ישר לפה: חדשות האוכל

ארוחת טעימות, דיל ערב זוגי, אצבעות שוקולד, מים בטעמים הניתנים לחימום וליקר ייחודי. כל מה שחדש בשוק האוכל

nrg מעריב | 10/1/2012 14:35 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בועז לביא
ארוחה במסעדת גאיה בועז לביא
מסעדות

מדי יום חמישי יציע "גאיה- ביסטרו בנימיני", ארוחת טעימות מיוחדת בשיתוף פעולה עם יקבי בנימינה:  הארוחה תכלול שש מנות של שף גיא בן אשר ושני קינוחים. בגזרת האלכוהול מחכים לסועדים יינות מסדרת "יוגב", 2 צ'ייסרים של עראק "הנמל 40" או ליקר לימונצ'לו. בין המנות המוצעות: קרפצ'יו אפרסמון ופרשוטו עם שבבי פרמזן ובלסמי, טטאקי סינטה, אסאדו בבלסמי, אספרסו ודבש, שוקולד ואגוזים ועוד. המחיר, התלוי במנות, מסתובב סביב 150 שקל.
גאיה- ביסטרו בנימיני, האמן 1 פינת הטחנה, א.ת. הרכבת, בנימינה, טל': 04-6181818.

תפריט החורף של מסעדת דלאל בניצוחו של שף גולן גורפינקל, מציע תבשילים, קדרות וקסרולים עם שלל ירקות, זני שעועית וגם דגים, פירות ים, נתחי בשר וחלקי פנים: ריזוטו סרטנים, בויאבז לינגוויני שחור, פטוצ'יני זנב שור ומרק דלעת וערמונים.


"דלאל", שבזי 10, נווה צדק, תל אביב, טל': 03-5109292.

החל מה-15 בינואר ולמשך חודש תקיים רשת "לחם ארז" מבצע המציע ללקוחות הרשת ארוחת ערב זוגית המורכבת  מפוקצ'ה, ארבע מנות ראשונות לבחירה כמו עלי גפן על צזיקי מלפפונים וסירופ רימונים, מטיאס על שמנת חמוצה, בצל ירוק וסגול ועגבנייה, קורנביף חם עם פלפל פפדיו חרדל ואיולי ושתי כוסות יין  אדום או לבן והכל במחיר 99 שקל.

המבצע, שיתקיים 7 ימים בשבוע החל מהשעה 17:00, יחול בסניפים הבאים: מוריה בחיפה, הנדיב בהרצליה, סניף כפר סבא וסניף יהודה מכבי ואבן גבירול בתל אביב.

דן פרץ
ארחת ערב לשניים בלחם ארז דן פרץ
חדש על המדף

בעלית משיקים סדרה חדשה של שוקולד באצבעות למבוגרים. המארז המכיל שמונה אצבעות נפרדות בטעמים שוקולד מריר במילוי קרם אגוזים, שוקולד חלב במילוי קרם טראפלס, שוקולד מריר עם שברי שקדים. כל אצבע כזו מכילה 65 קלוריות. עכשיו נשארת השאלה האם תצליחו להתאפק ולאכול רק אחת. 7.90 שקלים. בחנויות וברשתות השיווק ברחבי הארץ.

בתנובה החליטו לשדרג את סדרת השמנות של "השף הלבן" באריזה עם פקק לסגירה ופתיחה חוזרת.
היתרונות הבולטים של המוצר הוא שהמקרר נשאר נקי וכמובן הנוחות שבשימוש במוצר.

חברת נביעות משיקה שני טעמי מים חדשים לחורף. הגימיק: ניתן לחמם אותם במיקרו (רק עשו טובה - קודם תעבירו את המשקה לכוס מתאימה). הטעמים הם  תפוז-נענע ודובדבן-שקד. מחיר:  6 שקלים לבקבוק משפחתי, 7 שקלים לבקבוק אישי.

חברת טמפו החלה לייבא לישראל ליקרים וסירופים של חברת וודרן הוותיקה, הידועה בעיקר בשל הקרם דה קסיס מתוצרתה. את הליקרים ניתן לשלב במשקאות תוססים, מים וכן בקוקטיילים אלכוהוליים ולא אלכוהוליים ועוד, ואילו הסירופים מתאימים לאפייה. מחירים: סירופים- 46 שקל,
קרם דה קסיס, 67 שקל וסופר קסיס, 95 שקל.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...