 שקל. טל': 04-6715656
גם במתחם השף ניר צוק ביפו יחלצו פקקים בקול תרועה רמה, ושם יעשו זאת עם יין הביכורים של חוות צוק המיוצר בעמק האלה. היין, העשוי ענבים מזן מרלו יימזג בנדיבות כשברקע יושמעו שאנסונים צרפתיים להגברת האותנטיות. ב"קורדיליה" תוגש ארוחה בת שבע מנות (225 שקל), ב"נועה ביסטרו" תוגש ארוחה מפנקת ויין בוז'ולה ללא הגבלה (155 שקל) וב"ג'אפה בר" יוגש היין ללא הגבלה (55 שקל).
במותג "עלית" של חברת שטראוס מחדשים שוב את חטיף "פסק זמן" האהוב, והפעם במהדורה חורפית ומוגבלת: שוקולד חלב עם ופל וקרם חמאת בוטנים; שוקולד חלב עם ופל וקרם קפוצ'ינו;
ושוקולד לבן וחלב עם ופל וקרם טראפלס. מחיר לצרכן: 8.90 שקל.

"אלורה", המסעדה האיטלקית הוותיקה שבשדרות רוטשילד, משיקה תפריט סתווי הכולל קלאסיקות איטלקיות מבית השף הבית מוחי רעד, הכולל: ברוסקטות, אנטיפסטי, סלטים, פיצות, פסטות וניוקי, ריזוטו, דגים, בשר ומתוקים.
ברשת "צומת ספרים" נערך החודש פסטיבל בישול עם מתכונים ואירועי בישול ומפגשים עם שפים מובילים בסניפי הרשת, כמו ישראל אהרוני, אביב משה, עומר מילר ועוד. כמו כן תינתן במהלך החודש 50% הנחה על מגוון ספרי בישול.
