בדרך אל הפיתה: אז איך מכינים חומוס?

רגע לפני שנפתח את קופסאות החומוס שקנינו לכבוד העל האש המסורתי, בואו נציץ ונראה איך בעצם מכינים סלט חומוס, משלב הגרגר ועד הניגוב המסורתי

לאון פלדמן | 26/4/2012 11:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: חומוס
 
צילום: יוגב אטיאס עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: יוגב אטיאס עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: יוגב אטיאס עריכה: גלעד לוסטיג


היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...