באג לייף: שנתחיל לאכול חרקים?

ספר בישול חדש שיצא בהולנד עוסק בשבחי אכילת חרקים וחסרי חוליות דוגמת תולעים, צרצרים ועוד. לרגל האירוע הוכנה עוגה ענקית ועמוסה ביצורים הזעירים. לא כולם לקחו חתיכה

nrg מעריב | 19/4/2012 10:35 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: רויטרס עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: רויטרס עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: רויטרס עריכה: גלעד לוסטיג


היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...