"וי ויטרינה": מנות קטנות, טעם גדול
רושפלד, מאחוריך: הטאפאס בר החדש "וי ויטרינה" מציג סלט עגבניות עשוי משבעה זנים. השף קובי בן לולו (לשעבר "לילה מוראד") גויס למשימה ומנמק למה כדאי לכם להגיע
אל המקום גויס השף קובי בן לולו ממסעדת הטאפאס המצליחה "לילה מוראד". "המעבר הזה נעשה, כי זה מאפשר לי להרים מקום

וי ויטרינה צילום: אייל אסרף
"הכל - כולל הכל - נעשה במקום. יש לי כאן מטבח ענק ואני משתמש בכל מטר ממנו. בגלל שהמקום הוא קצת דארק-סייד, כך גם ההשראה של המנות, כמו בסרטים של טים ברטון - המון צבעים והמון חיים".
הטאפאס בר פותח כרגע את שעריו בשעות הערב המוקדמות עם אווירה רגועה, כשבסביבות השעה 23:00 המוזיקה
המנות שאסור לפספס:
- סביצ'ה: מגיע עם קרם שורשים חם, קוויאר של לימון וקצף של יוגורט.
- "סלט עגבניות, הדור הבא": מורכב משבעה זנים של עגבניות ומגיע על בריוש וכדור של גבינת באפלו.
- המבורגר פורטבלו: המבורגר 100 אחוז צמחוני אבל לחלוטין בטעם בשרי, עם פטריות פורטבלו וגבינת פרמזן.
- "מעורב תל אביבי": נתחים של פרגית, טחול ולבבות כבד עוף בוויניגרט של עמבה, מוגש על טורטייה.
הכתבה מאת "וי ויטרינה". ירמיהו 47, תל אביב, 03-6481470. תפריט הצהרים של המקום מוגש מדי יום בין 13:00-18:00.
היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg