מאסטר שף: אותו תבשיל, מחומם ברביעית

מה נשתנה בעונה החדשה של מאסטר שף? כלום ושום דבר פרט להגברה מאסיבית של מפלס הדמעות וסנדוויץ' מקדים בלי קליימקס

מרינה קיגל | 2/1/2014 10:38 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: מאסטר שף
בחורף קר, אז אוכלים. בטלויזיה זיהו את הפוטנציאל, לכן אחרי ששרנו והתרגשנו עם זוכי "הכוכב הבא" מתחילה עונת הריאליטי של האוכל (ואפילו
מבשלים את אותו התבשיל ברביעית. שופטי מאסטר שף
מבשלים את אותו התבשיל ברביעית. שופטי מאסטר שף ינאי יחיאל
שאנחנו עדיין מתרגשים ושרים עם "X-פקטור", "רשת" כבר מחממת את התנורים עבורי ריאליטי האוכל החדש שלה, שבטח ישים בכיס הקטן את ההפקה העייפה של "קשת").

עוד בתרבות: ג'ניפר לורנס משנה צורה
קונצנזוס שחיתויות רשות המסים

כיאה לסוף השנה, בואו נעשה רגע ספירת מלאי: פרומואים סוחטי דמעות – יש! (בלי לקלקל, העונה הביאו בשלנית עיוורת); טייפקאסט של ירקן – יש! (אני מכין פריקסה, אבל בלי טונה); דוסית צבעונית – יש! ("מה, וורוד וצהוב לא הולכים ביחד?"); דוס עם מבטא זר – יש! (נקווה שבזמן שנשים מבשלות הוא לא יצטרך לעזוב את האולפן); איש מוזר שהתחיל לבשל רק לפני שנה – יש! (ממש עדן בן זקן של "מאסטר שף"); אתיופית מרשפון – יש! (זוכרים את אינה, רוסיה מהרצלייה פיתוח?); איש שאוהב טוסיקים (של עוף!) – יש גם יש!

 יש גם אם חד הורית לחמישה ילדים שבשביל לעשות לה אודישן הרחיקו מיכל אנסקי המחייכת וחיים כהן הדומע עד פתח תקווה (אגב, דמעות: המנטורים הקולינריים המכובדים מלאו את מכסת הבכי העונתית כבר בפרק הראשון. איזה כיף לנו).

אמנם, כדי שלא נרגיש שאנחנו צופים בשידורים חוזרים של העונות הקודמות, ניסו ב"קשת" לחדש לנו: למשימת האודישן (זאת עם הסיפור העצוב) קודמת משימת ניפוי – על המתמודד להכין את הכריך המושלם (לתשומת ליבם של השופטים המכובדים: פחמימה היא אוכל מנחם, מומלץ לאכול אותה אחרי הבכי, לא לפני!). אם עד היום הייתי בטוחה שכריך של סלט איקרה עם מורטדלה זה שיא המוזרות, מתברר שטעיתי. והייתי מעדיפה לחיות בטעות.

לעונה הרביעית של "מאסטר שף" יש משימת על: להקפיץ בחזרה את הבאזז המדשדש של "קשת" לעומת ההילה הגוברת של "רשת" המתחרה. עם זאת, נראה שהנעליים האלה קצת גדולות על תוכנית הדגל הקולינרית. מסחטת דמעות כבר לא מספקת את הפואנטה ונראית יותר כמו ניסיון נואש לשחזר הצלחה מפוקפקת של העונה הראשונה, כי כבר בשתי העונות שבאו בהמשך אפשר היה לחוש בטעם של תבשיל מחומם אחרי הקפאה חוזרת.

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק