לבשל לפי הקצב: להקת אלקטרה נכנסת למטבח

מסעדת "קוצ'ינה תמר" בתל אביב יצאה ביוזמה בשם "שף ליום אחד" ובה מדי שבוע ייכנס חובב בישול אחר למטבח עם תפריט מקורי משלו ולסרוויס שלם. הלכנו לבדוק מה הכינו חברי להקת אלקטרה, בועז וולף ודורון פרחי, שהודו שעם כל הכבוד לחיבתם לבישולים, גם הם אוכלים שאריות פיצה בבוקר שאחרי הופעה

לאון פלדמן | 21/6/2012 13:25 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: אורי דוידוביץ' עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: אורי דוידוביץ' עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: אורי דוידוביץ' עריכה: גלעד לוסטיג



>> אלקטרה מדגימים איך אלבום נולד

>> אלקטרה לא רוצים להיות נערי פוסטר

>> ביקרנו בקוצ'ינה תמר
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב בואו להמשיך לדבר על זה בפורום מצעדים וביקורות מוזיקה -

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים